Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát még sajna soha nem voltam arrafele de ezek szerint igen
Mentem hétvégén a VAS-sal és csörgő hangot hallottam a bal oldlról lentről a kuplung felől.Na mondom ebbe valami nagyon szétesett.Már fejbe osztotam szoroztam de mindenkép nagy összeg jött ki. Otthon leszáltunk a motorról,a párom levette a sisakját és azt mondta-"kicsim húzd meg a lánco mert szerintem laza "(Tizenhárom éve motorozok)
Banderasz!

Nem igazán szoktam,de mivel közel van nem gond!
Amúgy meg ha Te mész oda úgy is Szolnokon keresztül mész nem?
Tévedés. Mindig a motoron ülve egyenesbe állítva tankolok. Csurig :)
egyébként nem azért "csak" 15 megy bele mert oldaltámszon van mikor tankolod? és egyenesbeállitva még menne bele...?
Gyakorlatilag igen, vagyis annyit tudsz elmotorozni. Lehet hogy van még alatta is, de mit érsz vele ha nem kapja meg a motor.
köszönöm a válaszokat

nekem nem full nyitott rendszerem van szóval én nem féltem a szelepeket... olajból meg már hozzák a Castrol 10w40 félszintetikust és ahogy olvasom az jó is lesz bele

amúgy ha jól értelmezem a tank csak 15 literes?
Sziasztok!
Van egy eladó tankbőröm VTR 1000 F-hez. Egyszer használtam,piros színű.
Képet emailben küldök,az ár 20ezer Huf. Ha valakit érdekel, akkor az emailem: danczernett@freemail.hu
Üdv!
Ja, benzinszint.
Amikor nekem már folyamatosan világított, akkor 12-13 liter között ment bele. De vigyázz, egyszer csontra kifogyott, és akkor sem fért bele 15 liternél több. Ez elméletben 200km-re lett volna elég nekem. Gyári kipufogóval sétálva 6-7 litert evett, nyitott csővel + egy liter (nem hajtva) Amikor már tegeződtünk ezek az értékek még 1-2 literrel magasabbak lettek, de a 10 litert sose érte el. Viszont szereti a gyári csövet, csak csúnyán halk vele
Hali
A motorszám a blokk hátsó részén van, a hátsó kipufogócső alatt.
Olaj kérdésben a legfontosabb hogy 4 ütemű motorbringa olaj legyen. 10-40, 10w-50, de ha eszi akkor 15w, vagy 20w-vel is elmegy. Szintetikus vagy normál, nem túl érzékeny rá, de ha küldöd neki, akkor természetesen a szintetikust ajánlom. Máskülönben nem érzékeny rá. Olajszűrőt ne felejtsd, nem nagy tétel.
kössz
köszi
Szevasztok holnap Balaton felé karistolok.Ha valakinek van kedve csatlakozzon.
Hello!

Többek között itt is találhatsz szervizmanualt.
http://hondatech.info/download...

Üdv.
Gratula a géphez
3. olajból milyen kell bele és mennyi?

és még egy ráadás kérdés:
+1. vhol a neten van szervizkönyv vagy szerelési utmutató

előre is köszönöm
sziasztok

a héten lettem egy VTR 1000 boldog tulajdonosa és lenne egy pár kérdésem a motorral kapcsolatban

1. a motorszámot hol találom, fedi vhol az idom, mert nézegettem de sehol sem találtam?
2. ha kigyullad az üzemanyagszint jelző lámpa akkor kb menniy benzin van még a tankban?
3. ezt elfelejtettem de ahogy eszembejut megkérdem
Üdv mindenkinek!
Üléspúpot keresek VTR 1000 F 1997-hez. Bármilyen szín jó, törött is akár... köszi!
Üdv mindenkinek!
Bocsi, hogy kedvenceinket sérüléssel hozom összefüggésbe, de csak ilyenre telik:-)
Ha valaki tud törött/sérült SP1 vagy SP2-t és esetleg eladó is akkor kérem, hogy írjon egy mailt a következő címre: danczernett@freemail.hu
Köszi előre is!
Szevasztok holnap kerül valaki egyet délután?
Szia
Ha már megmozdult az jó jel.
Nekem akkor nem mért amikor legőzborotváztam a motort, de idővel kiszáradt és azóta működik. Tehát a jeladó környékét nézd meg előbb, mert ha az szar, akkor hiába teszel fel új műszert.
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, de lehet, hogy kinevettek, viszont én még elég kezdő vagyok a témában!
Lehet a VTR1000F-re másik motor műszerfalát rátenni, vagy csak olyannal működik, ami gyárilag van rajta?

A kilométeróra, ami rajta van nem működik, nem mér, illetve egyszer elindult az ellenkező irányba, de kb 10km megtétele után! Nincs valami tippetek?

Kössz!
Kerry
Várható volt...:(
Hazafelé jövet három csúszás 10 km-en belül.
Mi volt?