Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsit kimentem ma is jöhetté vóna
Látom ma is hívott a természet!
Mentem volna,de keddig ki van vonva a forgalomból a paripám...
Viszont ma beindítottam több mint 5 hónap után. Talán nem meglepő elsőre beindult (mintha tegnap állítottam volna le).
Hát a Vtr-es brigádnak megy a fekete pont.
Egyedűl én voltam Tihanyban VTR-rel pedig a fele odaúton végig esett az eső, de mi megtettük , amúgy jó volt nagyon kár, hogy kihagytátok. Képeket lásd a tl fórumban.
ok
hívlak ,Jó utat
hát azt még majd ott beszéljük meg, megadom a számom ezen majd lehet h eltudsz érni. 70/378-7502
köszi
12 ig melózom,sajnos előbb nem megy.
kanizsán nagyon rossz idő van,ha megyünk majd beérjük a csapatot vhol
Tihanytól merre indul tovább a menet?
Hello, mi 10kor indulunk egerszegről, esetleg 11kor megvárhatunk a keszthelyi mcdriveban, ha neked úgy jó, mert 12kor tihanyba van a találkozó. MIndenkinek jó ódautat!
Nem tudok menni sajnos . Pedig jó lenne már egy hosszabb túrha, tanulgatnék. Holnap délelőtt apósjelöltemnek segítek birgéket leadni az árokszállási vágóhídon. Délelőtt keménykedem tehát a pótós zsigulival meg a birgékkel, meg barátnőmmel (ő is jön velem, csak mondtam neki, szólongasson, hogy észrevegyem, nehogy őt is leadjam). Délután beugrok a Scudó gépezetbe, oszt osztom az árumat, keresem a benyapénzt. Tehát erről a túráról lemaradok... a tempód amúgy sem bírnám szerintem, kanyarban még nem merem adni neki annyira.

Akkor azt mondjátok nem kell melegítgetni, durr, és mehetek óvatjával?
Elvileg azonnal el kell vele indulni. Akkor éri el a leghamarabb az üzemi hőmérsékletet. Persze nem szabad gyilkolni. 3000-es fordulat elég.
Sztem nem fontos megvárni a 60-at... Amikor hidegen használod úgy sem téped,csak nyugisan és majd bemelegszik!
te mész holnap a tihanyi találkára?
hát mi úgy tudom h 10kor indulunk mert elvileg délben lesz tihanyban a találkozó, de még semmi pontosat nem tudok. Este még megírom ha megtudtam, hogy pontosan mikor indulunk meg ilyenek.
Azt elfelejtettm megkérdezni, milyen hűtővízhőfoknál lehet már elindulni. Megvárom vele a 60 fokot, de lehet rosszul csinálom.
Igen
Mi 12-kor indulunk.Keszthelyen csatlakoznánk,ha nem előbb mentek.
Zalaegerszegről többen is megyünk de azt nem tudom, hogy azt még kanizsa környékének gondoltad
Sziasztok
Kanizsa környékéről megy vki a szombati V2 találkozóra
A végleges kiírás tehát:

Mivel mostmár nagy biztonsággal kijelenthetjük hogy elfogadható időjárás ígérkezik a hétvégére, így véglegesítem a hétvégi programot. Találkozó ennek értelmében a Pest irányából érkezőknek 10:30 M1M7 közös bevezető McDonald's. Az különböző irnyból érkezők maguk szervezzék meg a közös odajutást. Várunk elsősorban minden V2 motorost, mindemellett minden motorost szívesen látunk. Sok emberre számítunk, ezért a közös éttermi kajálás nem realizálható valószínűleg. E helyett például egy Balaton körüli motorozást indítványozok, kaját vagy hozzatok, vagy valami gyorsított megoldás pl meki lesz szerintem. Helyszínen demokratikusan szavazásra bocsájtjuk a kérdést. Nagyjából ennyi szerintem a tudnivaló, mindenkit várunk szeretettel szombat délben a tihanyi kompkikötőnél!
A fényképen szerintem jól látszik
Bocs hülyén írtam a burkolaton van egy kb 3cm-es lyuk ami mögött közvetlen van egy vas konzol(ami hatlapfejü) amiben menet van belevágva Gondolom ez a bukógomba helye.
Burkolatra furi lenne,nem gondolod?
Nekem a burkolat megvan fúrva szerintem arra kell felfogatni a gombát.A fényképen látni a LIKAT És ha ez az le lehet koppintani.De majd Pénteken megnézem.
Hali! én igértem neked,hogy segitek!Az SP1-esen volt nekem gomba a blokktartó tengelyt kell cserélni de ez már nincs meg! Újra kell terveznem(az előzőt is én csináltam)Nekem is kell az SP2-re a közeljövőben megpróbálok rá időt szakitani és majd értesitelek ha megvan! Az idomot ki kell fúrni az tuti de nem nagy dolog! A tengely anyagával vagyok gondban mert eséskor könyen letörik ugyanis a váz és az idom között nagy a távolság! igértek jó féle anyagot de még nem érkezett meg!Majd sürgetem! Itt a szezon és féltem a gyári fényezést!
Én is írtam pár embernek, és semmi reakció. A legjobb lenne műszaki rajzot szerezni, de hiába keresek, kutatok...semmit nem találok.
Van az enyémhez csomagtartó. Felpróbáltam a gépre, és elég gyanús volt nekem. Két csavar fogja a lábtartónál, két könyök pedig támaszkodik a kipuffra. Rendjén van ez így?
Úgy látom ezzel a bukógomba kérdéssel más is hadilábon áll.Én is állandóan üzletek linkjeit kaptam meg akik basztak válaszolni ha írtam nekik Azoknak a válaszát várom akik vettek már mondjuk az SP-jükre bukógombát (de szerintem úgysem úszom meg a felesleges okos irományokat )