Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az nem sok érte,én annyiért oda nem adtam volna.Akkor elég hülyék kerestek,nemhogy örültek volna a kevés km-nek.Én azért nem akarom eladni bármi áron.Akkor inkább megmarad.
Sziasztok
kellene nekem egy gyújtás elektronika egy 1997 VTR1000F
950-et adtak érte, 2 hónap hirdetés után pont ennyiért hirdettem a végén a gépet, de csak komolytalan figurák hívtak fel. "Adok érte 850-et", amikor a 950 is kibebaszottul baráti ár volt ezért a patent motorért, ráadásul adtam volna hozzá a motoremelő állványt + 2db NGK Iridium gyertyát... A másiknak az volt a baja hogy túl kevés km van benne, mondom neki hogy 2 évig ki volt vonva a forgalomból és nem használták, ezért a kevés km, de húzta a száját. Aztán tök véletlenül rátaláltam erre az SP2-re, írták hogy motorbeszámítás lehetséges, elmentem, megnéztem, aztán betoltam a gépet, ezek után bajlódjon a kereskedő az eladással.
Beadtad a Firestormot?mennyit adtak érte?
csak kiváncsiságból kérdem mert én is hamarosan el akarom adni az enyém.Igaz hogy az 99-es.
VTR 1000 F undertail eladó!
Fehér ,üvegszálas!
10000 Ft
erdekelne a dolog, jelentkezem ha megvan az anyagi háttér.
merre vagy helyileg?
Nem -nem , Megborult állóhelyben, és a váltókar fogta meg a csizmámon keresztül. Meghajlott. De visszahajtottuk amennyire lehetett, csak kitudja mikor törik le a vége És jólenne azért lecserélni, mert megvan törve az anyag picit.
A sárvédő ára 18ezer
ilett vele ehagytad?
engem erdekelne a dolog.
mi lenne az ara?
[2122]-hsznál Spyke-ot kérdezd meg, hátha van neki.
Sziasztok! 2005ös Vtr-hez váltókar kellene használtan, már szinte minden bontót végig lapoztam de semmi. Ha van valakinek ötlete hogy honnan, kitől, lehetne szerezni, azt megköszönném.
Na,eeezzz a tuti!
Hát igen.Ez sem rossz:)))
Most értem haza melóból! 4 re a postán lesz! Az még ma elmegy!
sikerült?
OK!
Már várom. Végre teljes lenne a motorom és már a festővel is le van beszélve.Csörögj ha elküldted.Előre is köszi .Holnap elküldöm smsbe a cimem ,nevem..
Szerdán postára adom ha minden jól megy!
Délelőtt is hívhatsz meg du is! Számmal hívj mert ha nem tudom felvenni akkor vissza tudjalak hívni! Délelőtt melóhelyen leszek!
06 30 641 68 54 Bocsi elbasztam!
csak az a baj hogy nem 7 jegyű a szám.de add mer meg normálisan a számot mert érdekel a cucc
jó lessz ha van .Holnap hivlak.
Nem jó helyen kerested!
Ha kell hívj a: nulla hat 30 hat 41 öt 4 számon!