Nekem a motortartó tengely van kicserélve, aminek a két vége menetes, és arra van rátéve a gomba!
De próbálj meg érdeklődni olyan helyeken, ahol forgalmaznak bukógombát!
Találtam egy két emberkét a neten, akik bukógombák készítésével foglalkoznak, írtam nekik levelet, milyen lehetőségek vannak, de nem méltattak válaszra. Tudnátok segíteni, hol nézelődjek? Milyen megoldások vannak, fúrni kell az idomot? Vagy... ha jól láttam képeken kivezetéssel meg lehet oldani, hogy ne kelljen lyukasztani.
Nekem ledes index van fennt. Amit adták hozzá gyárilag ellenállás az kevés volt, probálkoztam még több eltérő nagyságuval, de nem igazán hozta meg az elvárt eredményt. A megoldás az lett, hogy egy izzót sorbakötöttem az indexxel és így megfelelő lett a villogások száma.
Nekem F-em van, és most csinosítgatom, és kéne egy kis segítség!
Ledes indexet szeretnék tenni rá, csak az a nagy kérdés, hogy relét is kell-e cserélnem!
Ha valaki tudja a választ, légyszíves segítsen nekem!
Már majdnem elhittem hogy VTR a Castrol matricáról
Ritka hülye az illető, papucsban, gatyában sisak nélkül próbálkozik. Ezt ugatom öcsémnek is, hogy így fog járni, csak nem ússza meg idomjavítással....
Veled is egyetértek. Engem például akkor is megbámulnak, ha kitolom a belemet, és mackónadrágban beteg pofát vágok. Mondjuk, ezt a pózt direkt begyakoroltam, de ha elárulnám, nem vennének komolyan. Na, befejeztem az okoskodást, semmi köze ennek a fórum témájához. Kikapcs.
Egyetértek. Száguldozni jó, a dübörgés pedig ennek szükséges velejárója – általában. Banderasz nyilván nem komolyan írta. Kérnék tőle egy kicsivel több komolyságot. Különben kapja a mutogatós tornatanár pofát!
Megvagyunk, kösz. 29-én nagyfateromat látogatjuk meg, szóval nem jó. De ha mennék, mehetnék vé-egyes MZ-vel?
Attesz ügyes gyerek, összerakta egyedül a motort.
Hívlak még a géderlaki páré miatt. Szólj a kimlei huligánoknak is, hogy jöjjenek. Tróger buli lesz, ígérem. Ha Haörlivel jössz, kapsz ingyen plattét az oldaltámasz alá, plusz csapolunk sört a bilisapkádba.
Na mia ferde fasz van te is idetémferegtél Család hogy van?29.-én V2-es vonulás lesz Tihanyba gyere el azt meglepjük Ateszt.Aki ugye nem jöhet a VÉ KETTES vonulásra mert hülyén álnak a hengerei.Ja egyáltalán összeraktad neki a motort
Kinek ez a világ tetszik, kinek az. Szerettem csopival rohangálni, de a mostanival is ugyanúgy megbámulnak. Ha ebből indulunk ki, mindenki egymásnak eshet pölö hogy aki a szürke pulóvert szereti hordani, majom, vagy mittomén. Én ugyanúgy megcsodálok egy Harley-t, mint egy Pannóniát. Hogy én mivel szeretek menni, az pedig maradjon a szubjektív véleményem.
Hörlit dübörögni?
Ha sétálni akarok inkább kutyát viszek. Az még ugatni is tud
Vazze, én (talán mondhatom hogy mi) száguldozni szeretünk nem dübörögni.
Na jó, aki dübörögni is az V2-essel száguldozik. Tudhatnád
Na, ezt meg én kaptam meg Okoskától. Adatlap, persze. Kitöltöttem precízen, tök jogos volt az észrevétel. Most viszont már teljesülhet gyermekkori álmom, komolyan fognak venni! Még képet is szúrok, figyelitek? Nehogy valaki azt gondolja, hogy komolytalan vagyok. Igaz, nem olyan szellemes és eredeti, mint egy fasza kis akármit lehugyozós kép, és kevésbé menő a szerelésem, cserébe látszik rajta a pofám! Jóképű egy példány vagyok, mi? Na, nem röhögni, komolyság! Nem viccelek, soha többet – nehogy a hitgyülekezet kitaszítson magából, aztán zuhanhatok a semmibe. Van adatlapom, meg minden. Na, akkor mától mindenkitől kérnék egy kis komolyságot. Különben tőlem is kaptok ilyen integetős sárga izét.
