Sokkal erősebb és könnyebb, mint a gyári és így jobban bírja az esetleges sérüléseket. 1db gyári fejidom kb. 400e. Ugye az SP különlegesség és ez az alkatrészek árában is megmutatkozik. Én a biztonság kedvéért raktam fel a gyári helyett.
Ez egy sérülésmentes versenyidom, ami alkalmas utcai használatra (tartalmazza a lámpákat). Csak kompletten eladó 100.000,-Ft-ért. Csak a fényezése drágább ennél.
Sztem a 3-3 kell neked!
Szépen görgesd lefelé addig ameddig a "Maintenance Schedule"-t nem látod (3-3).
Itt van hogy mikor mit kell cserélni...
Magyarul nem fogsz találni sehol sztem....
Sikerült megnyitnom a file-t csak türelmetlen voltam.Hát öregem ez nem egyszerü dió,gőzöm nincs hova van bekódolva az ami nekem kellene ráadásul angolul van íródva.
Az van hogy letölti,de nem nyitja meg lehet,hogy az én gépemmel van baj vagy én nem értek annyira a számítógépekhez ,inkább az utóbbi.Amúgy amit letölt abban milyen adatok vannak? Nekem csak azokra az adatokra lenne szükségem,hogy hány kilóméter után mit kell cserélnem.Ez igzéból a kötelező szervíz leírás.A műszaki leírast sikerült letöltenem.
Nekem 2 db. hengeres kellene. Az lett volna a kérdésem, hol lehet a legjobb áron beszerezni...
Használ valaki K&N légszűrőt?
Örülök hogy segíthettem (szeretem a Miller sört)
Merre laksz amúgy?
Töltsd már ki az adatlapod!
Engem csak az eleje érdekel, van pár repedés, de akkor inkább javítom.
Viszont érdekelne, hogy mitől versenyidom? Miben más mint a gyári?
Mi a helyzet az idomokkal?
A fejidom külön nem eladó?
Még egy jobb hátsó konzol van meg, másík oldali konzolok már nincsenek. A jobb elsőt elpostázzam, vagy mi legyen?
Írj egy emailt.
Üdv.
Amint a képen láttad, úgy egybe a konzol+lábtartó 15ezer
Szépen görgesd lefelé addig ameddig a "Maintenance Schedule"-t nem látod (3-3).
Itt van hogy mikor mit kell cserélni...
Magyarul nem fogsz találni sehol sztem....
Még nem kaptam meg, valahol sztem akkor elakadt!
Vmi PDF kezelő programod van telepítve?
Vagy esetleg kitömöríteni se tudod?
Remélem most már azért nagyobb mozgás lesz mint eddig....