Tényleg köszi az infót. Most már kitöltöttem az adatlapomat gyönyörködhettek bennem .Találkozókra szoktál járni ott majd leisszuk a tartozásomat.Amúgy ha az SP-nek nem húzod a bajszát semmit sem eszik akár milyen gyorsan mész vele.Aki meg ilyenen spórólni akar annak ajánlanám a Toyota Yarist.
Tényleg keveset kajált! Bár a Hringen Lecsurgott néhány plussz liter a torkán! 16 Lityos tank 180 km nél kiürült! Most a gyári csővel ugyanúgy használom utcán mint az Akrával és 200 Km -nél már világít a műszerfalon a lámpa! Még 3 lityó és üres!
Az bizti hogy kibaszott jó! Könnyebben lélegzik a motor! Csökken a fogyasztás! Nekem Akrapovic Titán rendszer + K&N + DynoJet volt rajta és az alpokban kijött 5,3 as fogyasztásra! Az előző gazdája nem hitte el! (mai napig tartom vele a kapcsolatot!) Azt mondta nem lehet 8 liter alá vinni! Azért is adta el! Gyári rendszerrel Tényleg sokat eszik! Most az van rajta mert az Akrát eladtam! Én HÜLYE!
Ez lett a hivatalos Yamaha ker. után.
Szerintem gagyi a honlapjuk viszont van elérhetőség rajta
De ne ábrándozz! Náluk is aranyárban lesz! Viszont megkérdezheted
nem foglalkoznak-e a szerelőik futóművekkel!(Sosi ha jól emlékszem ajánlotta Őket )
Ha minden igaz V. Janának itt csinálják a motorját.
Ha náluk veszel olajat; szimm.;levszűrőt...+meg is szerelik, biztos lehet velük alkudozni!
Bezzeg most! Idén valamelyik ring?
De kevesebbet evett mint az RF.
Ment az mint a ménykűűű!
Nekem ha így leírogatod az 1000F-et, mindíg az öreg cibbered jut az eszembe!
hogy "sokat"(8 fölött) esznek!
Na jó volt már 1x 6.8 is,de akkor max 100 és semi vadulás!
Ezen azért elég sokszor bele lehetne tankolni azt a +3L/100Km!
Az előző tulaj pedíg azért adta el mert sokat evett?!?
Mivel én keveset megyek,csak évente 1x,amikor az olajat is cseréljük....
Szerintem gagyi a honlapjuk viszont van elérhetőség rajta
De ne ábrándozz! Náluk is aranyárban lesz! Viszont megkérdezheted
nem foglalkoznak-e a szerelőik futóművekkel!(Sosi ha jól emlékszem ajánlotta Őket )
Ha minden igaz V. Janának itt csinálják a motorját.
Ha náluk veszel olajat; szimm.;levszűrőt...+meg is szerelik, biztos lehet velük alkudozni!
Köszi a linket.
Én ott vettem, bár nekem a tisztító/olajzó löttyel volt ennyi.