Sziasztok tudnátok nekem segíteni hogy Barátnőmnek bés B-és jogsija van és 125ccm is mocit szeretne de nem tudom hogy menyibe kerül és hogyan megy ez a külömbözeti vizsga.
Angol eBay-en van egy ha nem szállít Magyarország-ra beszéljünk össze 20fontért van rá emberem. Kicsit horpadt az egyik, de 20 fontról indulunk és 12 a posta na most szerintem 100fontot még ér 2 gyári dob.
Sziasztok, valaki 1000F re sportdobot "olcsón" tud ? Edelényben van egy valaki aki ezzel foglalkozik, azt mondta 35000 ért megcsinálja, párban, felszerelve... Szerintetek ?
Fogyasztása megnő ? Nekem csak az a lényeg, hogy legyen egy brutálisabb hangja, viszont ha megnő a fogyi 3 literrel akkor nem kell..
Köszi a válaszokat előre is ! Üdv
Valaki legyenszíves segítsen, hogy az SP1-es kipufogója helyére a Firestorm dobja miből adódóan nem kompatibilis, cső átmérő a más, a kihajtás/csőhossz stb...
Rc te mit csinaltal az elso lampaval h ien lett?
Erdekelne mert nagyon tetszik! Vagy ien maszkot vagy minek hivjam hol lehet kapni?
Sokkal szarabb lesz tőle a kanyarodás!
Kérdésem lenne.. Van esély rá hogy F-re 190-es hátsóabroncs felmegy?
Mar csak az van h torolve lett
Fogyasztása megnő ? Nekem csak az a lényeg, hogy legyen egy brutálisabb hangja, viszont ha megnő a fogyi 3 literrel akkor nem kell..
Köszi a válaszokat előre is ! Üdv
vagy a teszvesz-en
Látom árulod a géped!
külön a kipukat nem adod el?
Az enyém is eladó lett sajnos,ha gondolod nézd meg :)
Hirdetés