Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát még nekem sem jött ki a sodrából
Igaz!
Hát az tuti, hogy jó lenne rá. De nem sokszor van rá szükség, mert mondjuk az SP-nek iszonyat jól eltalált futóműve van. Semmi panaszom nincs rá...
kár... leeht csak én érzem igy de nagyon elférne a VTR re... bár nekem még új a motor és lehet nem szoktam meg azért fúrcsa
Doky,
sajnos nem. Én is azt kerestem, de csak ebay-en találtam $400-ért ami olyan mint az 1000RR-eken van. De ez új. Használtat szinte sehol nem láttam még... :(
kormánylengéscsillapitót nem tudtok?
Kösz !
Itt a srác msn-címe: stratusphere@windowslive.com
A többi rajtatok múlik :) Sok sikert hozzá ;)
Beszélek vele, hogy msn-címét kiadhatom-e, aztán akkor "leboxoljátok" :D
Naszóval az ismerősödet hol érem utol?
asszonynak meg haveroknak a körös tetszik.. nekem meg nektek meg másoknak a két vonalas

tapasztalat hogy az asszonyra nem jó hallgatni szóval egyértelmű a döntés
Nem is kell felrakni, legalább nincs belőle később gond...
Ja, szerintem az első visz mindent. Izlések és pofonok, nekem a többi olyan gagyis
Ez a akra rendszer még érdekelhet....
A téli projekt viszont előzetesen tetszik.
Addig már láncvédős sárvédőt is lehet szerezni. Jelenleg a fejidom szerszámozásán agyalok amit előbb ki kell javítani. Nameg házat is keresek ahol mindez megvalósítható, de ahhoz el kell adni a pesti lakásunkat. Érdekel valakit?

Átírattam a bringát, nem volt ócsó. Eredetvizsga 17 rongy, átírás 42 felett végződött. Ebben banki törlés és rendszám csere is benne foglaltatik. Viszont ha már szép új rendszámom van, nem tenném csak úgy fel a kapuzsanérra, nincs valakinek jobb ötlete?
Doky,
bontóban venni kell egy ilyen rendszámtartót és azt megvágni, ennyi az egész és így a legtisztább. Szerintem :o)
tehát igy tetszene?

a rendszámtartó mellőzésen én is gondolkoztam de ahhoz hogy leszedjem levágni kell a műanyagot és nem szivesen vagdalok motort
Az első,szerintem
Ez egyébként valami Buell-féleség? Mert a váza nagyon olyan...
Igen, valami ilyesmire :)
Valami ilyesmire gondoltál?
Nekem a kör tetszik a legjobban :) Bár ízlések és pofonok... sztem éppen hogy jobban illik a két kipuff miatt hozzá... De azért egy rendszámtartó száműzést elbírna még ez a popsi ;)
hát igen.. az a baj más sok kör lenne a hátuján..
Szerintem az első a nyerő, az illik legjobban a motor karakteréhez, én biztosan azt válaztanám!