Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a régi F-emen Michelin Pilot Sport volt nekem bejött.Túráztam is vele de mentem vele pályán is.
Győrbe csináltattam,velem nagyon korrektek voltak.Árra konkrétan nem emlékszem de kb 200000-300000 között.Ebben benne volt mintkét oldal.Hátul a farokidomon a két matricát nem tudja normálisan rárakni azt nem válalja,én ráfujattattam Itt a szám ha nem jó üzenj06204218082
Hello, nekem Pirelli Diablo van fent, ez a gumi nekem nagyon bejött. Viszonylag elég sokat el lehet vele menni, meg elég jól tapad. Az h milyen gumit veszel rá szerintem leginkább attól függ, hogy milyen stílusban motorozol. Nekem azt tudom, h a következő amit felteszek rá az vágott slick lesz.
Ghostrider VTR Firestorm
Üdv!

Valamelyikőtök nem volt ma a Kecskeméti Tesconál? :]
helllo dyno pover eladó 06203244030
Kössz mégegyszer. Így már könnyebb lesz választani...
Enyémen Bridgestone BT054 -es (ha jól emlékszem), már nem gyártják. 056, 057-es ha jól tudom ami utána jött ki, nagyon hasonlít hozzá. Hogy mi a jobb, vagy rosszabb, passz, én végig BT-vel használtam. Öcsém most próbálja rá a Michelineket, de még nem tudok tapasztalatról beszámolni.
Ami fontos, szélesebbet hátra még tévedésből se! Életveszélyes.
Jó az ár, kár hogy megvettem a sorosat, kábé ugyanennyiért:(
Nem tudja valaki hogy a 2 pólusú csatit hova kell közbeiktatni? A USB-sen ha jól nézem a manualt ilyen nincs is.
Mikor, kinél, mennyiért, milyen lett?
Elöl: Dunlop D204FK, Michelin Macadam 90X G 120/70ZR17
Hátul: Dunlop D204K, Michelin Macadam 90X G 180/55ZR17
Köszi a segítséget!
Amúgy VTR 1000 F -ről lenne szó...
SP-2-n nekem Dunlop Sportmax D208-van 120/70ZR17 és 190/50ZR17 méretben. Nem egy túragumi de a tapadása kiválló.

A gyári előírás Dunlop D208(F)N, vagy Metzeler MEZ3H (Front)Racing a fenti méretekben.
Melyik VTR-re
Sziasztok!

SP2-re uj yoshimura dobok acél, és titán kivitelben rendelhetőek az USA-ból szállitási idő 10 munkanap.. Bövebb info az adatlapomon lévő elérhetőségeken..
Sziasztok!
Ti milyen gumikat ajánlanátok VTR-re? A méret ok, csak a típus és a márka érdekelne. Ha esetleg valaki tudja a gyári gumimárkát... köszi.
szevasztok lenne eladó sp2-re valo dyno powercommander 50000-pénz egy hetet hassznalt gyakorlatilag ujj minden meg van hozzá
Én már igen
Hali

SP2-re matricát csináltatott itt már valaki?
Esernyőt vigyél magaddal!
szombat, vasárnap kinnt leszek a hungaroringen egész nap, remélem jó idő lesz....
Na az enyémen van bukógomba tartó blokk vagy mi a tököm
Tervezek egy mátrai csapatást a hétvégén, már unom a várost, messzebre meg nem jó egyedül menni. Lisztessel (piros Hyosung) tervezzük a mátrát, de ma hallottam az időjárás-hazudást, és szar időt mondanak. Ha van kedved, gyere el velünk!