Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmmmm, akkor valahol elakadt az éterben, mert még nem ért ide...

Jó helyre küldted?

cafe_racer@citromail.hu

Másold be közvetlenül a címet innen. Néha eltévesztik az emberek a cafe és a racer szó közötti aláhúzás karaktert...
Elment.
Banderasz!

A telefonszámodat küldd el légyszi nekem a cafe_racer@citromail címre, a múltkor elfelejtettem eltárolni! Majd felhívnálak motorügyben.
Sok sikert akkor a motorvásárláshoz! Arra figyelj, hogy a fricceknél rengeteg 98lóerőre fojtott VTR szaladgál (ugye a kedvezőbb biztosítás miatt), vásárlás előtt mindenféleképpen kérdezd meg hogy le van e fojtva vagy sem. Most nézegettem a mobile.de-n, 2500-3000€ környékén egész jó gépeket lehet venni.
Köszi a válaszodat!

Nézegettem a motorodat,tényleg gyönyörű, de max 800E lesz rá, szóval sajnos a tied kicsit arrébb van..
Egyik családtagom Németo.ban él, szóval valószínűleg onnan fogok motort venni, és német rendszámmal fogok vele közlekedni.
Hali!

Igazából a szokásos dolgokat kell nézni, nagy-nagy típushibája nincs az F-eknek. Mint az összes régebbi Hondánál, a feszültségszabályzó szokott rakoncátlankodni, erre érdemes odafigyelni. Az újabb F-eken (2001 után) már teljesen fémtokozású és hűtőbordával ellátott fesz.szab. van, az sokkal strapabíróbb mint a régi gimival kiöntött kütyü. Illetve a 2001 előtt gyártott F-eknek a vezérműlánc feszítő volt a gyenge pontjuk, de utána ha jól tudom korrogálták ezt a hibát. Ezeken kívül amúgy nincs velük semmi probléma. DE! Sokan hirdetnek úgy VTR F-et, hogy tévesen adják meg az évjáratot! A 2001 előtt gyártott F-ek ismertetőjelei:

-régi műszerfal (nincs az a nagyméretű LCD rajta)
-a tankon nincsen a Honda csirkeszárny, hanem Firestorm felirat van
-az oldalidomon VTR felirat van

Láttam már sokszor 2002-es évjárattal feltüntetve 2001 előtt gyártott darabokat, de láttam már olyat is hogy össze-vissza voltak rajta az alkatrészek, új műszerfal volt rajta, de a régi matricázás volt a motoron. Az ilyen valszeg törve volt. Amúgy a 2001 utáni VTR-ek ebben különböznek:

-újabb műszerfal (van egy szép nagy LCD kijelzője)
-Honda csirkeszárny és felirat a tankon
-Firestorm felirat az oldalidomon
-más kormánycsutkák a régihez képest
-19l-es tank (a régié 16l)

Az újabbakból is van ám többféle, 2001-2002-ben fehér számlapos a fordulatmérő, 2003-tól pedig szürke-fekete. Az utolsó szériák (2005-től) pedig megkapták a VFR-600F bal oldali kormánykapcsolóit. Hát nagyjából ezek vannak. Amúgy mennyi pénzt szánnál a mutatványra? Csak azért kérdem, mert ócsóé tudok egy patent 2004-es Firestormot, SP2-re akarok váltani és eladó a Kicsikém. Nézd meg az adatlapomon a hirdetések között!
Sziasztok!

Firestorm vásárlásra szeretném adni a fejem a közeljövőben! Tudnátok abban segíteni, hogy vásárláskor miket kell feltétlenül megnézni? Milyen típushibái lehetnek a motornak. Próba körön mikre kell figyelni, miket kell vele kipróbálni?
Ha bármi kimaradt volna akkor szívesen fogadom a további ötleteket!

Segítségeteket előre is köszönöm!
Nem házi Neten vettem.
Neked ezek a gyári dobok a paripán?
Figyelj több mint egy éve nálunk lakik.Legalább valami hasznunk is legyen belőle.
A gyerek munkát büntetik nem?
Nem is olyan rossz dolog a gyerekvállalás
Mondjuk magamtól én sem mennék a sok tréleres műmájer közé.
De dolgom van ott.A tavalyi sem volt nagy szám.Bár az ABCD zenekar kíváló volt.
Hát az már jó multkor volt.Útlevelet intéztem.
Én sem megyek.Idén nem lesz Boni emm Meg trélerem sincs.
Én szombaton szolgálatban leszek, meg amúgy sem vagyok kíváncsi a sok majom Dévi Herlidzonosra...
hali
jön valaki Alsóőrsre hétvégén?
jó lenne képviselni a VTR-t a sok kéthengeres között:)
Nekem is dettó. Sima tempó, kis állatkodással, kevés várossal 5,8 liter. Mátra túra, ebben van 200 felett pár km, szerpentin, több falu, városi menet 6-6,5. Nem szántom végig a főutcát gumifüttyel, egykeréken, de nem is nagyapám nagyapjának a tempójával közlekedek. Meg vagyok elégedve (pedig karbis, elvileg az többet zabál).
banderasz!most nézem hogy te meg kimlei vagy? én Dunakiliti. Akkor téged láttalak, még jó multkor az okmányiroda előtt SP-vel.
Raptort dobj rá! Az ütős Nekem már rajta volt mikor megvettem, de egyébként, 40ropi/db-ja. vagy a martin jó még, hallotam már olyant is de az azthiszem 50ezer környékén van.
Hívd fel a Martint.
Na és az kijön újonnan 80-90 ezerből? :)
Martin ovál .Nekem az volt az F-en,hatalmasat szólt
Nem tud valaki esetleg valami jófajta sportdobot Firestormra? Ha esetleg mégse vinnék el a gépet, csak kéne rá valami kipu. De egyszerűen nem találok sehol használtan, újonnan persze volna, csak az kissé drága mulatság. Max 80-90 ezerből meg akarom úszni a dolgot, annál többet nem tudok rá szánni.
Szevasztok.Vettem egy ilyen bukógombát. Gomba részét felraktam azSP-re. A konzol és a tartozékokat szívesen odaadom valakinek ha kell http://nemethmotor.unas.hu/sho...