Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te eddíg mennyiért találtál és hol?
Ha jól tudom az 1000 F-be 1 db. négyzet alakú kell.

Nekem 2 db. hengeres kellene. Az lett volna a kérdésem, hol lehet a legjobb áron beszerezni...
Én is!
Nekem az van benne! VTR 1000 F !
B.U.É.K.

Használ valaki K&N légszűrőt?
Na-na,ne túlozzunk!
Örülök hogy segíthettem (szeretem a Miller sört)
Merre laksz amúgy?
Töltsd már ki az adatlapod!
Sokkal erősebb és könnyebb, mint a gyári és így jobban bírja az esetleges sérüléseket. 1db gyári fejidom kb. 400e. Ugye az SP különlegesség és ez az alkatrészek árában is megmutatkozik. Én a biztonság kedvéért raktam fel a gyári helyett.
Szia
Engem csak az eleje érdekel, van pár repedés, de akkor inkább javítom.
Viszont érdekelne, hogy mitől versenyidom? Miben más mint a gyári?
Ez egy sérülésmentes versenyidom, ami alkalmas utcai használatra (tartalmazza a lámpákat). Csak kompletten eladó 100.000,-Ft-ért. Csak a fényezése drágább ennél.
Szia
Mi a helyzet az idomokkal?
A fejidom külön nem eladó?
A kormánygátló ára kompletten: 75.000,-Ft
Szia!

Még egy jobb hátsó konzol van meg, másík oldali konzolok már nincsenek. A jobb elsőt elpostázzam, vagy mi legyen?
Írj egy emailt.
Üdv.
Akkor kellene. Ha meglenne a párja az mégjobb lenne.
Pityusz az ISTEN Köszönöm kb egy hónarja balfaszoskodok a kideríttésével.Remélem találkozunk valahol meghívlak valamire.Köszi
Szia!

Amint a képen láttad, úgy egybe a konzol+lábtartó 15ezer
Sztem a 3-3 kell neked!
Szépen görgesd lefelé addig ameddig a "Maintenance Schedule"-t nem látod (3-3).
Itt van hogy mikor mit kell cserélni...
Magyarul nem fogsz találni sehol sztem....
Sikerült megnyitnom a file-t csak türelmetlen voltam.Hát öregem ez nem egyszerü dió,gőzöm nincs hova van bekódolva az ami nekem kellene ráadásul angolul van íródva.
A net hátrányai igazából az árára lennék kiváncsi. Hogy telt a szilveszter?
Szia!

Még nem kaptam meg, valahol sztem akkor elakadt!
Haii megkaotad az e-mailomat. Alábtartó érdekelne.
Hát kitömörítteni sem tudom sjna.Meg olyan programom sincs. . Egyszerübb módja nincs esetleg?
Ez a komplett Service Manual,minden benne van!
Az van hogy letölti,de nem nyitja meg lehet,hogy az én gépemmel van baj vagy én nem értek annyira a számítógépekhez ,inkább az utóbbi.Amúgy amit letölt abban milyen adatok vannak? Nekem csak azokra az adatokra lenne szükségem,hogy hány kilóméter után mit kell cserélnem.Ez igzéból a kötelező szervíz leírás.A műszaki leírast sikerült letöltenem.
Mi az hogy amit letölt nem nyitja meg?
Vmi PDF kezelő programod van telepítve?
Vagy esetleg kitömöríteni se tudod?
Üdv. a klubban! :)

Remélem most már azért nagyobb mozgás lesz mint eddig....