Oké rendben van.Jövőhét péntekre kaptam legközelebb időpontot.Mert ezek úgy be vannak táblázva na meg én is dolgozom de remélem nem kel büntetést fizetnem.Amúgy asszonyom kezd beletörödi már menne ő is motorozni.
esküszöm ezek hülyék!
mi az hogy sok a javítás benne? Valami el lett írva, szépen egy vonallal át lett húzva és csók. Ezt nem képesek elfogadni a gyökér bürokraták? Beszarás!
Ezért nem kell feljönnötök feleslegesen. Hazamegyek, és kitöltök egyet, be tudok írni minden adatot az előzőről, letanúztatom és küldöm elsőbbségivel. Mit szólsz?
Hali hó Ma voltam átíratni a mocit kicsit lassan megy a dolgok.A probléma az hogy amit irtatok adásvételi szerződést sok benne a javítás. Így nem fogadták el.Most próbálunk tenni valamit az ügy érdekében.Úgy,hogy lehet hogy fel kel menünk hozzád még egy szerződést csinálni.
Sajnos Magyarországon nem volt olyan kedvelt a tipus, hogy nagyon sokat foglalkoztak volna vele a tesztelök ill. a tuningemberek . Csizi meg szerintem megunta a sok kötekedőt - kár, mert szerintem elég nagytudásu és segítőkész motoros kolléga.
Helló. Azt szeretném kérdezni h te alakítottad át egy dobosra a rendszered? Ha igen miből lehet összehozni? Vagy eredendően olyan rendszer volt alatta?
bajai bontóból rendelek egy komplett bontott hf-et,ezt látom most legjobb megoldásnak,40ért adják kompletten szelepfedéllel tengelyekkel,szelepekkel+garanciát is vállalnak rá
Ezt most csak azért hiszem el, mert nekem is van egy 2007-es, amiben 13000km van. Új korától én szervizeltem és a tizenkettes szerviz előtt tenyereltek le vele. Akkor vettem meg 1 évesen és az is 4 évet állt. A garázsban járt le róla a műszaki. Tavaly 1000km szaladt bele.
Hali!
Jó kérdés,az órában 28ezer van,legalább 4évet állt a gép az előző gazdiknál,blokk még tuti,hogy nem volt bontva,még a szelepfedél sem. Szóval akár hihető is lehet,nem tudom.
Bocsi ha hülye kérdés, de valamiről meg lehet állapítani hogy a gyári van benne avagy sem!? Fesz.szabi már volt rajta cserélve és 44 ezer van a motorba ( ha ebből levonható még esetleg valami következtetés).
link Ez nem rossz kis felhasználói teszt.Videót meg USA-béli oldalakon találsz eleget. Ha pedig el akarsz kicsit jobban mélyülni a tipusban, itt van ez az oldal példul:link
írj nekem mailt a címmel ahova küldjem
keselyuu@gmail.com