Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Most találtam rátok.2 hónapja van nállam egy VTR 1000 F .Kellene cserélnem olajat,szűrőt,hátsó gumit,láncszettet,első fékkart.A fékkar és a gumi lehet használt is.Segítenétek,hogy hol a legjobb az ár és a minőség.
Csak már látnám (mondjuk nem ezt)
Háááát ez a gép szerintem eléggé szörnyű, remélem nem fogják így kihozni . Kicsit mindenre hasonlít, zx-10, r6, de talán még a BMW Superbike-ja is benne van...
Hello Doky!

Nem jársz valamikor Miskolc felé a nyáron? Gurulhatnánk esetleg egy közöset, közben megsasolhatnám a gépedet is . De éppen lehet, hogy én fogok Nyíregy felé gurulni, páromnak a gépébe úgyis kellene tolni egy-két kilómétert...
Kicsit Zx - 10 beutese van
Ekkora kamut régen láttam!
EZT LÁTÁTOK MÁR?
pontosan.... iylen világot élünk sajna... mindenhol csak a lehúzás
még annyira nincs ez eldöntve ez a kocsi dolog mert nem szívesen válnék meg a VTR től viszont próbálom magam azzal nyugtatni hogy majd télen összespórolok egy kis pénzt egy másikra
Vácon voltam gyakon de már szerencsére itthon vagyok és motoroztam is egy jót már nagyon hiányzott
A 3 napos az stimmel, de van állójegy 50 euró körül is.

És mi van ha vasárnap érkezik a polgár és beáll a pénztárhoz? Akkor is a 3 naposat tutymálják rá?
CSáó Doky!

Általános géptervezőként végeztem, és úgy gondolom, hogy aki egy kicsit is akart állást szerezni, annak már sikerült. Én a Boschnál melózom, és kb államvizsga előtt 2 hónappal már tudtam, hogy felvettek, pedig nem voltam köztársaságis... szóval nem kell nyugtalankodnod, biztos lesz meló.

A motorral kapcsolatban annyit, hogy én nem adnám el a gépemet egy kocsiért, de te tudod...nekem csak jobb lesz, ha megvehetem

Hol vagy nyári gyakon?
jegyekről anynira nem tudok semmit mert nem én intézem ezeket a dolgokat de valami olyasmi rémlik hogy csak 3 napos van és a legolcsób is 20.000 hufos aranyáron van

de ez nem 100% lehet van egynapos is tavaly biztos nem volt az ideivel meg nem vagyok tisztában
milyen szakirányon végeztél amúgy? sikerült már valami állást találni? én most épp nyári gyakom töltöm és úgy látom innen hogy nagyon keresik a frissen végzett jó mérnököket
jaja nemrég vettem de lehetőségem nyilt/nyílik majd jó áron autóhoz jutnom amit hülye lennék kihagyni igy megválok szerintem tőle. Persze ez nem azt jelenti hogy odaadom ingyen annyira nem fontos hogy eladjam ha megmarad a moci és nem lesz kocsim azt sem fogom bánni, mert ha végignézed az adatlapom pár motor már megfordult nálam és ez az egy az aminél úgy érzem hogy meg tudnék állapodni. Az lenne a legjobb ha moci mellett lehetne kocsim de igy hogy tanulok ez nem igazán kivitelezhető sajna
Csá Doky!

Sejtettük, hogy az egyetemről ismered a párom, mert mintha neki is ismerős lennél. Sőt mi több, engem is láthattál, mivel az idén végeztem a gépészen.
De mintha úgy emlékeznék, hogy ezt a VTR-t nemrég vetted, legalábbis mintha úgy rémlene valamelyik korábbi hozzászólásodból... Miért akarod eladni?
Nem tudod, csak vasárnapra lehet valamilyen jegyet kapni?
én megyek
Hali
Megy valaki Brnoba?
okés írni fogok ha addigra nincs megoldás akkor akár odaadhatom az enyémet is bár azon van e betű de azért elég hangos ez is
Folyamatosan próbálok gyári dobokat találni, de nem sok sikerrel. Van egy ismerősöm, aki gyárt is dobokat, csak sajnos eltört a lába krosszmotorozás közben. De 2 hét múlva már tud segíteni. Majd akkor megpróbálunk valamit összehozni. Amúgy Veszprém, jól írtad a Balatontól, Balatonfüredtől 15 Km-re van. Ha erre jársz írj mindenképpen! Megnézném, meghallgatnám a VTR-ed! . Üdv.!
Hívd fel ezt a számot 06703706877(Csabci) motorszerelő.Nekem elég sok mindenbe segített már
Hello!

Eladó 1 szép vas ha vkit érdekelne!
és tudsz madj szerezni gyári puffot?

amúgy Veszprém az nem Balaton környékén van? ha de akkor én lehet tudok neked segíteni két hónapon belül
Sziasztok! Ahogy ígértem, beszámolok a műszakivizsgáról. Hétfőn vittem el. 10-re kellett vinnem, de a rendszer hibája miatt csak 12! után végeztem. Sajnos nem sikerült, mert nincs a dobokon e jelzés...
Szó szerint: Közeltéri zaj - nem megfelelő , Kipufogó kivitele - Jóváhagyás hiány . De megúsztam egy Korlátozottan alkalmas minősítéssel (a vizsgabiztos jóindulata). Vagyis 2 hónap múlva újra vihetem, de addig használhatom. 3940 Ft-ot fizettem. Ez van...