Regisztrálni kell .
Fizetés kártyával történt. Sima ügy volt. Kérte a kártya adatait + a biztonsági kódot a kártya hátulján (mágnescsík mellett)
Mintha pénztárnál fizetnél kártyával.
Természetesen a teljes összeget kifizettem postával együtt.
1 hét és itt volt a cucc,
de komolyan. Az első rendőr seggbe rúg ha megállít. Eléggé rá vannak állva a motorosokra és nem kell hogy okot adj nekik a kötekedésre, elég arra a nyitott Akra
Te dolgod, mondom, de én tuti nem berhelném át. Én úgyse látom, a többi meg nem érdekel
Szerintem tök szép átalakítva amúgy meg 1 nap alatt meg van az átalakítás és a zár is bovdenes úgyhogy bele lehet fúrni meg ha viszed műszakira 1napot kell rá szánni és vissza van alakítva!
Jelenleg Angliából rendelve 43000 Ft -ból megvan a kettő feszítő. Gyári !
David Silver-től rendelve. Ebben benne van a posta is.
Én most rendelte tőle gyári fékbetétet és telo szimmeringet.1 hét alatt megjött.
Kártyával fizettem.
Van egy rossz hírem. Attól hogy 1-2 fogat átugrik meg nem akad meg indítás közben. Simán elgörbíti a szelepeket és átfordul.Én is így jártam .Én azért állítottam le mert annyira zorgott.A vezermulanc feszítfőben eltörött a rugó. A szelepek és a feszítő egy nap alatt megjött.De cseréld mind a 2 feszítőt mert előbb utóbb a másik hengeren is előjön.Én csak az egyiken csereltem miután eladtam cserélni kellett a másikat is mert az is atugrott ugyanaz a hiba miatt. 2001 -ig tipushiba .Onnantól módosítottak a feszítőn. Már újabb feszítőt fogsz kapni.
Ne próbáld indítani.Vedd le a szelepfedeleket és ellenőrizd le a vezerlest. Minden legyen jelen. Ha OK akkor szerencsés vagy. csak két feszítővel megúsztad.Kb 45000 Huf .
Mostanság szerintem mindenkinek egy ien váratlanul jön :S
Nekem az aksim halt meg mert most vettem észre 7.5 volt benne.
Szerintem pont ezért mert nem bele való volt.
Inkább ne sajnáld a gyárira mert az után gyártott sem biztos h olcsóbb!Ha szerencséd van nem forgott össze nekem mondjuk kocsinál
volt hasonó de az össze forgott:(
Fizetés kártyával történt. Sima ügy volt. Kérte a kártya adatait + a biztonsági kódot a kártya hátulján (mágnescsík mellett)
Mintha pénztárnál fizetnél kártyával.
Természetesen a teljes összeget kifizettem postával együtt.
1 hét és itt volt a cucc,