Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát egen. Gyönyörű gép. Ezt az érzést vártam... megláttam, és megszerettem.
Ez is érdekel,de az idom-szett is...
1,55-ről 1,45-re akciózta le nekem.
Vifil?
Meglestem ma ezt a gépet:
http://www.hasznaltauto.hu/183...

Gyári dobokat kérdeztem, megvan, valamint a két kulcsa is megvan kóddal. 90%-os gumik, új láncszett, fékbetétek. A tankon pici kopás van, a kabát cipzárja kikoptatta a tankvédőt.
Olajfolyás sehol, tiszta az egész motor, fűtött garázs, meg minden. Az eladó szimpatikus, nem kerekezte végig a várost, nem pályázott a géppel, ő az első tulaj, nagyobbra akarja cserélni. Röviden ennyi. 2004. 10 havi, 6 (!) sebességes, karbis. Kis szívatóval indult, hidegen, nem volt előmelegítve. A Raptorok dübörögtek, mint a desznyó!
Szia!
A képen látható -teljesen hibátlan- idomgarnitúrám van SP-2-re. A készlet tartalmazza a verseny-plexit is. Az adatlapomon találsz felszerelt állapotú fényképet.
Sziasztok,

SP2-höz keresek pályaidomot. Tud valaki segíteni?
Olaj szűrőt vagy légszűrőt? Légszűrőben K&N! Olajból meg mindegy! Én Hiflofiltro-t használok!
Milyen szűrőt ajánlotok az SP2-be
Igen,de az SP "versenymotor", ezért feltételezik hogy van szerelő-brigádod...
Ráadásul még tankkitámasztó is volt gyárilag!
Na igen,ott szűrő ki , szűrő be és kész volt...
Épp most végeztem a cserével, vegül is beleraktam, mert a régi szűrő tele volt a légytől a bogárig mindennel.
Nyereg le, hátsó idom le, plexi le, kormánygátló le, tank felemel, régi szűrő ki, új bele (a sasseg kicsit nehezen be) és ugyanez fordítva megismétel.
A CBR-emben ennyire nem szenvedtem meg egy egyszerű légszűrőcserével.
Szerintem igen,mert azért sok dzsuvát "megfog"....
Ha nem rakod bele viszont jobban megy a paripa,de sűrűbben kell tisztítani a szűrőt!
Nőgyógyászok előnyben!
Üdv!

A KandN légszűrőben lévő szivacsbetét nem tömődik el túl gyakran, érdemes egyáltalán bele tenni?
Vagy pedig öt sebességes, plusz egy hátramanet . És a hátramenetet nem számolta.
Hát rohaggyon meg az ilyen
előkerestem a "gépkönyvét" abban is 6 seb szerepel. szóval ami 5 sebes, akkor:
1. A gazdája nem tud számolni.
2. Motorcsere váltostól.
A fórumon megtudtam, hogy a Varadeo 5 sebességes. Egyébként sok VTR hirdetésnél olvasom az 5-öt. .
Üdv!
Nekem eddig bevát. Nem eszi a tárcsát, jó az adagolhatósága (persze ehhez kell a 4 dugattyús Nissin féknyereg ). Melegíteni nem kell mint a szintert, utcára szerintem kiválló. Persze lehet hogy másnak eltérő a véleménye. Ja, az ára is elfogadható.
Hát az enyém az tuti h 6sebességes. A Honda varadero hány sebességes? Mert lehet h valamelyik elvetemült egy az egyben átrakta a blokkot, és úgy esetleg előfordulhat h 5 sebességes lett a Vtr, feltéve ha a Varadero 5
Gab, megvan még az SP-dbe a ferodo platinum betét? Mondanál róla átfogó véleményt?
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=86156

Én most nem értem. Nem 6 sebességesek a VTR-F-ek? Javítsatok ki, ha tévedek (mert ez igencsak elképzelhető)
Hali emberek!

Ha vkit érdekel itt egy eladó gyönyörűség!
Ja, a kocsimnál nem a főtengely-ben szállt el a csapágy...