Lájszló testvér ne ess kétségbe . A problémádra van egy egyszerű megoldás . Mivel ezen már átestem én is egyszer . A tankod felfogatási pontja mellett van elrepedve a tankod . Szereld le a tankod , vedd ki belőle az ac pumpát és add oda egy szakinak , hogy varja körbe . Ő majd tudja mit használjon hozzá . Nem kell tankot cserélned sok ezerért hanem csak 200 ft-os javításod lesz kb .
nekem is hiányozni fog, de remélem még találkozunk tavasszal egy közös gurulásra. Mondd öcskösnek hogy regeljen a fórumra. Összetartó kis banda van itt
Köszi mindent!
Király a gép!
Öcsémnek szó szerint az arcára fagyott a mosoly!
Én mondtam neki, hogy a motoros hóban is motoros!
De ez azért egy picit durvára sikerült.
Minden elismerésem neki!
Érdeklődnék, hogy mennyi lenne a tankbőr ára.
vinko3@freemail.hu
Tudok segiteni ! Adatlap!
http://n2.grando.hu/photos/f8/...
tök egyszerű
Öcsém is fent van csak ő elég passzívan használja a fórumot.
De majd rá parancsolok, hogy csipázzon erre is!
Megrendeltem nálatok de azt irtátok elfogyott. Ilyenkor megtudod mondani hogy mennyit kell várni?
nekem is hiányozni fog, de remélem még találkozunk tavasszal egy közös gurulásra. Mondd öcskösnek hogy regeljen a fórumra. Összetartó kis banda van itt
Már én is nagyon várom az eredményeket, mert nekem is sok fejtörést okozott a választás. Csak én az SP-2-t néztem akkoriban.
Király a gép!
Öcsémnek szó szerint az arcára fagyott a mosoly!
Én mondtam neki, hogy a motoros hóban is motoros!
De ez azért egy picit durvára sikerült.
Minden elismerésem neki!
de úgy érzem egy igazi fanatikushoz került, mert ma lábon vitte haza 150km-re...és ez nem egy kis séta a parkban.
a forumról meg tuti nem tűnök el, mert ha isten is úgy akarja vtr szívvel, de már kényelmesebb kasztnival gurulok tovább
Nálunk 17.900HUF (Airblade)