Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok a segítségeteket kérném. A vtr hátsó láb tartok egyformák e.Enyémnél a kipufogok állásából vetem észre hogy valami nem jól áll.Itt van pár kép remélem látszik a különbség.A jobb oldali lábtartó elvan görbülve vagy valamelyik másik fajta.
az új vas....hát kényelmes

Bár Honda után a Suzuki minőségileg gyengébb, de kellemesen csalódtam benne. Pörgetni kell hogy haladjon, de szedi a tappancsait rendesen, és nem mellesleg sokkal kezesebb mint az SP. Persze más világ, de azt hiszem végre motorozni is fogok, nem csak a garázsban nézegetni a gépet.

Majd ha összejön még egy kis pénz jöhet a Vara
Most értünk vissza a motorozásból . Jó volt , volt élmény is de hideg van még sport motorozni . Egyenlőre csak az XT-vel kerültünk barátnőmmel és velünk együtt még 2 kománk . Még télen gondolkoztam quadon de aztán letettem róla mert valljuk meg egy mélyebb nyom és felfekszik . Szóval egy könnyű erős cross motor vagy egy könnyű enduro übereli a quadot . Arra meg nem veszem meg , hogy körbe körbe driftelgessek vele mert az élmény faktor hamar elkopik . Szóval beszámítani nem akarok semmit csak kp . De ha anno vetted volna a fáradságot , hogy elgyere ... akkor neked sem lett volna ez a ( szerintem fölösleges ) kitérő a quadok terén . Ennyi pénzért amennyit én kérek érte motort vehettél volna költségmentesen . Na de majd kiforrja az idő , hogy mi lesz én nem aggódok rajta . Ha lesz rá keret nem csak lelkesedés nyugodtan keress meg , semmi jónak nem vagyok az elrontója .
Igen, yfz-450! Bar 450ccm letere eleg komoly teljesitmennyel rendelkezik,pedig teljesen gyari a blokkja! Csak kivul van rajta par extra! Na jo,gondolom nem erdekel a beszamitasa,de gondoltam meger egy probat ! Minden esetre gyujtogetek hogy ha megis erdekelne vagy valaki mas beszamitana akkor ratudjak majd fizetni! Bar attol is fugg mennyiert mert elpocsekolni sem szeretnem! Megvolt mar az idei elso gurulas?
Ja látom nem is az említett cc-k hanem 450 .
700 vagy 660 Raptor ?
Es esetleg beszamitas erdekelne ? Tudom hogy szeretsz barangolni uttalan utakon ! Es igy legalabb 2db Yamaha allna a garazsodban!
biztosan alkati kérdés is. De elöl nem is annyira vészes, inkább a hátulja a kényelmetlenebb
Fehér ledet nem büntetik.Amúgy nem is olyan kényelmetlen a vtr. Vagyis még időm nem nagyon volt a kipróbálásra de nem zsibbadtam el annyira hazafelé mint gondoltam.
Beszél is?
te tényleg szeretsz a rendőrök elől menekülni

egyébként pofás

Egyébként szentségtörést követtem el. Suzukit vettem

normális Varaderok aranyárban (nem hiába, jó motor), így maradt a V-strom. 1000est akartam, de nem volt olyan amiért pénzt adtam volna (vagy annyiba került mint a Vara) így megvettem egy haverom K6os 650esét. Ez legalább tuti állapotban van, és belefért a keretbe. Majd ha összejön a zseton később, akkor jöhet a Vara, átmenetnek meg elég lesz ez is. Idén túl sok motorozás még nem lesz a gyerek miatt, arra jó.
De meg kell jegyezzem hogy azért a Honda és a Suzuki minősége között fényévek vannak. Biztos jó motor, de az igényessége azért meg sem közelíti a Hondáét (bár az ára sem). Viszont végre KÉNYELMES motorom van
Halli mi a helyzet kapott egy kis pluszt a gép.
Érdeklődő mindig akad , az meg , hogy komoly majd az idő megválaszolja .
0620-421-9372
Hanzo.Hasashi
Hali bocsika de meg tudnád adni megint a tankos számát aszem érdi volt Köszik!
Balesetmentes es km gazdag szezont kivanok mindenkinek ! Hanzo: Semmi komoly erdeklodo?
Még 5 hét és kezdünk ...
Nem volt szerelve a motor? Mondjuk légszűrő? Mert ez a külső levegő hőmérséklet jeladó hibakódja. Esetleg a csoki lemaradt. Ettől még normálisan működik a motor.
9 rövid. De lehet én kúrtam el mert van valami állítható lófasz rajta, amivel szerintem 10 fokozatban az injektor térképet lehet módosítani és amikor kivettem az aksit tölteni lehet elfelejtette, hogy nem kellene hibakódot küldeni, mert megy ahogy illik hidegen buzizik az alapjárat szivató gáz kombóval kell játszani, melegen perfect. A farokidomban van is pár csatlakozó ami valami(k)nek a hiányát jelenti, szerintem azt váltotta ki ez a lófasz ami egy tekerős valami kivezetve előre a fejidomba.
Valami nem tetszik a kompjúterének az üzemanyagellátó központ körül.?
Hibakód. Olvasd le hány hosszú és hány rövid villogás és akkor megmondom mi a baja.
Sziasztok némi segítségre lenne szükségem. Valaki segítsen miért villog alapjáraton majd menet közben világít az Fi lámpám a a műszerfalon.
nem volt ebben semmi és megy is ahogy kell,csak katalógus adat :D
Elég gyatra az a 49Le, bár a biztosításnál és az átírásnál jól jön :) A szívócsonknál a gumiban volt egy fémlemez?