Valaki tudna valami infóval segíteni?
Egy ismerősöm szeretne mocit venni.
Ki is nézett magának egy 2001-es VTR 1000 SP-1-est.
Konkrétan ezt: VTR 1000 SP-1
Ha valaki tudna valami infót annak nagyon örülnék.
Köszönöm!
Én speciel kifejezetten túrázásra használtam . Első szezonomban még kényelmetlennek éreztem de aztán fokozatosan megszoktam . Tavaly Magyart o.-t körbe kerültük határain belül és a három fő célpont ahol meg szálltunk még körbe is motoroztuk a környékét . Mostanság már úgy érzem hogy ha ráülök mint ha fotel lenne , annyira megszoktam . De ha valaki vitatkozni kíván erről az üljön rá egy vékony cross motorra majd utána nyilatkozzon , hogy mi a kényelmetlen . Bár én azzal is elmennék túrázni ...
Sziasztok, eladó kítűnő állapotú Honda féktárcsám csak pár 100km futott!
Ár: 8500Ft
- 4 csavaros felfogatás
- tárcsa külső mérete 220mm
- tárcsa belső mérete 105mm
- furatok egymástól való távolsága 90mm
- szemközti furatok távolsága 125mm
- tárcsa vastagság 4.5mm
Posta megoldható! Akit érdekel írjon.
siki83@freemail.hu
Hali!a baloldali összekötő gyakorlatilag ugyanolyan csak a becsatlakozás átmérője különbözik(csőtágítóval megoldható)a jobb oldali rész pedig rövidebb(a szögek jók)de ha elviszed a gyárit találtok hozzá hasonlót(pl. Z1000)Az VTR F összekötőjével sokat kellene dolgozni,hogy jó legyen(azt hiszem)az volt is neki.
Nem tudom nem mentem vele! Forgalmi szerint 72 KW-os 2005-ben jött be Németországból! Arról már hallottam,hogy oda 98 LE változatot szállítanak a 100 LE Jogsi korlát miatt! Két Honda szervízt kérdeztem nem tudják mi módon fojtották! Az alkatrész programban az alvázszám mellé megjegyzésként az van írva: levegő fojtószelep! Lehet ha kicsit szétnéznék a tank alatt rájönnék mi a helyzet de még nem volt időm!
Először is szeretnék gratulálni a masinához!
Viszont érdeklődnék, hogy a váz az miért van kifestve?