Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Véleményem: 40 rugóért dugják fel maguknak :(
Bukógombát szeretnék szerelni az F-re, Milyen lehetőségek vannak? 40 papírért láttam a biker world-ön. Azt mondják fúrni kell. Viszont láttam kivezető konzollal felrakott VTR-t is, úgy nem kellett fúrni a burkolatot. Nektek mi a véleményetek?
Kuva jó idő van irány dübörögni
Louis!
A Firestorm-hoz nincs utángyártott tükör, még a Luois-ban sem! Csak SP-hez!
A louis katalógusban azthiszem van F-hez való tükör.Szoktunk arrafele járni ha gondolod hozok (Ja a Bécsibe)Holnap megnézem
Siekrült beszélnem vele, igen.
Azt mondta, hogy neki is VTR-e van, de azt nem értettem, hogy 'F', vagy 'SP', de azt mondta, hogy ő is a Suzuki TL1000R- nek a visszapillogóját rakta rá úgy hogy belekellett fúrni egy kis tágító lyukat, mert alapvetően jó csak pár mm a különbség a rögzítő csavarok között.
A baj csak az hogy sztem nem illik a TL szögletes tükre a VTR-re. De sztem addig amíg nem találok rá eredetit belemegyek, mert jó a buli.
Köszi mégegyszer!
Vic
Meglett a probléma! A bőr kapaszkodó beszorult a púp mögé, és nem engedte lecsúsztatni.
Tud valamit szerezni?
Nem tudtam leszedni... lepattintom, megemelem, hogy kis műanyagcsapok ne legyenek útban, tolnám, de az ülést rögzítő fémkapcsoktól nem tudom tolni, csak ha nagyon kifeszítemém a műanyag lapokat. Kifeszítettem, akkor pedig nem bírtam felnyomni annyira a púpot, hogy engedjen az ülésösszekötésnél. Tényleg egyszemélyes lesz, amúgy is fasírt van. Talán odaragasztotta az előző?
Ma még próbálkozom azért, de nem merek feszíteni, nehogy törjek.
Köszi, Tesvérem!
Szevasz 06703706877-es számon érdeklődj.Keresd a Csabcit
Üdv, Mindenkinek!
Honda VTR 1000F-hez gyári bontott, vagy utángyártott tükröket nem tud valaki.
Mind a 2 oldalra kéne.
Köszi előre is!

Viktor
30/9033109
kv.@freemail.hu
? Azt hittem motorozni akarsz
Én mit szóljak, kicsit még balettozok a motoron, a fék úgy fog, hogy húha, megy mint a zállat, a kanyart is szoknom kell, de sebaj, nem vagyok béna, csak gyakorlás kell.
most látom... köszönöm!
Ma elvittem eredetvizsgára, minden ok, biztosítás, ok. Viszont a tokmányirodában megállt az élet. Másfél hét múlva van időpont. Fasza. Beletekertem ma kemény 15 km-t (eredetvizsga, posta). Sajnálom (?) hogy vége a kereskedelmi csendnek, és nem tudtam menni vele pár mérföldet, estig nyomtam a melót amíg az emberek fizetése kitart.
Az üléspúpot nem próbáltam ma levenni, hétvégén jön haza barátnőm, akkor le kell vennem, sajnos, hogy feltegye a seggét.
Firestorm-ot vettél? Vedd le az ülést! forditsd meg és már látod is hogyan kell levenni a púpot! Gratulálok a vashoz!
Jön valaki Győr környékéről a Tihanyi V2 gurulásra
GRAT! remélem hallom majd a dübörgést
7végére remélem az én gépem is itthon lesz, azt el lehet kezdeni már tanulni motorozni
A sisakom a holdban, csopira nem kellett, nem szeretek a "tilosban" járni, csak nem volt energiám előkeresni a satyakot. Tudtam én hogy nem olyan gép, amire rápattanok papucsiban, oszt veszek egy fél liter tejfölt a kópban. Felkészültem, tudom, ez kicsit más.

Már várom a nagy túrákat.
Hali

Gratula. Mondtam hogy csak türelem kell
Leveszed az ülést, és az oldalsó kis lapokat megemeled annyira hogy a műanyagcsap ne legyen útjában, majd a "púpot" letolod hátrafelé.
Sisak nélkül ne kószálj. Teljesen más érzés mint sisakban. Öcsémnek is hiába mondom, ő is ugyanígy lófrál.... A VTR nem saroktól sarokig való, tegeződni csak országúton fogtok úgyis, addig csak a sorsot kisérted
Meghoztam a kis négyéves japcsi külyköm. Megvettem ma, nem hagyhattam ki, nagyon korrekt helyről hoztam. Egy kötéllel kötöztem le a Scudoban, de az kb 30 méter volt, meg sem mozdult, pedig toltam, hogy motorozhassak egyet. Beindítottam, felmelegít 60 fokra, majd óvatosan a kertben köröztem. Picit bátrabban már kikaptam egy adag füvet a kifutópályámból. Szóval beszarás, sisak nélkül kis kör az utcában, 80 Km/h. Ehh más ez mint a csopim volt! A heréimet kellemesen bizsergeti , nem is mondtátok. Szervízkönyv, két kulcs kóddal, gyári kipuff, csomagtartó, gépkönyv, ahogy a nagykönyvben. Egy darabig úgy érzem csak ismerkedünk egymással, elég karakteres a v2 már látom.

Elnézést az Apriliásaktól, amiért elkurvultam, és nem olaszt vettem.

Boldog vagyok, madarat lehetne velem fogatni, bakker. Igaz nem új, de ez van, majd ha nagy leszek...

Hogy kell levenni a hátsó üléspúpot? Nem akarok reccsinteni rajta semmit.
100e komplett.