Doky,
sajnos nem. Én is azt kerestem, de csak ebay-en találtam $400-ért ami olyan mint az 1000RR-eken van. De ez új. Használtat szinte sehol nem láttam még... :(
Ez a akra rendszer még érdekelhet....
A téli projekt viszont előzetesen tetszik.
Addig már láncvédős sárvédőt is lehet szerezni. Jelenleg a fejidom szerszámozásán agyalok amit előbb ki kell javítani. Nameg házat is keresek ahol mindez megvalósítható, de ahhoz el kell adni a pesti lakásunkat. Érdekel valakit?
Átírattam a bringát, nem volt ócsó. Eredetvizsga 17 rongy, átírás 42 felett végződött. Ebben banki törlés és rendszám csere is benne foglaltatik. Viszont ha már szép új rendszámom van, nem tenném csak úgy fel a kapuzsanérra, nincs valakinek jobb ötlete?
Nekem a kör tetszik a legjobban :) Bár ízlések és pofonok... sztem éppen hogy jobban illik a két kipuff miatt hozzá... De azért egy rendszámtartó száműzést elbírna még ez a popsi ;)
sajnos nem. Én is azt kerestem, de csak ebay-en találtam $400-ért ami olyan mint az 1000RR-eken van. De ez új. Használtat szinte sehol nem láttam még... :(
A többi rajtatok múlik :) Sok sikert hozzá ;)
tapasztalat hogy az asszonyra nem jó hallgatni szóval egyértelmű a döntés
A téli projekt viszont előzetesen tetszik.
Addig már láncvédős sárvédőt is lehet szerezni. Jelenleg a fejidom szerszámozásán agyalok amit előbb ki kell javítani. Nameg házat is keresek ahol mindez megvalósítható, de ahhoz el kell adni a pesti lakásunkat. Érdekel valakit?
Átírattam a bringát, nem volt ócsó. Eredetvizsga 17 rongy, átírás 42 felett végződött. Ebben banki törlés és rendszám csere is benne foglaltatik. Viszont ha már szép új rendszámom van, nem tenném csak úgy fel a kapuzsanérra, nincs valakinek jobb ötlete?
bontóban venni kell egy ilyen rendszámtartót és azt megvágni, ennyi az egész és így a legtisztább. Szerintem :o)
a rendszámtartó mellőzésen én is gondolkoztam de ahhoz hogy leszedjem levágni kell a műanyagot és nem szivesen vagdalok motort