Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ez kifejezetten RC51 kormánygátló . A fejidom merevítő miatt más típusé nem jó hozzá . Lájszló pont 3 napja hívott ebben az ügyben .
Nem tudom pontosan a hosszát,de valószínű hogy 370-es.Nem fordult el ütközésig.
Hello! Téged is zaklatlak kormányteló ügyben. Neked milyen hosszúságú teló fért fel a 370mm-es? ütközőtől ütközőig fordul?
Hello! Neked a kormánylengéscsillapítód az kifejezetten erre a tipusra való? Nem tudod, más tipusét lehet honosítani VTR-re?
Karbon matricát vágattam rá.Megfelelő szakember nagyon gyárira tudja csinálni
Hello

Rc te mit csinaltal az elso lampaval h ien lett?
Erdekelne mert nagyon tetszik! Vagy ien maszkot vagy minek hivjam hol lehet kapni?
Köszönöm a választ... Vágot szlikkel járok, csak most lehet nem lesz 180-as.... Ezért kérdem......
Felmegy ! Csak felesleges!
Sokkal szarabb lesz tőle a kanyarodás!
Üdvözlet..

Kérdésem lenne.. Van esély rá hogy F-re 190-es hátsóabroncs felmegy?
Sziasztok tudnátok nekem segíteni hogy Barátnőmnek bés B-és jogsija van és 125ccm is mocit szeretne de nem tudom hogy menyibe kerül és hogyan megy ez a külömbözeti vizsga.
Angol eBay-en van egy ha nem szállít Magyarország-ra beszéljünk össze 20fontért van rá emberem. Kicsit horpadt az egyik, de 20 fontról indulunk és 12 a posta na most szerintem 100fontot még ér 2 gyári dob.
Sorry amit lattam az a racing-bazaron volt de levettek!

Mar csak az van h torolve lett
Igen, nekem is kicsit "gyanús", de ha már valami olcsó már az is baj
35ért párban? szerintem olcsóbban nem fogsz találni, már ez is elég gyanús. fogyasztása nem nő, max fél literrel.
Sziasztok, valaki 1000F re sportdobot "olcsón" tud ? Edelényben van egy valaki aki ezzel foglalkozik, azt mondta 35000 ért megcsinálja, párban, felszerelve... Szerintetek ?
Fogyasztása megnő ? Nekem csak az a lényeg, hogy legyen egy brutálisabb hangja, viszont ha megnő a fogyi 3 literrel akkor nem kell..
Köszi a válaszokat előre is ! Üdv
Egyiken sem találtam .
asszem az aprod-on
vagy a teszvesz-en
most láttam valahol 10\db áron
Srácok , gyári SP1 dobokat vadásznék , esetleg valakinek van fölösleges ?
ok ok
Nem mert ha nem megy el a vas,nélkülük nem élvezetes a motorozás de ha elmegy a gyári dobokkal akkor értesítelek
Helló!
Látom árulod a géped!
külön a kipukat nem adod el?
Hali!
Az enyém is eladó lett sajnos,ha gondolod nézd meg :)
Hirdetés
Eladó egy Nissin Radiális fõfékhenger + alkatrészekkel és 5.1-es fékolajjal. Esetleg érdekel érdeklődjél.
Valaki legyenszíves segítsen, hogy az SP1-es kipufogója helyére a Firestorm dobja miből adódóan nem kompatibilis, cső átmérő a más, a kihajtás/csőhossz stb...