Szerintem se érdemes meg nincs is értelme a blokk fejlesztésre költeni a pénzünket az RC51-nél . Úgy jó ahogy össze rakták . Műszakilag legyen rendben , működjön/tegye a dolgát , legyen szépen összehangolva . A többi meg le van szarva . Esztétikailag lehet rajta dobni de alapból is jól néz ki .
Én megmondom őszintén, biztos nem locsolnék rá annyi pénzt, pár lóerőért, azért vennék két Ladybird dobot, mert jól néz ki, és b@szott jó hangja van, aztán a többi dolog meg apránként majd rámenne ami esztétikailag növeli a színvonalat.
150lovat max blokkon mérhettek neki...
Az enyém komplett Yoshimura rendszerrel Power Commander III.-al K&N szűrővel(20.000km-rel) 25-30fokban keréken mérve sikerült 136pacit kisajtolni!
Aki nem faragja a halálba a blokkot,más vezműtengelyt nem vág bele stb.stb. az ennél többet nem hiszem hogy ki tud pajszerolni... Így is 3kilós mutatvány volt...ha használtan olcsón és akciósan is jut az ember hozzá...de új árban valóban 5körül is mozoghat egy ilyen beavatkozás!
Sziasztok. Tudom gyagyás vagyok, de nincs elérhető közelségben a motorom, ahhoz hogy meglessem az index relét, ami a kérdésem, hogy LED-es indexeim vannak és ugye villog mint a barom, találtam ilyen semmi pénzbe kerülő relét, de a kérdés, hogy 3 kivezetéses van rajta vagy valami speckó csatlakozós okosság, mert kábelre aggatós minden indexre való okossággal nem szeretnék kínlódni. Vagy ha van valakinek más ötlete, mert az is megfordult a fejembe mindegyikre forrasztok 1K Ohmos ellenállást vagy többet.
Más dobja nincs neki SP-re? 1800km kicsit sok, hogy meglessem, emailre meg nem válaszol. Ha elkapálnak műszakin a dob miatt, had kérjem már kölcsön a gyárijaidat, nem éppen halkak a dobjaim.
Hát azért lehet kétszeméjel is használni meg túrázni is. Csak meg kell szokni és venni hozzá az alkatrészeket.Amugy nagyon patent kis gép.Barátnőm 163cm magas és nem igen éri el a tankot csak ujjheggyel tartja magát.Néha majdnem lerepül.
Szai! Látod, nem kellett volna eladni az SV-t Barátomnak nagyon tetszik, amikor csak teheti, éjjel-nappal használja. Utaskapaszkodót meg próbálj házilag egyet barkácsolni, sokkal költséghatékonyabb.
az én csajom legelső körre kesztyű nélkül szállt fel egy nagyobb fékezésnél a tankpad becsúszott a körme alá, azt mondta ilyen motort soha sem vehetek. Rá egy hónapra azért csak megvettem, azóta meg le sem akar szállni róla. utas kérdése szerintem. de a tankra szerelhető kormány valóban praktikus és kényelmes is, többen mondták már.
Sziasztok nem tudom menyire próbálkoztatok utas szállítással de nekem elég kényelmetlen.Mindig a nyakamba csúszik vagy ép elakar maradni a barátnőm.Esetleg valaki próbálkozót valami utaskapaszkodóval vagy valami mással? Ötlet vagy valami? A nyáron mennénk horvátba és nem akarom félúton elhagyni szegényt.
Arról a charger vagy küriakin vagy ki hogy ismeri!
az eggyik ismerösömnek egy vtx 1800-on volt és az valami nagyon vad disznó lett tölle!Az biztos nagyon jó és csak ajánlani tudom ha valaki ienben gondolkozik!
Helló!
Hát ha jól tudom az én sp-m is 150 le volt:D
Commander+légszürő és micron dobok.
Azt mondta a volt tulaj: alsó tartományban ki símult.
Most ha kiszámoljuk az sem kétforint szerintem!
csak a komander behangolva az is 120.
meg a kipu meg a szürő és az egész kb 300.és ugymond 15le
Félre értesz! Vagy én fogalmaztam rosszul!
Úgy értettem az egészet hogy ha esetleg fel élesztenék újra a vtr-t, abban az esetben el tudnám képzelni a dolgot.
Sok "baromságba" benne vagyok, de azért ilyen fajta "legózásba" nem kezdenék bele.
Hanzo.Hasashi: Köszi a linket, majd el olvasgatom hogy mi merre hány méter. Állat a videón a vfr.
Az enyém komplett Yoshimura rendszerrel Power Commander III.-al K&N szűrővel(20.000km-rel) 25-30fokban keréken mérve sikerült 136pacit kisajtolni!
Aki nem faragja a halálba a blokkot,más vezműtengelyt nem vág bele stb.stb. az ennél többet nem hiszem hogy ki tud pajszerolni... Így is 3kilós mutatvány volt...ha használtan olcsón és akciósan is jut az ember hozzá...de új árban valóban 5körül is mozoghat egy ilyen beavatkozás!
Aki nem hiszi,üljön fel hátra...
http://www.ebay.co.uk/itm/pass...
http://www.ebay.co.uk/itm/ps
r-...
az eggyik ismerösömnek egy vtx 1800-on volt és az valami nagyon vad disznó lett tölle!Az biztos nagyon jó és csak ajánlani tudom ha valaki ienben gondolkozik!
Hát ha jól tudom az én sp-m is 150 le volt:D
Commander+légszürő és micron dobok.
Azt mondta a volt tulaj: alsó tartományban ki símult.
Most ha kiszámoljuk az sem kétforint szerintem!
csak a komander behangolva az is 120.
meg a kipu meg a szürő és az egész kb 300.és ugymond 15le
Úgy értettem az egészet hogy ha esetleg fel élesztenék újra a vtr-t, abban az esetben el tudnám képzelni a dolgot.
Sok "baromságba" benne vagyok, de azért ilyen fajta "legózásba" nem kezdenék bele.
Hanzo.Hasashi: Köszi a linket, majd el olvasgatom hogy mi merre hány méter. Állat a videón a vfr.