senki nem kérte hogy szedjék le!
arról volt szó hogy megnézik a futóműt és az idomot!
semmi más!ezért vagyok ideges mert nem szeretném ha valami ki lenne cserélve vagy valami iesmi!
Tudod hogy szeretnék de mindig csak halogatom! Meg most ez a ciripelés idegesìt! Eddig nem tünt fel csak mióta elhoztam a ceglédi hondatól azóta!ja meg lekell cserélni a ruhàm mert kicsi lett!
Hello!
Szerintetek az normálus-e ha szépen megyek kb 5 ezerig ien halk ciripelést hallok!? Amúgy sp2- röl beszélek.ez normàlis? Gyàri még minden! Tapasztalat?
Sziasztok kormánygátlót keresek a mocimra.Valami olcsóbbat,Kezdek egy kicsit butulni és nagyon beszitált a múltkor is az eleje.Miután jól beszaratott elhatároztam hogy kéne egy.A gond csak az ,hogy nem tudom a méreteket és hogy milyent érdemes rátenni.Köszönöm a segítséget előre is
November eleji aktualitással, de az igényt most felmérve, micron high mount-os dobjaim eladók lesznek. 90ezer Ft hátsó lábtartó nehezen kivitelezhető vele.
Ahogy gondolod,ha megoszlanak a vélemények!
Én is úgy hallottam a szakszervízben,hogy bizony elvesz jó pár lovat!
Talán a Csizi nevű szaki tudna mondani valamit,ha még motorozik egyáltalán!
Ő volt aki több százezreket költött feleslegesen SP2-re!
Van itt mindenre megoldás! Szuper!
Akkor még annyi kérdésem volna, hogy ha átalakítom egy kipufogósra a rendszerem, akkor veszítek lovakat? Külföldi fórumokon megoszlanak a vélemények nem mondom, hogy fele fele arányban, de egyértelmű válaszra ott nem leltem.
Ide szerettem volna kijukadni, hogy ki az aki tud olyan dekorost akinek a gépén már vektorosan megvan ... Köszönöm előre is az információt. Keresni foglak.
Helló! Én megvettem a gyári szettet SP1_re és az alapján legyártattam ha gondolod utána nézek meg van-e még a matricásoknak a gépben! Itt elérsz: (20) 924-3484
Nincs egyelőre jobb képem róla, a gyári helyre felmegy, de a zárad meg kell oldanod, és a belső dolgokat át kell rendezni, ecu, stb. Az aeroxhoz hasonló a lámpa benne, igènyesen vanmegcsinálva... Ha annyira nem sürgős felpróbálhatjuk a motorodra, le is tudom festeni, ha úgy van.
arról volt szó hogy megnézik a futóműt és az idomot!
semmi más!ezért vagyok ideges mert nem szeretném ha valami ki lenne cserélve vagy valami iesmi!
Szerintetek az normálus-e ha szépen megyek kb 5 ezerig ien halk ciripelést hallok!? Amúgy sp2- röl beszélek.ez normàlis? Gyàri még minden! Tapasztalat?
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/67055
Valakinek nem volt eladó az 1000F-je?
Egy ismerősöm olyat keres...
Én is úgy hallottam a szakszervízben,hogy bizony elvesz jó pár lovat!
Talán a Csizi nevű szaki tudna mondani valamit,ha még motorozik egyáltalán!
Ő volt aki több százezreket költött feleslegesen SP2-re!
Akkor még annyi kérdésem volna, hogy ha átalakítom egy kipufogósra a rendszerem, akkor veszítek lovakat? Külföldi fórumokon megoszlanak a vélemények nem mondom, hogy fele fele arányban, de egyértelmű válaszra ott nem leltem.
Nekem megvan, galériámban meg is nézheted, milyen lett. Elérhetőségem az adatlapomon.
Nagyon szeretik megszerkeszgetni...
Érdeklődnék SP-2-höz nincs-e eladó valakinek:
Fejidom belső idomja, Eke-idom, Jobb első lámpa, Ram-Air, tükörtartó konzol, Jobb oldalidom kellene.
vinko8511@gmail.com, 20-596-8172