Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Nagyon fontos kérdésem lenne, mégpedig, hogy a vtr sp1-re milyen első felni jó még, rámegy' a cbr-é esetleg? Van egy kis gondom vele, nem biztos, hogy javítható, de nem találok vtr első felnit.
Légyszi, ha valaki ud valamit írjon! Előre is köszi!
Szép időt!
Sziasztok!

Előreláthatólag februárban szeretnék Németországból venni egy 1000f-et. A cél egy 2001 utáni évjáratú gép lenne. A problémám viszont az, hogy a hasznaltauto.hu-n belefutottam egy 97-es vtr-t áruló kollégába, akinek a matrciázása teljesen megfelelt a 2001 utáni szériával. A kérdésem az lenne, hogy az eltérő matricázáson, a műszerfalon kívül milyen külső, egyértelműen felismerhető jele van a 2001 utáni szériának? Az hogy nagyobb a tankja mennyire látványos?
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!
Békés Boldog Karácsonyt kívánok minden VTR tulajdnosnak!
Na igen, azért elherdálni nem fogom, ennyiért vettem, és ennyiért is adom tovább. Kb. árában van, a 2007-es 1000RR-ek is ennyiért mennek, és anno majdnem egy árban lehetett őket kapni. Valószínűleg valami hasonló fanatikus figura veszi meg maximum, mert idehaza nem nagy keletje van a V2-es sportgépeknek, aki meg bele van buzulva a típusba, az úgyis leperkálja a lóvét. Szerencsére nem atomsürgős az eladása, legfeljebb lassabban készül el a kecó, meg jobban meg kell nyomnom a másodállást. Ha meg mégis lóvé szűkében leszek, akkor engedek az árából, vagy meghirdetem a mobile.de-n.
Sajna anyagi okai vannak a dolognak, tavasszal összebútorozunk az asszonnyal, aztán kéne egy kis plusz lóvé rendberakni a kecót. Amúgy el nem adnám a gépet, ilyen príma motorom sohasem volt, és többet nem is lesz azt hiszem. Túl szép volt ahhoz hogy igaz legyen. Sose nősüljetek meg!
Ahogy az árát nézem annyira nem eladó az...
Firestorm!

Megtaláltam az SP2 hirdetését! Mi történt. hogy el akarod adni? Nem jött be a gép?
Miért ne érné meg kivonatni?
Sajnos megéri (annyi sok a sarc),ahol lehet szerintem érdemes spórolni,ezzel nem 2-300 ft-ot spórolsz hanem több ezret! Én is kivonatom mindig télire!
Sajnos minden belépéskor az sp1 fórumot legalul találom.
Tegnap átforgattam a kerkeit a firestormnak, nehogy eldeformálódjon. A használaton kívüli szobába ha bemegyek, érzem a vasszagot. Be szoktam menni csak "szaglászni". Ha meg visszautalja a rohadt biztosító a díjamat (fél éves díjat kérek vissza tőlük 15.000-et) akkor teszek hozzá kicsit, és veszek egy banner akksit. Akkor pedig beröffentem a házban, hogy szoka az asszony a hangot. Még idén kivonattam a forgalomból ideiglenesen, mert sok volt a biztosítás, meg a súlyadó, de jövőre nem fogja megérni, szerintem.
Enyhén.... De ez itt sajnos megszokott...
hy emberek.nagy a punnnyyyyyyyyyyyyyyyyy
Sziasztok!

Nemrég vettem egy Fire Storm-ot, amin van egy Givi Monorack. Nekem nincs rá szükségem, ha valakinek kell egy ilyen doboztartó, ne tartsa magában!

Ajánlatokat ide:
lesliedawn@vipmail.hu
Ha olcsón kell Laser Iridium gyertya majd szólj...
asszem valamikor olajcserekor leszedtem és elpattant az idom, de hogy miért nem raktam vissza akkor azt nem tudom
A bal oldalon miért is nem volt idom csavar felül?
Nagyon sötét bordó lesz (Candy black cherry)
A bukó gomba,tette a dolgát,megspórolt nekem egy oldalidomot,mondjuk kitekerni a csavart nem volt könnyű...
készülj rá fel, hogy ha esetleg valamikor el akarod adni akkor nehéz dolgod lesz mert kell egy fanatikus aki megvaszi, tehát anyagilag nem a legjobb biznisz, de tényleg olyan feelingje van amit más gép nem nagyon tud visszaadni (csak a Duki, de az sokkal drágább)

Ja és minden kislány a bugyijába élvez amikor feldübörög a két Aprókavics...és ilyet nem tud semmijen sor4.
Köszönöm keselyu!

Ebben a válaszban bíztam.

Remélem jövő tavasszal már én is gyűjthetem a tapasztalatokat. Még ha az SP1 nem is teljesen tökéletes, a mostani vasamnál (Suzuki RF600R) sokkal kifinomultabb és sportosabb készülék.

Én a dögös V2 érzést keresem, és tényleg nincs értelme a 180 lovas sornégyes literesekhez hasonlítani. Haverom (CBR600RR) mikor meglátta mennyiért vannak hírdetve az SP2-k, dobott egy hátast és értetlenül nézett rám, miért akarnék 6/8/10 éves motorra ennyit költeni. Mert kell, és kész!
milyenre fényezteted? Bukógomba ért valamit legalább ha már rátettem?
Szerencsére nem lett nagy baj,csak idomsérülés.
Sajnos a biztosító malmai qrva lassan őrölnek...
Karácsonyig kész lesz,"picit" más színnel...
na ja, mostanság nem igazán van időm fórumozni. Mindig csak a munka...
A paripa patent (mi más is lenne), de a műszaki már lejárt. Nem akartam idén már megcsináltatni, mert felelslegesen ketyeg csak télen...majd tavasszal.
Mondjuk most hét végén lementem a garázsba beindítani. Nem járt vagy 2 hónapja...3at fordult az öninddító és már járt is a gép. Ejj de kellemes volt, már várom hogy újra mehessek vele.
Tavasszal még kell egy hátsó gumi (már megvan csak nem raktam fel), gyertyákat kell cseréljek (jó drága), olaj+szűrő alap, meg K&N mosás. Fékeket még megnézem hogy állnak, de kb ennyi.

XXet sikerült már talpra állítani? Pont a múltkor mikor láttam hoyg meg van fektetve gondolkoztam el, hogy eddig bármi motoromat eladtam, mind törötten végezte...asszem a VTR megmarad, nehogy már erre a sorsra jusson
Na igen,ember kell hozzá nem töltött zokni!
Mi a helyzet? El vagy veszve!
Paripa hogy van?