Köszi az infot. Egyelőre próbálkoznék az életre keltésével, úgyhogy nem adom . A kérdést azért tettem fel, mert a hátuljára van ragasztva egy tartókonzol, és nem akartam volna lefeszegetni róla, ha nem feltétlenül szükséges.
Az a helyzet hogy igen önindító hajt bisztosíték pedig a gyújtás áramkörbe nincs rakva az bisztos holnap viszem kisújszállásra van ott egy fasza villanyász hátha csak egy vezeték van valahol kidörzsölődve de haver szerint lehet az elektronika halt be remélem nem!
Na eddig semmi kecsegtető a másik gyertyával sincs szikra de egyik trafóba sem megy áram úgyhogy holnap végig kell valahogy zongorázni mi lehet valami el van szakadva vagy nem tudom majd haver kiméregeti!
Hát holnap szétszedem de szerintem a gyertya majd holnap visszateszem a régieket ezeket meg visszaviszem elvileg kicserélik de remélem csak ez a baja majd írok!
Majd írd már le, hogy mire jutottál, légyszives. Nekem is buzizik hidegen az alapjárat, mondjuk nekem lehet a más elektronika miatt van a hibakód is, meg a tüntetek is.
Hali srácok szeretnék segítséget kérni a vtr em elkezdett szarakodni alapjárat elmegy leáll meg ha húzok neki gázt akkor durrog mint állat de fordulaton semmi baja mitől lehet ez?
Sziasztok!
Látott már ilyet valaki közelebbről? Örököltem a motorral együtt. Szép lassan elhalványult a kijelző, és mostanra már semmit nem mutat. Vajon akkuról kellene tápot kapnia, vagy saját eleme lehet?
Tápfeszültséget, olaj hőfokot és időt mutat(ott amíg működött).
Az SP1,2 teleszkópszár átmérője a villahidak közötti részen nem teljesen azonos,de a kormánycsutka rögzítésnél mindkettő 50mm. Ha kell kérdezzél,mert most éppen mindkettő előttem van.
Segítséget szeretnék kérni, akiknek van tolómérője, és VTR SP1-2-ese legyen szíves mérjem már le nekem a két villahíd közötti villaszár vastagságát. Kormányteló bilincshez kellene az átmérő. Nem vagyok analfabéta sem, és olvasás tudatlan sem, csak nagy a távolság a motor és én köztem, előre le szeretném gyártatni a hiányzó alkatrészt. Előre is köszönöm. Tengermély Tisztelet!
Nem tennéd meg nekem, hogy leméred? 370mm-eset tudnék, de sanszos, hogy a piros amit egyik képeden láttam az 330mm-es és akkor a 370-es hibátlanul funkcionálna.
Úgy tudom saját lítium elemről megy.
Elvileg van is valami battery cover rajta.
Hogyha nem akarsz vele bajlódni, engem érdekelne...
Ha esetleg viz erhette hzzd szet es fuvasd ki!
Remeljuk csak ien aprosag lesz!
Biztosíték táblát átnézted?
Látott már ilyet valaki közelebbről? Örököltem a motorral együtt. Szép lassan elhalványult a kijelző, és mostanra már semmit nem mutat. Vajon akkuról kellene tápot kapnia, vagy saját eleme lehet?
Tápfeszültséget, olaj hőfokot és időt mutat(ott amíg működött).