Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen jó lesz!? 18000 Ft Fehér színben! Festeni kell!
Sziasztok. valaki tudna segiteni?Nekem 1 alsó idom kelleni firestromhoz:97-es Nem találok sehol a neten.Mutatom a képet miről is van szó.
Honda VTR 1000F
Szia!
A sárvédő ára 18ezer
mennyi?
Hali!
Ha valakit érdekel van egy VTR SP-1 hátsó sárvédőm elfekvőben, új állapotban!
Arra szeretnék kérni egy Firestorm tulajdonost Hogy méretezze le nekem a fejidomot tartó alumínium Z profilokat! Ami a fejidomot tartja jobb és bal oldalon a hűtőknél! Esetleg ha van valakinek ilyen elfekvőben akkor megvenném! A rajzot, ha lehet a basi2@citromail.hu ra kérném!
Ezenkívűl vennék még plexit illetve tükröket! Reális áron! Üdv!
Jobb oldalt van, a farokidom alatt.
sziasztok! 2005ös firestormon, hol van az index relé?vagyis hogyan tudnék legkönnyebben hozzáférni?
Már csak azért mert én beszerzési áron tudok neked anyagot,vagy nem tudom te honnan szerzed be.
OK!
Na megyek is elég nehéz napom volt.Ha bármi kell szólj és olcsón szerzek.
Akkor te is tudod mennyi idő van egy motorfestésen.Én például ma meg holnap majdnem megkeresek annyit amit a télen kerestem egy motorért.Az hónapokig csináltam.Most is van egy 636-os amit javítanom kell.Csak azért csinálom mert szeretem a motorokat.
Mert csak úgy hirdették hogy VTr alkatrészek! tank kerekek stb!
Az lehet!
Én csak hobbiból csinálom!
Ha valakinek nem tetszik akkor vigye máshoz! Mifelénk sem vállal egy autófényező sem motort! Ha elvállalják akkor is csak egyszínűre!
30-50 között csinálok egy motort! Teljes idomost!
Ja visszatérve a hirdetésre én nem találkoztam vele pedig szoktam nézegetni.
Ja látom már így bármilyen mintát meg lehet csinálni.Motort nem nagyon szeretek csinálni mert nincs benne nagy pénz csak sok szarozás.Az autó jobban megéri.
Persze! negatívot felragasztom aztán fújom! Oldószeresnél nem volt gond de most a vízbázisu-nál le kell lakkozni elötte!
Esetleg ha érdekel lehet hogy tudnék olcsón anyagot intézni,festéket lakkot stb.
Jah azt hittem.Én is festettem már néhányat,festö vagyok.A feliratokat kiragasztod sablonból vagy mi?
Az egész motor festve lesz!Fekete metál! Én festem! Minden felirat szintén fújva lesz!
Nem vagyok festő! Csak festettem egy pár motort!
Ja a tankot kihagytam?Amugy te fényező vagy?
Az is jó,persze ha jó állapotban van.A faridomot is átfesteted és átiratod a forgalmit vagy mi?