Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy eladó sp1 sp2 bal első lámpám aki érdekel http://kepesmotor.hu/lampa/p34...
Itt lenne pár fotó. Természetesen gyári piros a sárvédő, és gyári cucc, nem utángyártott. A színe azért ilyen fura, mert nem tökéletes a fényképező.
Holnap reggel csinálok róla pár képet, aztán abból eldöntheted, hogy kell vagy nem. Ha kell, akkor írok mailt, és a többit úgy megbeszéljük. Hol laksz egyébként?
Attis!nekem szükségem lenne rá, milyen úton módon tudnánk megdumálni ezt a sárvédő témát. e-mail címet küldjek?vagy msn-en?
Nekem lenne egy felesleges, annyi a gond vele, hogy a teló mögötti rögzítő csavarok helyei egy picit le vannak törve, ettől függetlenül teljes mértékben fixen rögzíthető és nagy sebességnél is a helyén marad a sárvédő, nem fittyen le. :) Valamikor rakok fel fotót róla, vagy ma vagy holnap.
Hát ma lekerült a vasról a fejidom az javitható hegesztésel viszont az elsö sárvédöm az keresztbe el van törve majdnem teljesen hiányzik belöle egy kis darab ami látható is!
Valakinek esetleg van elsö sárvédöje?
Ti gyári lánszett méretet használtok?

mit szóltok ehhez:http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Ha hozzáértő a műanyagos akkor kívülről észrevehetetlen!
Természetesen újra kell fényezni a fejidomot!
elméletileg megvannak a darabjai de holnap derül ki mert akkor segitenek leszedni a fejidomot!
ha javitható a hegesztések nem látszanak meg nagyon vagy nem lesznek nagyon csúnyák?
Ha több darabban is van,de megvan minden (!) darabja simán meglehet javíttatni!
Nem kérdeztem csak láttam, ezért nem is írtam árat,
tudod a szemeben van a formája ;) ...
de amit láttál a Fáy utcában mennyiért láttad?
Legutóbb(kb. 3 hete) a Fáy utcában a Ricsinél láttam fejidomot, nem volt olcsó sajnos...
nem tudom hogy megérné-e megjavitattni mert lett rajta pár rövid repedés illetve apró darabok törtek le róla!
Miért nem csináltatod meg ha csak repedt?
Sokkal jobban jársz mint ha veszel egy újat...
Sziasztok!nagyon örülök hogy sikerült rátalálnom erre a topikraa!2007-es sp 2-em van teljesen ujonnan vásároltam 2008 tavaszán!segitséget szeretnék töletek kérni akinek van esetleg idomzata jobban mondva egy fejidom a vasamhoz!sajnos a napokban szerencsétlenül jártam belecsúsztam egy árokba és a fejidom megreppedt több helyen és kesek másik fejidomot !ha tudna valaki segiteni bármiben vagy olyan helyet ahol tudd esetleg bontot alkatrészeket is nagyon megköszöném!
hamurapi@freemail.hu-ra kérném hogy irjon ha van vagy tudd hogy kapnék a motoromhoz fejidomot!
Elöre is köszönöm !

hamurapi
hello az RK lancszet 38100Ft van a honda VTR SP1 esnek
lenne egy kerdesem -van nekem is egy SP1 esem (2001) es erosen fent fog a kuplung, amugy nem csuszik egyaltalan , olajat csereltem a tegnap mert erosen varas volt de nem valtozot semit , probaltam a kartol is alitani de semi valtozas es a levegoztetes is megvolt valaki tud segiteni ?
na meg egy masik , szereltem a mociba egy CELBOX chipet , es azota a motor mintha nehezeben indul akkar ha sokkal inditom tob mind 2X1000Rpm nem megy fenneb.
Nekem láncban a DID jött be. kipuff kifújásra, ha kicsit akkor kipuff tömítő paszta, ha nagyon akkor meg valami hőálló tömítő anyaggal próbálkozz.
Jah meg kifúj a kipufogóm, lent a csatlakozásnál, a sztendernél, tudtok kipufogótömítést, mert sehol nem találok... Maszek dob van rajta és nem pont kompatibilis, kéne valami oda...
Hali! Láncszettet hol lehet olcsón rendelni neten? D.i.d vgy Rk? Tudna valaki valami típust írni, milyet vegyek?
Köszi!
Tavaly kínlódtam a motorral, mindig leállogatott, amikor kis táv után be akartam újra indítani, arra jutottam, hogy az akku csinálta ezt. Mikor egy gyári yuasa volt benne tesztüzemben nem csinálta, onnan veszem.
Én még 23-at se adnék érte,de ez magán ügy...
Nincs annyi akkumulátor gyár,mint amennyi márka a piacon van...
Áh, már próbáltam, de nem fogta a vasat, és gyorsan elszenesedett.
Ha lehet valamit olcsón szerezni, akkor miért ne? Egy kollégám meg esküszik a Goldfrenre.
Hűtőfolyadékot vettem bele, alu motorokhoz valót, olyat, mi elő vagyon irva. Fékfolyadékot meg sokallottam mennyiségre, egy lityós kiszerelés, a fickó erre odaadta fél liter árán. Hétvégén cserélem ezeket a dolgokat.
Gyári Yuasa akksi 23 körül van kinn (haverjaim kint laknak, megveszik nekem, ha gari kell, meg úgyis járbnak haza havonta, megoldható), de ha valaki 46-ért akar venni, hát tegye.
3,7 liter 1:1 -es keverékű fagyálló kell bele, tehát két liter minimum kell hozzá.
Neked az a jó ha minél olcsóbb? Akkor faragjál bele egy fadarabot, az is jó lesz bele... Amúgy a goldfren meg...