Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hullottak ma a motorosok a mátrában, mint a legyek.
Igen, tényleg eléggé be tud folyni a bőrruha alá egy idő után a víz, és az mocsok kellemetlen.
Nekem sajnos olyan problémám nincs hogy a nyomaték leterítsen :)))))))
Heoo mindenkinek!

Ha vkit érdekel eladó a féltve őrzőtt szerelmem
még nyáron rendeltem netről valahonnan
Heee heeeee
Rühellek esőben menni. Ez szubjektív.
hali azt a nefugye le levonot hogyan csinaltad?
na meg mikor a szembe jövő kamion úgy beterít hogy hiába bújsz le, a hátadon csorog be a víz meg még az alsó gatyád is saras 2 napig csak a sisakot szárítod !
én már nagyon sokat mentem esőben, irtózok tőle ! V2-vel meg észnél kell lenni mert leterít egyből a nyomaték!
Csak az anya a biztos!
Büszke is vagyok rá Én csináltam
Még mindig nagyon édes! Az utód
Hát ha Te mondod :)
én is motoroztam mindenféle időben már ,szerintem az eső a legkevésbé vészes. A jégeső az már húzós, tapasztaltam. Meg a szélvihar is kellemetlen. De ha mondjuk már napok óta esik akkor a tapadás sem olyan rossz.
Természetesen annál nincs gázabb amikor épp csak feláztatja az eső a port... Az a jégpálya
Esőbe csak közlekedni lehet.Amit az ember akkor csinál,azt nem lehet motorozásnak nevezni. Hidd el én mentem már sokat esőbe
bocs ha hülye kérdés, de esőben nem lehet motorozni?
Engem maximum annyi tart vissza az ilyentől, hogy egy napig takarítom utána a moccot. De ha ki vagyok éhezve, tökmindegy milyen idő van. Esőben is lehet élvezeteset menni!
De jó, hétvégére megint esőt mond. Nehogy már el tudjam motorozni a hasznom, basszus.
Nyugati szekció!
Vasárnap gyorsulási vereny lesz a sármelléki reptéren. NEm jöttök el?
http://www.motorradreifendirek... Ezen az oldalon találsz neked való gumit. Én már rendeltem itt 40%-kal le volt akciózva,a melóhelyemre (ausztria) kihozták tíz euróért.Ha megoldható ithonról továbbküldöm neked
És kb. mennyit kérnek egy ilyen gumiért?
Akkor elvileg a Pirelli diablo ideális túrázásra?
Hali! Én Pilot Road-ot használok ! Nekem nagyon bejött! Már 12000 KM van benne! Előtte Pilot Sport volt az 3000-et bírt ki! Hátul!
Igazából csak túrázásra fogom használni a gépet. Köszi a hozzászólásokat. Sokat segítettetek! Így könnyebb lesz választani. Köszi!
Inkább feltettem
Ja! Tessék megnézni a z adatlapomon a kisfiamat van róla friss kép Rohadt büszke vagyok rá (1.5 hónapos)
Egyszer méretetvettek a motorról utána az idomokat elvittem Győrbe és ott rakták fel.Utánna én lakkoztattam a fejidomot és a tankot.Ha jóltudom gyárilag is csak ez a kettő van lakkozva
Köszönöm.
Ezen a motorodon talán éppen az van?
Ezek szerint fel is rakták? Lakkozták is utána?
Úgy tapasztalom, a leggázosabb a nagy "szárny egyik darabja", nevezetesen az oldalidomon a hűtő feletti darab amelyik zsugorítani vagy nyújtani kell a ragasztás folyamán úgy hogy közben fusson a többivel.
A farokidomon nem tudom mi a szopatás, gondolom a nagy foltra gondolsz, nekem olyan nincs és nem is szándékozom
Én ma hoztam el a fényezőtől, de most ghostrájderesen hagyom és úgy összerakom. Jobb lett mint amire számítottam :) Ha lesz matrica akkor felkerül rá....