Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs de csak most kerültem net elé! Látom már kaptál segítséget!
kosz.
Talán ez segít.
deakgabor - meg tudnad kerlek nezi hogy van felfogva nallad?
Középen kell lenni a két távtartó nem egyforma lehet,hogy elcserélted a jobbost a balossal!
ujbol it vagyok kerdes:az elso kerek mikor be van fogva a villaba letezik az hogy a tarcsatol merve a vilaig valo tavolsag nem egyforma a ket felen ? . egyik felle kozeleb van par mm a vilahoz mind a masik . (lehet nem tetem fel jol tavolsagtartokat ami a tengelyen van ?)
Üléstáskát tudok 12-ért, újat! Nyeregtáska meg 17-ért, szintén új. Üléstáska értelem szerűen az utasülésre rögzíthető, a nyeregtáska meg a motor két oldalán van, ülés alatt rögzítve.
Nyelvtan egyes, ülj le!

Nekem pedig olyan kellene, olcsóért prsze, amit a hátsó ülésre kell csatlakoztatni tárolótáska. Oldaltáskának hívják, ha jól tudom. Használtan is jó lenne, sőt. Vaterán láttam tegnap 5 ezer ft-ért, de pár perc alatt elkelt. Szóval ha valakinek van egy eladó... (nekem max 10-et ér)
van egy par idom job + bal felel a job enyhen serult 25.000Ft oda adom . a bal is serul de csak 1 repedes van rajta keresre megjavitotatom . arra 30.000 FT .
BUDAPESTRE KISZALITHATO !
Hívd föl a Jeles Palit, neki van egy pár Arrow dobja SP-re:

http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Persze!
1980-as hsz.
de valahogy csak ki lehet szedni biztos van valaki aki mar szedte ki .
Szerintem faragni kell,vegyél inkább rá sportdobokat!
lenne meg egy kerdesem , a motromom gyari dob van es ahogy latom silencer van a vegebe azokat konyu kihuzni mert probaltam fogoval es ugy nez ki hogy oda lenne hegesztve,
csak hogy tudjatok ti is , az SP2 es rol talal a felni az sp 1 re ,
PS: van elado idomok SP1 eshez ha valakit erdekel .
Én sajnos néha elvesztem azt az érzékemet, ami szól, ha nyélen vagyok, és nem kell többet inni. Ez a találkozó olyan volt. Végig picsa voltam, az asszony nagy örömére.
Hát a hazafelé út... nem volt csöcse.
Figyelgettem amúgy, hogy nem-é látlak valahol. A medencébe én is sűrűn ittam. A hátamról lehetett megismerni, van rajta egy félig kész csatajelenet, meg egy charon felirat.
A találkozó jó volt.Csak kicsit elcsesztem a finálét.Pénteken úgy bekalapáltam(ami Szombat délig tartott),hogy Vasárnap reggel keveredtem ki a sátorból. .Gyerekek MEDENCÉBE SÖRT NE I-GYA-TOK
Szia!

Fénykép van a motorodról?
Kérdezz bátran,ha tudunk segítünk!
tehnikai .. akkartam irni
tenikai kerdeseket ide lehet folteni ?
Jó kis találkozó volt ez. Két VTR-rel találkoztam egy a bejáratnál kellette magát (eladó), egy pedig a közepes medence szélénél volt. Pénteken délután, estefelé gyilkolta picit a gazdája, meg lelocsolta sörrel.
Mindent összevetve jó volt.
sziasztok . uj vagyok az oldalon mivel GSXR rol most tertem at 1000Sp1 re ,remelem nem csalodok de a moct amit vettem kiseb hibaval van , marmint kellene neki egy elso felni , ha tudtok valakit kerlek szoljatok mert azonal atveszem .
kerdes talal a 929 - 954 rol is ? varok toletek egy valaszt ....
Kisújszállás,strand.
Nem lehet eltéveszteni!
Hol van pontosan ez a találkozó?
Hangulatfüggő. Ha jó a hangulat, akkor sokat. Ha fáradt vagyok, kidöglök. Most szar hetem volt, sokan felbaszták az agyam, most sokat fogok inni.
Idegen lesz nekem a Kisújji buli, nem voltam ott motoros találkozón. Nem is leszünk sokan, remélem nem bántanak majd bennünket idegenben