Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért ha sikerült szerezned valami jó kidörrentőt értesíts minket!
Fater is ebay-ról rendel!
Most jut eszembe hogy rendelt kormányra markolatot!
Meg csomó alkatrészt!
De hüe vagyok!Még jó hogy mondjátok ezeket a kis termékeket!
Már meg is van a megoldás!
Köszönöm mindenkinek azért a segitséget!
281-et még egy F-ből is ki lehet facsarni pedíg végképp nem egy kategória... tartóság/megbízhatóság különbségbe meg inkább nem mennék bele viszont az RC8 jöhetne
Így van ,cimborámnak Akrákat rendeltünk ugyanígy és nem volt probléma.
Emiatt a termék miatt nem hiszem, hogy kellene aggódnia, mert 30 napon belül ingyen visszavásárolják és visszaküldhető
A saját megrendeléseimet elintéztem magam - nem olyan bonyolult az, ha mással üzletelsz, akkor előtte leinformálod az illetőt - vagy nagy megrendelők között az is "divat",hogy egy adott céget egy kisebb megrendeléssel "próbálnak ki".
Én már rendeltem rengeteg cuccot ebay-ről, persze nem 500 dolláros cuccot.
Eddig nekem minden időben megérkezett, sőt ha valami panaszom volt a termékkel, akkor küldtek helyette másikat, úgy hogy a hibás terméket nem kellett visszaküldenem.
Az érthető, hogy előre kéri a pénz, hiszen ha megrendeli fizetés nélkül és neked mégsincs szükséged a termékre, akkor neki a nyakán marad a cucc.
Ha netán megbízol bennem, akkor tudok segíteni neked én is ebay-es rendelésben.
Jót röhögtem ma és egyben kellemesen csalódtam . A legújabb Ducati Panigale a Superbike testen 281 km/h-ra végsebességre volt képes 33,26 sec alatt . Hát akkor mit akarok én egy 2001-es V2-s RC51-től ami nem is 192 lovas mint a Panigale ? Most , hogy jobban utána néztem kiderült , hogy csak a KTM RC8-R képes egy izmos végsebességre ami 320 km/h közelbe van de még a tesztelők is kijelentették , hogy még ez sincs annyi csak az óra mutat annyit . GPS-vel mért adat valamivel 300 felett van . Szóval V2-esek közt még mindig egész jó az RC51 mai teljesítménye
Rendeltetek igy már valamit?
Tudom már kukacosnak tünök, de nem nagyon bízok igy meg emberekben.
Meg ha ő becsületes akkor még ott van hogy elöre kell utalni és vagy elküldik vagy nem!
Vagy vannak tapasztalataid?
http://www.kepesmotor.hu/matri... Ez is egy lehetőség. Aki keres, az(általában) talál.
Hát igen!
CSak nem tudom hogy ez hogy müködik!
http://www.ebay.com/itm/02-06-... Gedeon,van azért még sok más lehetőség is! Pl. ez egy nagyon jó ár ,sztem.
Én többször megjártam az Adria partvidékét és az Osztrák Alpokot .Főként ketszemellyel .Én sem és az utas sem panaszkodott!
Az Alpokban élveztem az autópályán kevésbé.
Ha utazni szeretnél vele két hátránya van. Kicsi a tank, valamint korlátozott a pakolhatosaga.
Egy seggel semmi képen sem, mert 200-250km nél kifogy a tank Viccet félre téve, nagyon kényelmes, a kormány nem töri a csuklót, ülés pont jónak mondható. Fogyasztása nálam olyan 6litertől indul....de ez csukló függő. 2személlyel sokat még nem mentem, de még nem panaszkodtak az utasok.
Sziasztok! Ebben az évben egy V2-őn gondolkodom! Nagyon nézegetem a 1000F-et. Inkább az a típusú motoros vagyok aki felül és megy 500-600km-ert. 194cm magas vagyok. Ezt a motort meglehet ülni ilyen távon egy seggel? Néha két személyezek is! Remélem kapok értelmes válaszokat a tapasztaltabaktól!
Nem tudom már mit is csinájak!
Félek kicsit a használttól de sokat se akarok rá költeni!
Most jött a levél és a yosi dobok 220
Most voltam nem rég.Volt neki párban Mivv Gp carbon rövid,60-as belső átmérővel.(brutálisat szólhat)100 volt az ára zsír új csak szállítási sérülése volt.Az új ára párban 160 felett van(állítólag),de volt még Shark carbon párban 80-ért.(a régi Akrákra hasonlít)szerintem találnátok hozzá összekötőt is(persze ami hasonlít az Sp-hez)A Z1000-es összekötő nagyon hasonlít hozzá.
Hát ha én is találnék nálla 100 alatt egy párt vennék tölle de potyára nem akarok elmenni!
Meg akkor egy napot rá kell szánni.
Nem tudom.
Voltak nálla még dobok?
Vagy régvoltál nálla?
Ja igen.Bocs!Lakihegyre gondoltam!
Volt hozzá összekötő.Ill.minimális átalakítást igényelt.De összekötőt csinálnak hozzá sok helyen kipufogó szervizekben vagy azt hiszem még ott Budaőrsön is van valaki aki csinál ilyet.(Jelcsa mondta)Az ár nem volt rossz 100 alatti.
Ki csinálta az összekötöt?
Vagy a dob ezzel volt?
Szia Rc!
Hát az jó lenne!Csak 150km-er
Nem Lakihegy!
Egyszer beszéltem már vele!
De nem volt sp-re való dob összkötővel!
És nem sokkal jönnék ki olcsobban ha akkor veszek újat ha csináltatnom kell azt is.
Te menyiért vetted?
Szia Gedeon!Találtál már dobokat?Nézz el Jelcsához(Budaőrs)Én is ott vettem két Leo-t.Iszonyatosan nagyot szólnak!Tőled nincs is messze!
ránézek erre is thx ;)