Igen, tényleg eléggé be tud folyni a bőrruha alá egy idő után a víz, és az mocsok kellemetlen.
Nekem sajnos olyan problémám nincs hogy a nyomaték leterítsen :)))))))
na meg mikor a szembe jövő kamion úgy beterít hogy hiába bújsz le, a hátadon csorog be a víz meg még az alsó gatyád is saras 2 napig csak a sisakot szárítod !
én már nagyon sokat mentem esőben, irtózok tőle ! V2-vel meg észnél kell lenni mert leterít egyből a nyomaték!
Hát ha Te mondod :)
én is motoroztam mindenféle időben már ,szerintem az eső a legkevésbé vészes. A jégeső az már húzós, tapasztaltam. Meg a szélvihar is kellemetlen. De ha mondjuk már napok óta esik akkor a tapadás sem olyan rossz.
Természetesen annál nincs gázabb amikor épp csak feláztatja az eső a port... Az a jégpálya
bocs ha hülye kérdés, de esőben nem lehet motorozni?
Engem maximum annyi tart vissza az ilyentől, hogy egy napig takarítom utána a moccot. De ha ki vagyok éhezve, tökmindegy milyen idő van. Esőben is lehet élvezeteset menni!
http://www.motorradreifendirek... Ezen az oldalon találsz neked való gumit. Én már rendeltem itt 40%-kal le volt akciózva,a melóhelyemre (ausztria) kihozták tíz euróért.Ha megoldható ithonról továbbküldöm neked
Egyszer méretetvettek a motorról utána az idomokat elvittem Győrbe és ott rakták fel.Utánna én lakkoztattam a fejidomot és a tankot.Ha jóltudom gyárilag is csak ez a kettő van lakkozva
Köszönöm.
Ezen a motorodon talán éppen az van?
Ezek szerint fel is rakták? Lakkozták is utána?
Úgy tapasztalom, a leggázosabb a nagy "szárny egyik darabja", nevezetesen az oldalidomon a hűtő feletti darab amelyik zsugorítani vagy nyújtani kell a ragasztás folyamán úgy hogy közben fusson a többivel.
A farokidomon nem tudom mi a szopatás, gondolom a nagy foltra gondolsz, nekem olyan nincs és nem is szándékozom
Én ma hoztam el a fényezőtől, de most ghostrájderesen hagyom és úgy összerakom. Jobb lett mint amire számítottam :) Ha lesz matrica akkor felkerül rá....
Nekem sajnos olyan problémám nincs hogy a nyomaték leterítsen :)))))))
Ha vkit érdekel eladó a féltve őrzőtt szerelmem
én már nagyon sokat mentem esőben, irtózok tőle ! V2-vel meg észnél kell lenni mert leterít egyből a nyomaték!
én is motoroztam mindenféle időben már ,szerintem az eső a legkevésbé vészes. A jégeső az már húzós, tapasztaltam. Meg a szélvihar is kellemetlen. De ha mondjuk már napok óta esik akkor a tapadás sem olyan rossz.
Természetesen annál nincs gázabb amikor épp csak feláztatja az eső a port... Az a jégpálya
Engem maximum annyi tart vissza az ilyentől, hogy egy napig takarítom utána a moccot. De ha ki vagyok éhezve, tökmindegy milyen idő van. Esőben is lehet élvezeteset menni!
Vasárnap gyorsulási vereny lesz a sármelléki reptéren. NEm jöttök el?
Ezen a motorodon talán éppen az van?
Ezek szerint fel is rakták? Lakkozták is utána?
Úgy tapasztalom, a leggázosabb a nagy "szárny egyik darabja", nevezetesen az oldalidomon a hűtő feletti darab amelyik zsugorítani vagy nyújtani kell a ragasztás folyamán úgy hogy közben fusson a többivel.
A farokidomon nem tudom mi a szopatás, gondolom a nagy foltra gondolsz, nekem olyan nincs és nem is szándékozom
Én ma hoztam el a fényezőtől, de most ghostrájderesen hagyom és úgy összerakom. Jobb lett mint amire számítottam :) Ha lesz matrica akkor felkerül rá....