Sziasztok!
VTR 1000F-hez keresek jobb oldali első lábtartó konzolt.
Aki tud szóljon, köszönöm
ill. egy kérdés még, a firestorm és sp2 lábtartó konzolja (első) egyforma?
Köszi.Érdekelne még hogy ugyanilyen Firestormra van-e jobb és bal oldalidomod?Mindegy milyen színű csak törés repedés ne legyen rajta,és lehetöleg ne javítgatott.Ha karcos,ütött vert az nem érdekel.
Nem tudom, hogy segít-e amit írok, de vtr1000f "koromban" egyszer leszedtem a légszűrő házat és a karburátorokat, és elfelejtettem egy kis vákuumcsövet visszadugni a helyére. Összeszerelés után jött a szokásos próba és durrogott, ropogott a cuccos. Tehát: nem szedtél-e le valami vákuumcsövet amit elfelejtettél a helyére tenni, vagy nézd végig, hogy nem csúszott-e le valami.
Tudomásom szerint a gyújtáselektronika hibáját szakműhely ki tudja műszerrel mérni, de a legegyszerűbb: 2 mozdulattal az sv-s cimbidét dugd rá, ha akkor is durrog akkor megtaláltad a hibát.
nem tudjátok miért van az, hogy az SV-m alapjáraton durrog? gyertyára gondoltam régen ma kicseréltem CR8E gyertyákra és ugyanúgy durrog mi lehet a baja?
Szia mito !
Neked lehet, hogy elfelejtettem válaszolni.
Oldaltámasz van, 7000,- Ft az ára. Pár válasszal lejjebb tettem fel képet valakinek a tankról, azon a motoron van a támasz is.
Üdv: Andi
Mennyi KM-enként?