Annyiért vettem nem rég Ferodo-ból a versenyre ajánlott betétet, hátsó meg 5 ezer környékén volt. De igazából hogy milyen azt nem tudom meg mondani, mert még nem raktam be. (kocsihoz bevált, azért vettem motorhoz is Ferodo-t)
link Úgy emlékszem Lacinak hívják az emberünket. Én pl. egy csúszás után palástot is rendeltem tőle - korrekt volt. Szimpatikus a Yoshi(RC-51-hez csak RS-3 slip-on van már csak),mert jó minőségű és talán még megfizethető ill. beletettek egy kis R&D-t -tehát kutatást és fejlesztést - is. Ennek megfelelően az összekötőcsövek nem állandó átmérőjűek(mint sok "olcsó" terméknél), hanem kónuszosan tágulnak javítva ezzel a gázcserét. Alacsony fordulaton Power Commander nélkül ne várj csodát,de a középtartomány igazán gömbölyű lesz(mármint nem csak a teljesíménygörbén, hanem érezni is lehet . Létezik rozsdamentes,karbon és titánium palásttal.(Ha jól láttam pár hsz-szel ezelőtt,Kisgellen kolléga motorján ez a változat van.) Egy hibája van csak:műszaki vizsgára nem érdemes vele ellátogatni.
Én még az előző motoromba, Kawasaki ZXR 400-ba vettem AP Racing-et és nekem bevált. Bár hogy mennyire hosszú távú az ugyebár vezetési stílustól is függ, de én egy szezont használtam vele, utána azzal adtam el.
Lenne egy kérdésem,használt már valaki AP Racing szinteres fékbetéteket?
Mi a vélemény róla?
Egész korrekt áron tudnám beszerezni őket,azért érdeklődök :)
BUEK Sracok! Kilometerekben gazdag es balesetmentes uj szezont kivanok nektek,ha majd eljon az ideje! En egy idore most bucsuzok a forumtol sp hianya miatt ,ugyanis anyagi okok miatt el kellett valnunk! Pedig mar elkeszult es olyan lett amilyenre akartam :)! Remelem betudok majd ujitani egy masikat,felteve ha talalok valakit aki sp-t arul es beszamolja a qvadomat! Csak a V2 :)! Sziasztok!
A jó hírem Csizi....Van Yoshi...Sőt hangtompityu is van hozzá :)
Persze 1000USD egy itthoni cégnél...de kintről hozattam tartalékba egy pár dobot ,persze nem ennyiért...sosem tudni mire lehet még jó...főként hogy pályabringa tender van...Yoshi jó...Yoshi finom...Yoshi tökéletes.
Azt nem tudom hogy az utóbbi időben rengeteg SP-t láttam vele...De honnan? Az EU-ban nincs is!
Azt tegyük hozzá hogy a Spec 1R már 2001ben Bayliss fején figyelt ...azóta semmi módosítás nem lett rajta végrehajtva... Egy mai Shoei vagy HJC sokkal komfortosabb,csendesebb és isten bocsássa meg de sokkal jobb is és akár még olcsóbb is...
Hát egy yosi csak yosi
Müszakira vissza a gyári
Ez egy olyan dob ami illik is erre a mocira!