Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma meghozta a posta a lámpámat is! 44 Euro volt!
Itt hirdették a hirdetések között!
Pilisvörösváron!
40 et beszéltem le a telefonban aztán mire odaértem 50 lett!
45-ben elhoztam!
Annyiért nem is volt sok,a képekből ítélve jó állapotban van.Azzal meg ne foglalkozz hogy festve volt.A motorok nagy része javító fényezve van,csak nem látszik vagy nem mondják.Amugy hol vetted ilyen jó áron?
Sajna a legnagyobb hibája a vtr-nek a fesszabályzó, ami tul hamar kinyirja az akksit. tuti fesszab és nincs gond 30000 km-ig. saját tapasztalat.
http://teszvesz.hu/item7186496...

Ezt találtam böngészés közben.
Köszönöm szépen!

Ma megszopatott az akksi a benzintyúkon. Bikakábel mindig van nálam mostanság, sajnos. Egy 750-es régi bmw (v12-es motorral!) adott nekem energiát. Nem akartam nagyon körbenézni, mert hát azért mégis, de komoly gépezet volt. Mesélte a faszi 25 körül eszik városban. Megy mint a golyó, csak megállni nem lehet vele, mert nem fogja a nagy kasztnit a fék. Az egen mondom.

Szóval körbenéztem kis városunkban, nem sikerált normális aksit találni, mindenhol a névtelen szarokat sóznák rám. Netről nem rendelek, Pöstre meg egyelőre nem megyek. Kicsit visszacseszett a motorozásom a szarakodás miatt.
Innen tudsz letölteni:

http://www.carlsalter.com/moto...

Egy kicsit lassan jön le, de megéri kivárni. Régebben volt egy másik oldal ahonnan én is letöltöttem, de az már nem műxik.
Ma sikerült vennem fejidomot és fejidomtartót venni 45 db ezresért! Sérülésmentes! Igaz nem gyári a festése!
A lámpám is már úton van a Germánoktól 44 ajróért!
VTR 1000 F -hez teljes idom (üvegszálas, akár pályaidomnak is jó!)
Fejidom konzollal, plexivel -lámpa nélkül - 18000 Ft-os irányáron eladó!
Köszönöm!

emil: kispalnorbert@gmail.com
Borzasztó ilyet látni:(Részvétem a családnak.
Nyugodjon békében.Részvétem a családnak.
ez nagyon durva.részvétem részemről is....
Részvétem az elhunyt társunk családjának!
http://www.langlovagok.hu/html...
Ha kapok 1 email címet,akkor küldök 1 pár segédletet(de csak holnap,mert dolgozok).
Tudom a gugli jóbarát, de nem találok szerelésit. Segítenél/tek ebben nekem? Már régóta keresek egy ilyet. Köszönöm.
köszi hogy utánanéztél.így már szét merem szedni
majd egyszer arra gurulok, és lefagyizzuk
Gugli a jóbarátod!

Netről lehet letölteni szerelési útmutatót, kb. 500 mega. Azért gyorsan megnézem neked, aszongya... 2000-2001-es évjárat...

513 ± 2.5 cm³ olaj villaszáranként, folyadékszint 135 mm.
sziasztok
segítség kellene.meg tudnátok mondani mennyi olaj kell pontosan sp1-nél az első telókba?az egyik folyik keményen, és szét kell szednem.
köszi
Na akkor nem vagyok egyedül ezzel...
Ezt inkább a Simsonos topikban reklámozd, komoly motorra nem veszünk fel Zeus sisakot... Bár látom hogy már kezdenek jobb fajta sityakokat gyártani, de amikor megláttam az Auchanban őket... Robogóra oké, de olyan motorra ahol nagyob sebességgel is lehet perecelni, arra tutira nem venném fel.
szerintem ezekhez a motorokhoz, és a használatukhoz nem igazán mennek ezek a sisakok.
robogó fórum....
Üdv!

Olaj rásegítéses kuplungkar? Én még olyat nem láttam. Na jó, csak hülyülök. De a kuplung is szimplán hidraulikus, mert ugye az olaj nem segít rá semmire, csak közvetíti a pilóta kézerejét. Ha netán nincs senkinek ilyen cucca, bármelyik Honda kereskedésben 5-6e Ft körül lehet kapni, az nem pénz érte.
Jó estét urak.
Érdeklődnék hogy nincs valakinek elfekvőben 2005 ös kiadású vtr-hez kuplung karja. Olaj rásegítéses. Előre is köszönöm a segítséget.