Mentem volna,de keddig ki van vonva a forgalomból a paripám...
Viszont ma beindítottam több mint 5 hónap után. Talán nem meglepő elsőre beindult (mintha tegnap állítottam volna le).
Hát a Vtr-es brigádnak megy a fekete pont.
Egyedűl én voltam Tihanyban VTR-rel pedig a fele odaúton végig esett az eső, de mi megtettük , amúgy jó volt nagyon kár, hogy kihagytátok. Képeket lásd a tl fórumban.
Hello, mi 10kor indulunk egerszegről, esetleg 11kor megvárhatunk a keszthelyi mcdriveban, ha neked úgy jó, mert 12kor tihanyba van a találkozó. MIndenkinek jó ódautat!
Nem tudok menni sajnos . Pedig jó lenne már egy hosszabb túrha, tanulgatnék. Holnap délelőtt apósjelöltemnek segítek birgéket leadni az árokszállási vágóhídon. Délelőtt keménykedem tehát a pótós zsigulival meg a birgékkel, meg barátnőmmel (ő is jön velem, csak mondtam neki, szólongasson, hogy észrevegyem, nehogy őt is leadjam). Délután beugrok a Scudó gépezetbe, oszt osztom az árumat, keresem a benyapénzt. Tehát erről a túráról lemaradok... a tempód amúgy sem bírnám szerintem, kanyarban még nem merem adni neki annyira.
Akkor azt mondjátok nem kell melegítgetni, durr, és mehetek óvatjával?
hát mi úgy tudom h 10kor indulunk mert elvileg délben lesz tihanyban a találkozó, de még semmi pontosat nem tudok. Este még megírom ha megtudtam, hogy pontosan mikor indulunk meg ilyenek.
Mivel mostmár nagy biztonsággal kijelenthetjük hogy elfogadható időjárás ígérkezik a hétvégére, így véglegesítem a hétvégi programot. Találkozó ennek értelmében a Pest irányából érkezőknek 10:30 M1M7 közös bevezető McDonald's. Az különböző irnyból érkezők maguk szervezzék meg a közös odajutást. Várunk elsősorban minden V2 motorost, mindemellett minden motorost szívesen látunk. Sok emberre számítunk, ezért a közös éttermi kajálás nem realizálható valószínűleg. E helyett például egy Balaton körüli motorozást indítványozok, kaját vagy hozzatok, vagy valami gyorsított megoldás pl meki lesz szerintem. Helyszínen demokratikusan szavazásra bocsájtjuk a kérdést. Nagyjából ennyi szerintem a tudnivaló, mindenkit várunk szeretettel szombat délben a tihanyi kompkikötőnél!
Bocs hülyén írtam a burkolaton van egy kb 3cm-es lyuk ami mögött közvetlen van egy vas konzol(ami hatlapfejü) amiben menet van belevágva Gondolom ez a bukógomba helye.
Nekem a burkolat megvan fúrva szerintem arra kell felfogatni a gombát.A fényképen látni a LIKAT És ha ez az le lehet koppintani.De majd Pénteken megnézem.
Hali! én igértem neked,hogy segitek!Az SP1-esen volt nekem gomba a blokktartó tengelyt kell cserélni de ez már nincs meg! Újra kell terveznem(az előzőt is én csináltam)Nekem is kell az SP2-re a közeljövőben megpróbálok rá időt szakitani és majd értesitelek ha megvan! Az idomot ki kell fúrni az tuti de nem nagy dolog! A tengely anyagával vagyok gondban mert eséskor könyen letörik ugyanis a váz és az idom között nagy a távolság! igértek jó féle anyagot de még nem érkezett meg!Majd sürgetem! Itt a szezon és féltem a gyári fényezést!
Én is írtam pár embernek, és semmi reakció. A legjobb lenne műszaki rajzot szerezni, de hiába keresek, kutatok...semmit nem találok.
Van az enyémhez csomagtartó. Felpróbáltam a gépre, és elég gyanús volt nekem. Két csavar fogja a lábtartónál, két könyök pedig támaszkodik a kipuffra. Rendjén van ez így?
Úgy látom ezzel a bukógomba kérdéssel más is hadilábon áll.Én is állandóan üzletek linkjeit kaptam meg akik basztak válaszolni ha írtam nekik Azoknak a válaszát várom akik vettek már mondjuk az SP-jükre bukógombát (de szerintem úgysem úszom meg a felesleges okos irományokat )
Viszont ma beindítottam több mint 5 hónap után. Talán nem meglepő elsőre beindult (mintha tegnap állítottam volna le).
Egyedűl én voltam Tihanyban VTR-rel pedig a fele odaúton végig esett az eső, de mi megtettük , amúgy jó volt nagyon kár, hogy kihagytátok. Képeket lásd a tl fórumban.
hívlak ,Jó utat
12 ig melózom,sajnos előbb nem megy.
kanizsán nagyon rossz idő van,ha megyünk majd beérjük a csapatot vhol
Tihanytól merre indul tovább a menet?
Akkor azt mondjátok nem kell melegítgetni, durr, és mehetek óvatjával?
Mi 12-kor indulunk.Keszthelyen csatlakoznánk,ha nem előbb mentek.
Kanizsa környékéről megy vki a szombati V2 találkozóra
Mivel mostmár nagy biztonsággal kijelenthetjük hogy elfogadható időjárás ígérkezik a hétvégére, így véglegesítem a hétvégi programot. Találkozó ennek értelmében a Pest irányából érkezőknek 10:30 M1M7 közös bevezető McDonald's. Az különböző irnyból érkezők maguk szervezzék meg a közös odajutást. Várunk elsősorban minden V2 motorost, mindemellett minden motorost szívesen látunk. Sok emberre számítunk, ezért a közös éttermi kajálás nem realizálható valószínűleg. E helyett például egy Balaton körüli motorozást indítványozok, kaját vagy hozzatok, vagy valami gyorsított megoldás pl meki lesz szerintem. Helyszínen demokratikusan szavazásra bocsájtjuk a kérdést. Nagyjából ennyi szerintem a tudnivaló, mindenkit várunk szeretettel szombat délben a tihanyi kompkikötőnél!
Van az enyémhez csomagtartó. Felpróbáltam a gépre, és elég gyanús volt nekem. Két csavar fogja a lábtartónál, két könyök pedig támaszkodik a kipuffra. Rendjén van ez így?