Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi,én is az eredeti mellett döntöttem,bár az ára nem épp baráti,de nincs mit tenni :)
Hali!
Köszi a tippet,őszintén szólva nem néztem még,mert 1.5 órát fagyoskodtam amíg vártam a futót,kedvem is elment tőle,hogy megnézzem :)
De tuti hogy feszítő lesz,egyébként is cserélni akartam,most rendeltem David Silver oldaláról 2 új veszítő+tömítést alá,így kb 40ezer lesz a művelet :/
Rendelt már innen valaki? mennyi idő szokott lenni mire megjön a csomag?ha jól láttam 48órát ír,de az elég hihetetlen számomra:)

Itthon 2 honda szalont kérdeztem 40ezer/db ról beszélgettek :O
Úgy tudom ezek a láncfeszítők önmagukat spanolják a végállásig . Először ellenőrizd le ha nem önfeszítő akkor ha tudsz spaolj rajta amennyit kell . Ha cserés akkor hagyd a francba a bontós cuccot , az eredeti nem egy horrorisztikus áron kapható és azt legalább biztosra tudod , hogy null kilóméteres .
Üdv!
Tudsz még feszíteni a láncon? Mert ha igen akkor próbálj meg kicsit feszíteni rajta, elképzelhető hogy csak a feszítő ragadt meg egy fokozatba. Amúgy azt hiszem 2 csavar tarja a feszítőt, vagyis nem nagy cucc a csere. Beszerzés meg szerintem bontóba. Idomhoz azt a fület sikerült szerezni?
illetve még annyi,hogy normál esetben,kb mennyi idő a két feszítő cseréje?
Sziasztok!

Elmentem ma motorozni egy kicsit a géppel,egész jó napsütéses idő volt,gondolom megjáratom egy kicsit műszaki előtt(szerda),aztán olyan bő 70km motorozgatás után egyszercsak elkezdett csörögni 90-es tempó körül 6.ban,gyorsan húztam kuplungot,de hallottam hogy csörög alapjáraton is,ezért rögtön leállítottam.
Kigurultam vele egy mellékútra kb 2 sec ig tekertettem az önindítót(ez idő alatt nem indult be) és hallani lehetett a tipikus laza lán hangját. 2hét múlva lett volna esedékes a feszítő csere,ezek szerint nem bírta ki :(

A kérdés az,ha nem magától állt le a gép és nem akadt meg indítózás közben sem,mennyi az esélye annak hogy odacsapott a szelepeknek?
Amásik pedig,hogy magyarországon honnan lehetne beszerezni a feszítőket? lehetőleg minél hamarabb :D

Köszi előre is.
Milyen igaz
Már a te motorod, így azt csinálsz vele amit akarsz, de én ezt nem raknám fel a gépre több ok miatt sem.
1: nem szép a hátulja, de legalább gyári.
2: nem tudod hova tenni az ülés zárját
3: rendszámot sem
4: vizsgán tuti nem megy át (zsír nélkül persze)

Elég csak egy túlbuzgó sün, és úgy viszi a forgalmit, mint buksi a lábtörlőt.
Te úgysem látod a hátulját, akinek meg nem tetszik előzzön meg...ha tud
Nekem mindegy hogy mikor kell neked. Amikor kell jössz érte.
Szevasz öccse!
Neked lámpák is kellenek bele nem?
Az jó de nemkel postázni mert ha jól láttam nem laksz mesze tőlem.
Ha nemgond akkor csak jövőhónapba kellene mert most vettem meg a mocit.
Az undertail 10ezer + posta 1900.
Helo Nekem a farok idom alatti rész érdekel amibe bele lehet szerelni a lámpákat az menyibe kerül?Vagy egy az egyben van?
Szia. Van undertail annak az ára nem változott, de a lámpa 13 ezer (LED Fék+ Helyzetj.)
Vagy 20 ezer (LED Fék + Helyzetj.+ Index)
Valaki tud tank javítást Szolnok közelében?
Ha nagyon érdekel, hogy hol enged.
Nyomasd meg levegővel szétszedett állapotban, és szappanos vízzel maszáld körbe.
Persze azt nem kell mondanom, hogy a lukak előzetes letömítése erősen javasolt.
Szia láttam egy régi hirdetésed amiben egy vtr sp1 hátsó lámpa idomot árultál. Érdeklődni szeretnék hogy esetleg van e még ilyen holmid?
Helló! 15000!
Hali!
Érdekelne a dolog, légyszi küldj róla közeli fotót a vinko3@freemail.hu-ra
Nekem is volt ilyen problemam es erden megcsinalta egy manus aki ezzel foglalkozik. A szama: 06204219372
Igazán nincs mit !
oké köszönöm szépen akkor majd szétkapom és meghegesztetem nagyon rendes vagy kösz mégegyszer!
Tuti ott enged , sehol máshol nem tud . Az úthibák meg a rázkódás és a nagyon pici V2 rezonancia miatt ami az SP-ben van ott szokott elgyengülni a gyári varrat . Nem akartam hülyeséget írni , hogy mivel csinálták nekem de esélyes hogy rézzel ahogy mondtad .
Kormányért mennyit kérsz?
Hú az lenne a legjobb és mivel hegesztik meg réz? Na majd akkor lekapom meg szét szedem remélem ott enged!