Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt hittem már elígérted nekem
thedoberman15@gmail.com címre írj ott megbeszélhetjük
Heló azt ìrtad hogy volna eladò kormánygátlod érdekelne hogy milyen és hogy menyiért válnál meg tőle.
senki nem kérte hogy szedjék le!
arról volt szó hogy megnézik a futóműt és az idomot!
semmi más!ezért vagyok ideges mert nem szeretném ha valami ki lenne cserélve vagy valami iesmi!
Figyelj ez matek, mi volt csinálva a motorodon? Mert ha igényelte a kipufogó levételét akkor lehet a tömítés mellett kifúj és az hallatja magát.
Tudod hogy szeretnék de mindig csak halogatom! Meg most ez a ciripelés idegesìt! Eddig nem tünt fel csak mióta elhoztam a ceglédi hondatól azóta!ja meg lekell cserélni a ruhàm mert kicsi lett!
Ha szeretnél rá dobokat. Tudok benne segíteni.
Hello!
Szerintetek az normálus-e ha szépen megyek kb 5 ezerig ien halk ciripelést hallok!? Amúgy sp2- röl beszélek.ez normàlis? Gyàri még minden! Tapasztalat?
Nekem van egy eladó . Ha érdekel , keress fel .
Én hirdettem, de már nem. Annyit kapnék érte, hogy nekem is megér anyit. :)
Sok opciód nem lesz kormànytelóból, ha plug&play verzió amit szeretnél, a többihez eszelni kell nem keveset... :)
Sziasztok kormánygátlót keresek a mocimra.Valami olcsóbbat,Kezdek egy kicsit butulni és nagyon beszitált a múltkor is az eleje.Miután jól beszaratott elhatároztam hogy kéne egy.A gond csak az ,hogy nem tudom a méreteket és hogy milyent érdemes rátenni.Köszönöm a segítséget előre is
Ha esetleg valakit érdekelne nagyon szép állapotú SP1:
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/67055
Sziasztok,
Valakinek nem volt eladó az 1000F-je?
Egy ismerősöm olyat keres...
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/67055
November eleji aktualitással, de az igényt most felmérve, micron high mount-os dobjaim eladók lesznek. 90ezer Ft hátsó lábtartó nehezen kivitelezhető vele.
Ahogy gondolod,ha megoszlanak a vélemények!
Én is úgy hallottam a szakszervízben,hogy bizony elvesz jó pár lovat!
Talán a Csizi nevű szaki tudna mondani valamit,ha még motorozik egyáltalán!
Ő volt aki több százezreket költött feleslegesen SP2-re!
Van itt mindenre megoldás! Szuper!
Akkor még annyi kérdésem volna, hogy ha átalakítom egy kipufogósra a rendszerem, akkor veszítek lovakat? Külföldi fórumokon megoszlanak a vélemények nem mondom, hogy fele fele arányban, de egyértelmű válaszra ott nem leltem.
Szia!

Nekem megvan, galériámban meg is nézheted, milyen lett. Elérhetőségem az adatlapomon.
Ide szerettem volna kijukadni, hogy ki az aki tud olyan dekorost akinek a gépén már vektorosan megvan ... Köszönöm előre is az információt. Keresni foglak.
Helló! Én megvettem a gyári szettet SP1_re és az alapján legyártattam ha gondolod utána nézek meg van-e még a matricásoknak a gépben! Itt elérsz: (20) 924-3484
Valaki nem gyártatott matrica szettet vtr1000sp vagy rvt-re? Nem
Nagyon szeretik megszerkeszgetni...
Írtam mail-t...
Sziasztok!
Érdeklődnék SP-2-höz nincs-e eladó valakinek:
Fejidom belső idomja, Eke-idom, Jobb első lámpa, Ram-Air, tükörtartó konzol, Jobb oldalidom kellene.
vinko8511@gmail.com, 20-596-8172
Nincs egyelőre jobb képem róla, a gyári helyre felmegy, de a zárad meg kell oldanod, és a belső dolgokat át kell rendezni, ecu, stb. Az aeroxhoz hasonló a lámpa benne, igènyesen vanmegcsinálva... Ha annyira nem sürgős felpróbálhatjuk a motorodra, le is tudom festeni, ha úgy van.