ujbol it vagyok kerdes:az elso kerek mikor be van fogva a villaba letezik az hogy a tarcsatol merve a vilaig valo tavolsag nem egyforma a ket felen ? . egyik felle kozeleb van par mm a vilahoz mind a masik . (lehet nem tetem fel jol tavolsagtartokat ami a tengelyen van ?)
Üléstáskát tudok 12-ért, újat! Nyeregtáska meg 17-ért, szintén új. Üléstáska értelem szerűen az utasülésre rögzíthető, a nyeregtáska meg a motor két oldalán van, ülés alatt rögzítve.
Nekem pedig olyan kellene, olcsóért prsze, amit a hátsó ülésre kell csatlakoztatni tárolótáska. Oldaltáskának hívják, ha jól tudom. Használtan is jó lenne, sőt. Vaterán láttam tegnap 5 ezer ft-ért, de pár perc alatt elkelt. Szóval ha valakinek van egy eladó... (nekem max 10-et ér)
van egy par idom job + bal felel a job enyhen serult 25.000Ft oda adom . a bal is serul de csak 1 repedes van rajta keresre megjavitotatom . arra 30.000 FT .
BUDAPESTRE KISZALITHATO !
lenne meg egy kerdesem , a motromom gyari dob van es ahogy latom silencer van a vegebe azokat konyu kihuzni mert probaltam fogoval es ugy nez ki hogy oda lenne hegesztve,
Én sajnos néha elvesztem azt az érzékemet, ami szól, ha nyélen vagyok, és nem kell többet inni. Ez a találkozó olyan volt. Végig picsa voltam, az asszony nagy örömére.
Hát a hazafelé út... nem volt csöcse.
Figyelgettem amúgy, hogy nem-é látlak valahol. A medencébe én is sűrűn ittam. A hátamról lehetett megismerni, van rajta egy félig kész csatajelenet, meg egy charon felirat.
A találkozó jó volt.Csak kicsit elcsesztem a finálét.Pénteken úgy bekalapáltam(ami Szombat délig tartott),hogy Vasárnap reggel keveredtem ki a sátorból. .Gyerekek MEDENCÉBE SÖRT NE I-GYA-TOK
Jó kis találkozó volt ez. Két VTR-rel találkoztam egy a bejáratnál kellette magát (eladó), egy pedig a közepes medence szélénél volt. Pénteken délután, estefelé gyilkolta picit a gazdája, meg lelocsolta sörrel.
Mindent összevetve jó volt.
sziasztok . uj vagyok az oldalon mivel GSXR rol most tertem at 1000Sp1 re ,remelem nem csalodok de a moct amit vettem kiseb hibaval van , marmint kellene neki egy elso felni , ha tudtok valakit kerlek szoljatok mert azonal atveszem .
kerdes talal a 929 - 954 rol is ? varok toletek egy valaszt ....
Hangulatfüggő. Ha jó a hangulat, akkor sokat. Ha fáradt vagyok, kidöglök. Most szar hetem volt, sokan felbaszták az agyam, most sokat fogok inni.
Idegen lesz nekem a Kisújji buli, nem voltam ott motoros találkozón. Nem is leszünk sokan, remélem nem bántanak majd bennünket idegenben
Nekem pedig olyan kellene, olcsóért prsze, amit a hátsó ülésre kell csatlakoztatni tárolótáska. Oldaltáskának hívják, ha jól tudom. Használtan is jó lenne, sőt. Vaterán láttam tegnap 5 ezer ft-ért, de pár perc alatt elkelt. Szóval ha valakinek van egy eladó... (nekem max 10-et ér)
BUDAPESTRE KISZALITHATO !
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
1980-as hsz.
PS: van elado idomok SP1 eshez ha valakit erdekel .
Hát a hazafelé út... nem volt csöcse.
Figyelgettem amúgy, hogy nem-é látlak valahol. A medencébe én is sűrűn ittam. A hátamról lehetett megismerni, van rajta egy félig kész csatajelenet, meg egy charon felirat.
Fénykép van a motorodról?
Kérdezz bátran,ha tudunk segítünk!
Mindent összevetve jó volt.
kerdes talal a 929 - 954 rol is ? varok toletek egy valaszt ....
Nem lehet eltéveszteni!
Idegen lesz nekem a Kisújji buli, nem voltam ott motoros találkozón. Nem is leszünk sokan, remélem nem bántanak majd bennünket idegenben