Értem, köszi, mit értesz az alatt hogy elhúzodott, megnéztük az egyiket és a féktácsa rendesen mozog a szegecseken, ezt? Amenyire én tudom a szegecseket lehet cserélni valahogy nemde?
2002 előttieken a fesz. szabályzó, ami gyenge meg esetleg az első féktárcsa ami gyenge lehet (nekem jobb oldali elhúzódott, de ez minden 100. eset állítólag, hát én kifogtam) ami egy 100asba került. egyébként más típushibája nincs.
Sziasztok egyik haverom VTF1000F vásárlásán gondolkozik, az évjáratok 97 és 2004, kettőt nézett ki eddig, ha vannak ilyenek, tudnátok jellemző meghibásodásokat emliteni, föleg olyanokat ami sokba kerülhet ha belenyúl az ember?
Sziasztok! Segítségeteket kérném! VTR 1000 F-hez keresek egy pár hátsó lábtartót konzolostul! Ha valakinek akad ien otthon írjon és megegyezünk! Előre is köszönöm!
Nekem gixer 750 volt 97-es!
Ha haladósra vettem a figurát evett 13 is
Most sp2 eddig 10 l avval a motorozásal ahogy a gixit nyaggatam!
ha szépen mentem a gixerel 7 lity
honda dettó!
a boltba járós robim meg 10l de szerintem nem is éri be!
Szóval vagy hobi vagy a fogyasztás!
Ha sokat eszik vegyél egy vw lupo 3l-t az nem eszik sokat
500-700kozott szeretnek venni egy jogepet,de ahogy nezegettem 2000es evjarat korulit talan tudok venni valami jot. januarban lesz csak esedekes,mivel kulfoldon elek es januarban megyek haza. De addig szerettem volna minnel tobb informacioval gazdagodni. Esetleg vasarlasi tanacsokat szivesen fogadok,ugy szeretnek motort venni hogy tudom a kovetkezo evekben nemigen lesz penzem lecserelni ujabb vagy masik modelre ..
Nekem sp1 volt az frol nem tudok nyilatkozni de az hogy tizenlitereket eszik netto marhasag. Nekem is villant mar a lampa 170km utan de az csunya veretes volt es massziv palya 200+ sebesseggel. Igy viszont sokaig nem fogod hasznalni. Az f meg foleg nem okorkodni valo. A 6 liter tok realis
a feszszabalyzorol mar olvastam hogy megadta magat,de valaki azt irta hogy ha tudunk megfelelo hutest biztositani neki akkor nincs gond.
Nemtudom mennyire valos ez
Na akkor mégegy .
Nekem is 6 körül evett.Legkevesebb 5,2 volt az Osztrák Alpokban . A legtöbb 9 a Hungaroringen.Szlovén tengerpart oda vissza autópályán 6,2 130-160 utazoval .Ugyanez a motor 11-et az előző tulajnal. Nagyban függ a vezetési stílustol. Nem úgy kell menni vele mint egy sor néggyel.
Pedig ez így van! Ha tetszik egy motor es örömömet leled benne mit érdekel mennyit eszik. Ha túrázni akarsz túra motort vegyél hornet 900 stb. A főnököm azert adta el firestorm-ot mert sportolashoz túrás turakhoz sportos volt. 7 körüli fogyasztása volt neki is. Az RS250-es 9 es 14 liter között fogyaszt de mivel nem túra motor nem turazok vele pályán meg hamarabb kifekszek minthogy leegye a nadrágot rólam. A motor mindig is egy hobbinak szamitott, ha megengedhetsz magadnak egy hobbit ne sajnald rá penzt.
Köszönöm előre is!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_sp1-6707559
Ha haladósra vettem a figurát evett 13 is
Most sp2 eddig 10 l avval a motorozásal ahogy a gixit nyaggatam!
ha szépen mentem a gixerel 7 lity
honda dettó!
a boltba járós robim meg 10l de szerintem nem is éri be!
Szóval vagy hobi vagy a fogyasztás!
Ha sokat eszik vegyél egy vw lupo 3l-t az nem eszik sokat
Nemtudom mennyire valos ez
A fesszabalyzo és az első évjáratoknál a vezermulanc feszítő.
Nekem is 6 körül evett.Legkevesebb 5,2 volt az Osztrák Alpokban . A legtöbb 9 a Hungaroringen.Szlovén tengerpart oda vissza autópályán 6,2 130-160 utazoval .Ugyanez a motor 11-et az előző tulajnal. Nagyban függ a vezetési stílustol. Nem úgy kell menni vele mint egy sor néggyel.