Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos szokott ilyen nagy csend lenni....
Töltsd ki az adatlapodat
hát elállt a szavunk
Na mivan senkinek semmi kérdése nincs az SP -vel kapcsolatban. Jó jó tudom hibátlan gép de itt k...a nagy a csend
FIGYELLEK!
Úristen honnan ismersz Nem én voltam ,nem én tettem,semmi közöm nincs hozzá. Na szevasz Atesz
bocs nem ezt akartam irni hanem azt hogy én mintha ismerném valahonét ezt a banderast
olvasom az elözö hozzá szolásokat az adás-vétellel kapcsolatos átbaszásokrol ha kézalol veszel motort
akkor számit rá az ember de ha kereskedötöl?közzé teném az én elsö nagyobb értékü motor vásárlásomat szemet vetettem egy remek kawa darabra kicsit karcos volt a sárvédöje kérdem mi történt ó csak feldölt a parkoloba vagy pőntosan nem is tudom valami aproság .MEGVETTEM.
AZTÁN akövetkezö derült ki nyolcas és tojás alaku a felni a lámpa nem rá valo a villaszáron ütés nyom
a müszerek banditrol valok és kurva pontatlanok az olaj hütö xj yamaháé és szivárog amire ezekre rájöttem eltelt 1-2 honap és a reklamáciomra pofátlanul lekapcsoltak a csattano a sztoriba az hogy amikor rá 4 évre vissza vittem hogy lecserélném egy ujjra a csávo kinézett a szalon ablakán látvan a motort
Honda VTR1000F gyári kipufogópár eladó. Ár 40000Ft.
Igy már megkaptam, köszönöm. Megtaláltam benne amit kerestem.
(érdekes mert nekem más alkatrészek vannak hozzá )
Bocs elcsesztem freemailt irtam citrommail helyett most már megfogod kapni
Itt megpróbálom elküldeni mégegyszer
El tudnád csak azt az oldalt küldeni?
Nem.
Szevasz megkaptad a z e-mailt?
Szép napokat!

Ha érdekel valakit eladó egy VTR 1000 SP2
Érd: 06-30-331-83-13
Akkor rendbe
Igen,beszéltünk!
Hi
Fel hívott a srácc
Szia!

Dobj ide 1 mailt: sbkfankukacfreemailponthu
és ott megírom!
Hi megvan még a gép Haver ilyet szeretne venni ha megvan akkor légyszi 1 teló számot Kössz
Szia!
Még meg van a lábtartó ha érdekel.
Üdv.
Sajnos még nem ért ide.
Elküldtem remélem elment