Ti ezt nem értitek.Tudod ez nekünk egy fííííling. A sor négyes nekünk zaj Ja a kis Szarka átesett a vízkeresztségen Lámpa,műszerfal,oldaldekni,két index,sisak,glazúr,szaros alsónadrág,tédről-kézről(nem vészes).Előztea sort,közbe egy autós is ugygondolta előzni fog.Bazdmeg ez kijön elém reflex,utszélé kavicsos,satu elsőfék,árok
Én is így gondolom, a 24 ezer a légszűrő cseréje a kézikönyv szerint. Van aki elsumákolja, de az aolaj és olajszűrő esetében szerencsére a környezetemben nem igen van aki a gyári 12 ezerig hajtja. Sokan nem is tudják hogy 12, csak megszokásból 6 ezrenként cserélik, ami meg is hálálja magát. A légszűrő természetesen más, az drága is, nehezen hozzáférhető is, többnyire átfújják ha hozzáférnek. KN-nel kicsit jobb a helyzet ha van szett hozzá, fel lehet újítani rövid idő alatt.
A páromnak GS 500-a van, most vár az ezres szervízre. Sajnos most olyan dilemma van, hogy ha elvisszük a szervízre, akkor nem marad lé tankolni, így viszont már nem mehetünk vele.... .
A jövő hét nem lenne rossz, bár napközben dolgozom kell, úgyhogy legfeljebb 4 óra körül tudnék csatlakozni a csapathoz. De ha más nem, hétvégén mi is leruccanhatunk páran innen Nyíregyre. Még meglátjuk....Jó mulatást!
Na abból nem sok féle van.
Én K&N sportszűrőt vettem, USA-ból simán itt van 20 rongyból. A gyári 10-12 körül van, de az nem mosható, bár 24 ezerig elvileg elmegy az is.
most az EFOTTon vagyok Dunaújvárosban vasárnapig. A jövőhetem szabad akkor ha lejössz meg tudom mutatni de ha sikerül megfűznöm a haverokat akkor lehet lenézünk Lillafüredre vagy valahova, de csak ha jönnek mert egyedül nem sok kedvem van hozzá ..
én örülnék ha kijönne majd a sp3 :d nbem kéne szar olaszt venni:d me szétesik bár aztmondják azok a nagyok már nem (csak amikkel nekem volt dolgom rs125 meg sr)
Elmondom a titkomat :)))
Olajból sok fajta van, mégis én a Castrolt komálom. Miért? Csak úgy. Ettől jobb nincs. A legjobb áron szerintem a motorolajbolt pont hu-n vagy itt az aprón kapsz. Szűrőt én MANN-t használok (MW 64 (Honda általános) a cikkszáma)
Gumi, jó kérdés....kezdésnek nézd itt az aprón, én újat rendeltem még Februárban a netről (Ebay). 2 első (egyik öcsémé) plusz egy hátsó már megérte a posta felárral. Michelin Pilot Power, talán a legdrágább, de jobb aligha van. Nekem 100 körül megjött a 3 db. Láncszettet anno a F-re vettem, az SP-re még nem kell, de a DID (530V) alsó hangon 130 Euróból kijön szettben az EBAY-n. Fékkar szintén EBAY, vagy Nagyvas. Viszont érdemes sűrűn felnézni a Louis-ra is, mert havonta akcióznak, akkor viszont ütős árai is lehetnek, egy bécsi kirándulás pedig a családnak is jót tesz :)
Szerintem minőségről beszélek, a jó árhoz pedig kicsit utána kell járnod. Remélem segítettem.
Olajat és szűrőt szerintem legcélszerűbb a netről rendelni, pl olajshop, nagyvas, stb...a legjobb márkákat is olcsóbban lehet megkapni mint a boltokban. De gumit is lehet találni olcsóbban...
Más kérdés hogy én semmilyen szűrőt nem hagynék sem autóban sem motorban 24e km-ig!
Max 10 és csere,kivétel ami mosható...
A jövő hét nem lenne rossz, bár napközben dolgozom kell, úgyhogy legfeljebb 4 óra körül tudnék csatlakozni a csapathoz. De ha más nem, hétvégén mi is leruccanhatunk páran innen Nyíregyre. Még meglátjuk....Jó mulatást!
Én K&N sportszűrőt vettem, USA-ból simán itt van 20 rongyból. A gyári 10-12 körül van, de az nem mosható, bár 24 ezerig elvileg elmegy az is.
te csúsztál amgúy a motorral vagy így vetted?
milyen motorja van amúgy a párodnak?
olyan mint ez
azok az elhegyesedett szar lampak...szornyu
Olajból sok fajta van, mégis én a Castrolt komálom. Miért? Csak úgy. Ettől jobb nincs. A legjobb áron szerintem a motorolajbolt pont hu-n vagy itt az aprón kapsz. Szűrőt én MANN-t használok (MW 64 (Honda általános) a cikkszáma)
Gumi, jó kérdés....kezdésnek nézd itt az aprón, én újat rendeltem még Februárban a netről (Ebay). 2 első (egyik öcsémé) plusz egy hátsó már megérte a posta felárral. Michelin Pilot Power, talán a legdrágább, de jobb aligha van. Nekem 100 körül megjött a 3 db. Láncszettet anno a F-re vettem, az SP-re még nem kell, de a DID (530V) alsó hangon 130 Euróból kijön szettben az EBAY-n. Fékkar szintén EBAY, vagy Nagyvas. Viszont érdemes sűrűn felnézni a Louis-ra is, mert havonta akcióznak, akkor viszont ütős árai is lehetnek, egy bécsi kirándulás pedig a családnak is jót tesz :)
Szerintem minőségről beszélek, a jó árhoz pedig kicsit utána kell járnod. Remélem segítettem.
Olajat és szűrőt szerintem legcélszerűbb a netről rendelni, pl olajshop, nagyvas, stb...a legjobb márkákat is olcsóbban lehet megkapni mint a boltokban. De gumit is lehet találni olcsóbban...