Szerintem a felesége nem nagyon szokott motorra ülni, úgyhogy ez nem szempont, csak nyaggatni szokta a férjét hogy adja el a motort. A részleteket nem ismerem. A fickó igazából el szeretné adni a motrot de másikat nem akar, mivel azt sem használná túl sokat, de aszongya hogy még meggondolja a cserét, mert azért csak jó lenne valami járgány amivel néhanapján tudna egyet gurulni, és mellé még lenne egy jópár esztergomi látkép is amit ráfizetnék ugye, és az nem rossz ha az emberenek van egy kis zseton a kincstárban. Majd meglátjuk mi lesz, most nyaralni vannak, jövő héten valamikor megyek megnézem majd a masinát, aztán lehet megalkudunk.
Január végétől áprilisig úgy vettem észre hogy egész jól ment a VTR piac, sok motor gazdát cserét. De így nyár közepén már ritkán vesznek az emberek motort, aki akart motort venni magának, az már a szezon legelején megtette. Na meg ugye ez a mondvacsinált válság is... Nincs lóvé az embereknek.
Áhhhh, csak nincs értelme hirdetni... Pedig lementem egészen a sárga földig az árral, de 1 milláért sem kellett senkinek. Annál lejjebb meg már nem adom, azért annyi plusz költséget nem vállalok be egy SP-ért. Pedig sokan ráklikkeltek a hirdetésre, de egy hívást sem kaptam. A jövő héten megyek megnézni egy SP-t, talán benne lenne egy cserében a tulaj, bár az asszonya azért rágja a fülét hogy adja el a motrot... Na majd meglátjuk, jó lenne ha elbizniszelnénk a motorokat.
Nekem is volt hasonló dolog vele,de csak 1x csinálta motoros találkozón.Mire megnéztem volna hogy mi lehet a gond,elmúlt a "folyás".Azóta is minden OK.Szóval passz.
Hali!Az én vtr1000f-em azt csinálja mostanában hogy tele nyomja a kiegyenlítőt és az ki is folyik belőle de a hőfok csak félig megy fel MI A BAJA SEGÍTSETEK!?
Nekem Akrapovic van rajta.nemcsak jobban szól, hanem súlyban is óriási a különbség.azt is megérzi a moci.bár a múltkori lengyel-szlovák túrára a gyárit tettem fel.a rendőrök miatt, meg a fejem szétrobbant volna 1200 km alatt:)
Nincs szétgányolva,2 perc alatt visszamegy bele a furulya és máris gyári a hangja!Szebben szól mint 1 100-200 eFt-os rendszer,és nem került semmibe!(Igaz nem is erősebb tőle,de nincs lefolytva.)
Én tavaly felraktam a gyárit, mert műszakis volt. Semmi hangja nem volt, szar volt, viszont a fütyülő hangot jobban lehetet élvezni úgy(nekem az a kedvencem).
A gyári dobot ki lehet herélni rendesen, és brutál hangja lesz tőle. Hogyaz mennyire gyilok, én nem tudom.
Megírom a számom!
Melyik nap jössz?
Jól fogalmaztál!
Mondvacsinált válság!
Sajnos!
Az enyém sem kell a kutyának sem!
Már azon vagyok hogy eladom a papírjait és építek egy pályavasat belőle!
A gyári dobot ki lehet herélni rendesen, és brutál hangja lesz tőle. Hogyaz mennyire gyilok, én nem tudom.