Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Valakit nem érdekelne SP1-2 Ledes hátsólámpa integrált, tehát index funkciót is betölt. 8500ft füst színü.
Szia!
Neked mennyire kellet a z1000-nek átalakitani az összekötőjét?
Mit alakitottál át?
Ezen gondolkodom h menjek-e a jelcsához
vagy mit csináljak!
Hallottam már ezekről a lefojtott modellekről de hogy milyen folytás lehet benne.Ha jól tudom franciaországban csak ilyen lefolytott gépeket lehetett venni.Azokon km korlátozás is volt ha jól tudom,a tiéden is van?
Helló!Nekem F-em van kb egy hete, német piacról származik és 98 LE-s változat! Ha valaki tudja hogy lesz ebből 110 LE ne tartsa magában!
Hali! Egy kicsit elnéztem! Romet felhasználónévvel rendelkező kollégát keresem ő írt ezzel kapcsolatban!
Szia.Szerintem nem rám gondoltál,mert nekem f-em volt és magyarországi.
Én úgy tudom , hogy csak a japán belföldes RC51-ben volt valami ilyen jellegű lekorlátozás viszont én sem találtam semmit erről a témáról . Elfogadtam , hogy csak ennyit tud . Ago szerint semmilyen tiltás nincsen . Persze ha jól idézem az urat . De a téma engem is érdekelne .
Helló! Egy 2010-es fórum hozzászólásod alapján kereslek,amiben írtál a japán és német piacos vtr fojtása közötti különbségről! Látom neked is németből származik a motorod mint az enyém! Abban tudnál-e segíteni,hogy milyen fojtás van benne és hogyan lehetne kiiktatni!Sokat keresgéltem a neten de nem találok sehol infót! Segítségedet előre is köszönöm! Üdv: Gábor
E-bayről vagy itthon azt hiszem a danger.hu-n!
Urak! Tudnátok segíteni hol tudnék szerezni ilyen iridium színű plexit? Mindenhol csak feketét találok.
Hali!
Miben különbözik az f-nek a kipufogó összekötő csöve az sp2-től?
Mert ránézésre hasonlít!
Valakinek tapasztalat?
Csak azért akartam mert a gumisok mindig leverik de akkor csak megfestetem újra és piros hondás felnicsík! Köszi azért a véleményt!
Üdv.
Nem kell valakinek F-hez egy Pipercross mosható szivacsos légszűrő? (keveset volt használva)
Hát az elég PIMP-es meg szerintem a tiéden se mutatna jól mert a jelenlegi fekete felnid harmonizál a motorod többi fekete részével . De a te motorod azt csinálsz vele amit csak akarsz
Valaki tud segíteni VTR en hogy néz ki a polírozott felni?
Szia!Szerintem nem rám gondoltál ezzel a kérdéssel kapcsolatban Van a fórumon egy másik RC51(az én nick nevem kötőjeles)ja és az a srác Floridában él,én sajnos nem
Sziasztok!
Van egy eladó pálya fejidomom SP1,SP2-höz, kérés esetén lámpát is bele lehet műtteni segítek benne.10000 Ft az ára, akit érdekel írjon, vagy hívjon:20/596-8172
Igen! Köszi szépen!
null Ha a 12-es tételről van szó, azt meg tudod rendelni márkakereskedésben.
Srácok Tudnátok segíteni sp1 hez kellene kuplunghoz a karmantyúnál a külső porvédő mert elszakadt és félek meg eszi a por a karmantyút és remélem nem csak szettben lehet cserélni! Köszi
szia! Azt irták tőled kérdezzem meg. Nekem egy cbr 250 rr em van ,már három sor gyertyát vettem bele irídiumosat is és sorra mennek tönkre.Zárlatosak lesznek már 2 vill szerelővel beszéltem és nem találjuk a hibát .Mindig másik henger szarakodik ,bele raktam régi gyertyát itthon a polcról és azzal jó bár nem bele való.előre is köszi
Az a minimum!
Sőt videó is lesz megigérem!
ha kész lesz a boltba járosom is arról is:D