Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel, van egy pár Micron dobom eladó SP-2-höz, összekötővel együtt, nagyon szépen szól! 80000 Ft az ára.
Ugyanitt komplett gyári idomszett, tankkal együtt karcmentes állapotban 180000 Ft. 20-596-8172
Szép moci! Kb. 1,5 éve keresem az igazit,... még nem találtam meg. Gondolkoztam a Pécelin is 5k adnék érte, de szerintem annyiért nem adja el. Ez a gyönyörű feka melyik kereskedésből való, volt valamivel gond amit cserélni kellet, volt törve, stb.? Tudnál képeket felrakni?
Udv. esetleg tud valaki 2 oldalidomot eladot? (az apron neztem, az egyikoldal elkelt) mindenkepp gyari muanyag kellene, az esztetika nem erdekes.
Nekem van elado 2db uvegszalas ha esetleg erdekel valakit: cmo88@citromail.hu
Nem véletlen 650! kb. ugyanennyi ki pofozni, bár attól függ mik az igények, de egy sp-nek mindig patentnak kell lennie! "Csak egy friss műszaki vizsga hátsó gumi benya és mehet."bár én bele írtam volna a teleszkóp szimeringet, és a hátsóféktárcsát is.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_1000_sp-1-7298388 Srácok havert érdekelné ez a VTR valaki tud valami infót róla? Nem e ismeritek a gépet?
Jelképes összegért eladnám ezeket.
VTR 1000 F balos hűtő. 3000 Ft Én igy használtam 6 évig.
Nem folyat sehol csak görbe!
VTR 1000 F hátsó lábtartó konzol jobb-bal.2000 Ft / pár
Rövidebbre van vágva hogy a kipufogó magasabban legyen.
Tudok csak búrát 1500 darabja, de nem E-betűs.Ha érdekel szólj.
Engem inkább a fehér irányjelző búra érdekel!
Ha valakit esetleg érdekel, van egy pár Micron dobom eladó SP-2-höz, összekötővel együtt, nagyon szépen szól! 80000 Ft az ára.
Ugyanitt komplett gyári idomszett, tankkal együtt karcmentes állapotban 180000 Ft. 20-596-8172
Amúgy minden okés?
Már nem foglalkozok vele.
Csak üvegszál de azt is csak kicsiben.
18000 Ft tartókkal együtt+ posta
Kèpet t küldeni?
Amúgy mi újság felétek?
Foglalkozol még karbonnal?
basi2(kukac)citromail.hu
Mint a piros mocin van.
Ha esetleg valakinek van üléstakarója eladó, kérem jelezze, lehetőleg fehér színű SP-hez.
Küldj át egy mail címet és oda küldök képeket.Üdv
Én 17000 ért tudok per oldal, csak karcosak.
Üdv.
Nekem van elado 2db uvegszalas ha esetleg erdekel valakit: cmo88@citromail.hu
Ezen a számon elérhető vagyok : 06 30 635 9305
VTR 1000 F balos hűtő. 3000 Ft Én igy használtam 6 évig.
Nem folyat sehol csak görbe!
VTR 1000 F hátsó lábtartó konzol jobb-bal.2000 Ft / pár
Rövidebbre van vágva hogy a kipufogó magasabban legyen.