Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztelt keselyu úr!
Először is szeretnék gratulálni a masinához!
Viszont érdeklődnék, hogy a váz az miért van kifestve?
Szíp moootooorrr....
ja a link: http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_1000_sp-1-6236302
Vegye meg az enyemet inkabb. Olcsobban adom es az magyar szervizkonyves.
Valaki tudna valami infóval segíteni?
Egy ismerősöm szeretne mocit venni.
Ki is nézett magának egy 2001-es VTR 1000 SP-1-est.
Konkrétan ezt: VTR 1000 SP-1
Ha valaki tudna valami infót annak nagyon örülnék.
Köszönöm!
Pityusz megy azzal csak meg kell szokni péntek le horvát vasárnap vissza, ment rutinból annak idején......
Vagy üljön szöges deszkára,ahhoz képest meg fotel az sp ülése...
Én speciel kifejezetten túrázásra használtam . Első szezonomban még kényelmetlennek éreztem de aztán fokozatosan megszoktam . Tavaly Magyart o.-t körbe kerültük határain belül és a három fő célpont ahol meg szálltunk még körbe is motoroztuk a környékét . Mostanság már úgy érzem hogy ha ráülök mint ha fotel lenne , annyira megszoktam . De ha valaki vitatkozni kíván erről az üljön rá egy vékony cross motorra majd utána nyilatkozzon , hogy mi a kényelmetlen . Bár én azzal is elmennék túrázni ...
"Feneke válogatja"
Sp-vel felejtsd el a túrázást,mert nem élmény lesz hanem rémálom!
Csak ha mazohista vagy!
Sziasztok sp1-et szeretnék venni de nem tudom hogy menyire lehetne túrázásra használni menyit enne olyan 130 as tempónál.
Teliidomos,úgyhogy másképp nem megy.
Sziasztok! Az SP-n mindenféleképpen lyuggatni kell az idomot a gomba felrakásához vagy van máshol is hely?
köszi,írtam is nekik
Szerintem bontóba kell hogy legyen, próbáld meg a bajait ott általába van minden.
köszönöm,így már minden tiszta :D

ilyen fület lehet valahonnan szerezni?
Üdv.
Egy fém füllel van rögzítve a váz merevítéshez.
A képen zöld-el van jelölve az a hely amiről beszélek.

A másik kérdésem,hogy a pirossal bekarikázott ponton milyen módon van rögzítve az idom a vázhoz.(csak mert ott semmiféle furat nincs a vázon)
Köszi,még nem vettem ,most nézelődök,hogy mit lenne érdemes :)
Hát nekem DHM gombák vannak, adtak hozzá 2db hosszabb blokktartó csavart és 2db kiemelőt hogy elférjen. Nem tudom milyen van neked?
Sziasztok!

F-re szeretnék bukógombát,hová érdemes felrakni?
A szivató mellett egy konzolon van egy használatlan 8-as furat,első körben arra gondoltam.
Vélemény?
Sziasztok, eladó kítűnő állapotú Honda féktárcsám csak pár 100km futott!
Ár: 8500Ft
- 4 csavaros felfogatás
- tárcsa külső mérete 220mm
- tárcsa belső mérete 105mm
- furatok egymástól való távolsága 90mm
- szemközti furatok távolsága 125mm
- tárcsa vastagság 4.5mm
Posta megoldható! Akit érdekel írjon.
siki83@freemail.hu
Hali!a baloldali összekötő gyakorlatilag ugyanolyan csak a becsatlakozás átmérője különbözik(csőtágítóval megoldható)a jobb oldali rész pedig rövidebb(a szögek jók)de ha elviszed a gyárit találtok hozzá hasonlót(pl. Z1000)Az VTR F összekötőjével sokat kellene dolgozni,hogy jó legyen(azt hiszem)az volt is neki.
Nem tudom nem mentem vele! Forgalmi szerint 72 KW-os 2005-ben jött be Németországból! Arról már hallottam,hogy oda 98 LE változatot szállítanak a 100 LE Jogsi korlát miatt! Két Honda szervízt kérdeztem nem tudják mi módon fojtották! Az alkatrész programban az alvázszám mellé megjegyzésként az van írva: levegő fojtószelep! Lehet ha kicsit szétnéznék a tank alatt rájönnék mi a helyzet de még nem volt időm!