Hát az nem sok érte,én annyiért oda nem adtam volna.Akkor elég hülyék kerestek,nemhogy örültek volna a kevés km-nek.Én azért nem akarom eladni bármi áron.Akkor inkább megmarad.
950-et adtak érte, 2 hónap hirdetés után pont ennyiért hirdettem a végén a gépet, de csak komolytalan figurák hívtak fel. "Adok érte 850-et", amikor a 950 is kibebaszottul baráti ár volt ezért a patent motorért, ráadásul adtam volna hozzá a motoremelő állványt + 2db NGK Iridium gyertyát... A másiknak az volt a baja hogy túl kevés km van benne, mondom neki hogy 2 évig ki volt vonva a forgalomból és nem használták, ezért a kevés km, de húzta a száját. Aztán tök véletlenül rátaláltam erre az SP2-re, írták hogy motorbeszámítás lehetséges, elmentem, megnéztem, aztán betoltam a gépet, ezek után bajlódjon a kereskedő az eladással.
Nem -nem , Megborult állóhelyben, és a váltókar fogta meg a csizmámon keresztül. Meghajlott. De visszahajtottuk amennyire lehetett, csak kitudja mikor törik le a vége És jólenne azért lecserélni, mert megvan törve az anyag picit.
Sziasztok! 2005ös Vtr-hez váltókar kellene használtan, már szinte minden bontót végig lapoztam de semmi. Ha van valakinek ötlete hogy honnan, kitől, lehetne szerezni, azt megköszönném.
Már várom. Végre teljes lenne a motorom és már a festővel is le van beszélve.Csörögj ha elküldted.Előre is köszi .Holnap elküldöm smsbe a cimem ,nevem..
kellene nekem egy gyújtás elektronika egy 1997 VTR1000F
csak kiváncsiságból kérdem mert én is hamarosan el akarom adni az enyém.Igaz hogy az 99-es.
Fehér ,üvegszálas!
10000 Ft
merre vagy helyileg?
mi lenne az ara?
Ha kell hívj a: nulla hat 30 hat 41 öt 4 számon!