Ha lenne egy rendes haörlid, megéreznéd, mi az a dübörgés. Te lehetnél a szabadság vándora. De így, hogy egy pórias szarod van, mehetsz barátom a pályára huligánkodni, meg maxolni, randalírozni az italbolt elé. Jónapot kívánok.
Vtr-t (remélem ). Nem láttam még... csak érdeklődtem. Ha azt mondod, randa, elhiszem, és eldobom a hülye ötletet.
Holnaptól az enyém lesz 100%-ban, délelőttre kaptam időpontot, remélem nem kötnek bele semmibe, széles mosoly, és kis érdeklődés a család iránt, ki hogy van.
Esetleg ha valaki lemérné nekem, akinek van F-en ilyen... oppá, a tűzviharon nem kell egy gombáért cserélni a blokktartó tengelyt, ugye?
Bukócső (méret) is érdekelne (ha lehet rárakni, és nem ronda stb...), a lényeg, hogy legyen egy kis védelme a motornak (is).
Hát ezt jól elkezdtem. Nagyon hulla fáradt vagyok.
Na azt akartam írni, hogy a két "cégnek", akik bukógombát gyártanak megrendelésre, írtam egy levelet, hogy most mi va', mennyiért... stb.
Köszönöm! Találtam egy másik honlapot is, írtam este mennyiért lenne, és az enyémre lenne-e. A legjobb lenne, ha lenne terv róla, és faterral kiesztergálnánk a gyárban. Vadásztam rá a neten, de nincs róla "tervrajz". Apriliához van, de az nekem most nem jó.
De próbálj meg érdeklődni olyan helyeken, ahol forgalmaznak bukógombát!
pl: http://www.motostyling.hu/k12/...
vagy: http://www.bikerstore.hu
stb...
Üdv!
Kerry
Megrendeltem az indexeket, és kicserélem a relét is!
Nekem F-em van, és most csinosítgatom, és kéne egy kis segítség!
Ledes indexet szeretnék tenni rá, csak az a nagy kérdés, hogy relét is kell-e cserélnem!
Ha valaki tudja a választ, légyszíves segítsen nekem!
Kössz
Kerry
Ritka hülye az illető, papucsban, gatyában sisak nélkül próbálkozik. Ezt ugatom öcsémnek is, hogy így fog járni, csak nem ússza meg idomjavítással....
Az évek - motoros videó - SportMotor
Attesz ügyes gyerek, összerakta egyedül a motort.
Hívlak még a géderlaki páré miatt. Szólj a kimlei huligánoknak is, hogy jöjjenek. Tróger buli lesz, ígérem. Ha Haörlivel jössz, kapsz ingyen plattét az oldaltámasz alá, plusz csapolunk sört a bilisapkádba.
Ha sétálni akarok inkább kutyát viszek. Az még ugatni is tud
Vazze, én (talán mondhatom hogy mi) száguldozni szeretünk nem dübörögni.
Na jó, aki dübörögni is az V2-essel száguldozik. Tudhatnád
Holnaptól az enyém lesz 100%-ban, délelőttre kaptam időpontot, remélem nem kötnek bele semmibe, széles mosoly, és kis érdeklődés a család iránt, ki hogy van.
Varát vettél vagy VTR-t?
Piszok hülyén néz ki a bukócső...szerintem még az endurókon is
Bukócső (méret) is érdekelne (ha lehet rárakni, és nem ronda stb...), a lényeg, hogy legyen egy kis védelme a motornak (is).
Na azt akartam írni, hogy a két "cégnek", akik bukógombát gyártanak megrendelésre, írtam egy levelet, hogy most mi va', mennyiért... stb.