Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a robogos beszolas kicsit sziven utott,na de ez a magyar virtus.. :)
Szoval nem a fogyasztas az elso ami erdekel egy motornal,hanem ez az egy amivel nem vagyok tisztaban ennel a motornal. Ahany helyen csak rakeresek a fogyasztasara,mindenki 11liter(vagy tobb) varost ir, meg 8-9liter hosszab tavon. Te vagy az elso akitol ilyet hallok hogy 6liter korul is ki lehet hozni. De ,jo ezt hallani. Amugy f-es et szeretnek venni. Esetleg barmi amire figyeljek vasarlasnal,ennel a tipusnal?
Szia

ha visszaolvasol akkor találsz erről választ bőven, viszont ha neked motorozásnál a fogyasztás az első kérdésed akkor inkább robogózz. Az sem mindegy hogy F vagy SP a kiszemelt példány. Az városi legenda hogy sokat zabál, mert minden 1000es V2 többet fogyaszt mit egy 600as sor4 pl. 6 literrel kényelmesen el tudsz járni vele, mindegy hogy SP vagy F. Utána határ a csillagos ég, ez csak a csuklódtól és az őrangyalodtól függ. szép napot
Sziasztok! Erdeklodni szeretnek Honda VTR1000 fogyasztasa ugyeben. Mik a tapasztalatok? En szeretnek venni egy ilyen gepet de azt olvastam hogy eszik rendesen,meg hogy kicsi a tankja... Ha nem tepi a bajszat az ember akkor milyen fogyasztassal lehet vele kijonni? Koszonom a vallaszokat elore is!
köszi a választ.
1200rpm (+-100) a könyv szerint az alapjárat. Többibe segíteni sajnos nem tudok, tippelni meg nem akarok.
Segítsetek!Mennyi a rendes alapjárat egy 2000-es évjáratú vtr1000f-nek?Alalpjáraton időnként leáll a motor.Illetve magas fordulaton a motorblokk irányából rendellenesnek tűnő hang jön.nem olyan berregős főtengely hang , valami más.Találkozott már valaki ilyennel?
2-t ben tudtok segiteni? Ha bemelegszik nem akar leforogni!Mikor ki vettem a suberhazat dolt kifele a fust! Ha a membran nem zar rendesen letezik ez az elmelet?
köszi :) hasidom után érdeklődnek néha? páran már megakarták venni a hasidomot.......küldöm hozzád a vevőket :D
Ha jó fesszabot akarsz akkor Mecseki Zsolt Tatabánya 06 20 9189743
Nagyon jó fesszabokat árul és garancia is van rá. Ez nem fog tönkre menni!
fesz.szabályzót hol lehet olcsón beszerezni? 2000-es firestormhoz kellene egy ismerősömnek.
Innen tudod letölteni:link
Köszönöm szépen, akkor nem lesz egyszerű szülés amit kitaláltam :) A manualt nem tudnád nekem elküldeni a zotyavfr@freemail.hu címre? Vagy egy linket ahonnét le tudnám tölteni...
Úgy emlékszem nem izzós,hanem LED-ek vannak a nyáklapba forrasztva - már régen szedtem szét. A manual sem ír hozzá izzókat.
Valaki segítsen nekem, hogy milyen izzó való a műszerfalba? Nem találok sehol normális választ rá T micsoda? A lámpába tudom, hogy H7-es a helyzetjelző az meg talán T10-es?
HONDA 1000 cc. VTR 1000 R SUPER HAWK/F 1997-2003 41x54x11
HONDA 1000 cc. VTR 1000 SP 2000-2003 43x54x11
valaki tudna mondani nekem egy első teleszkóp szimering méreteket? Nem otthon vagyok és nem tudom hol megnézni :/ köszi előre is :)

üdv
Van kimondottan a ti helyzetetekre egy megoldás . A pilótára egy öv amin van két kapaszkodó . Nem vicc ! Esztétikus és használható
, minden féle képen érdemes lenne megnéznetek . Más ötletem nincs .
Köszi ez jó ötletnek tűnik jövő hónapba beruházok egy ilyenre.Meg ki lesz szélesítve az ülés is.De a kapaszkodást még mindig nem tudom hogyan oldom. Nem éri el a tankot engem meg nem szeret fogni.
én most vettem az utasülésre ilyet:
http://www.ebay.co.uk/itm/suzu...
jó cucc nagyon. ettől nem csúszkál a feneke...
Hát ahogy a dolgok kinéznek már valószínűleg nekem sem
Tovább mondom nekem nem is lesz!
Na látod azt én sem tudom , F-em még sosem volt .
Én is lassan mar a égbekiáltó lóvét locsoltam csak kiegészítőkre nem tudod mekkora a differencia az F es az SP kipufogó összekötő csovei között? Pont fel áron tudnék F-es dobokat venni az SP-re.
Csak kiegészítőkre gondoltunk semmi elem cserére vagy más belenyúlásokra , plexi lábtartó , karok stb stb