Suomy-t a Parillától! Spec R1, 7 éve használom és még mindig szorítja az arcom, bár már nem úgy mint új korába. Több versenyző a GP-n és SBK-n ezt a márkát használja, jó cucc!
Üdv.
superzone.hu most akciós 80-ért a Scorpion Exo 1000, nekem olyan van és csak jót tudok róla mondani. Eleinte tartottam tőle hogy ez az egyetlen sisak aminek fel fújható a belső része és lehetnek vele gondok, de tökéletesen működik pedig minden nap használtam a szezonba.
Cső Laci !
Tetszeni fog amit írok . Az RC51-be összesen egyféle gyertya jó . Semmilyen másik motorba nem jó ez a típus . Na már most ezt a féle gyertyát összesen két gyártó gyártja . Szóval lehet választani drága és kurvadrága között :D De ha jól emlékszem a kettőt már 17.000-t kb megtudod vásárolni . Könnyen beszerezhető bármelyik autós-motoros boltban . És végül de nem utolsósorban boldog kellemes ünnepeket kívánunk nektek a barátnőm és én !
Sziasztok tudja valaki a honda vtr 1000sp1 szervízmanuálját mert szelephézagot kéne nézni meg gyertyákat szeretnék cserélni! Köszi válaszotokat előre is!
üdv mindenki.
vtr 1000 f hez van 1-2 aróságom.
oldalidomokhoz való belső idomok bal jobb amihez az index csatlakozik.
sport dobhoz összekötő elemek bal jobb
gyári indexek
ülészárhoz tartozó bovden
óccsóér
köszi... elolvastam, már amennyire elolvasható.
Azt írja, hogy az ideális előgyújtáshoz szűkséges a fordulatszám és a fojtószelep állás (?!). Ebből számolja ki... hmmm..
Semmi szó nem esik semmiféle környezetvédelmi tíltásról benne.
És az, hogy beleszámolja a TPS-t valamiért és ha nincs TPS jeled, mert letört, akkor lehet hogy lesz vele gondod.
Na,csak tisztul a kép - ezek szerint nem csak PGM-FI(újabban PGM-DFI) van,hanem karbis gépekben PGM-IG is volt(előre programozott gyújtástérképek). Mondjuk ez ma már csak elméletben érdekes, mert a karburátornak "befellegzett". Köszi, hogy utánanéztél.
superzone.hu most akciós 80-ért a Scorpion Exo 1000, nekem olyan van és csak jót tudok róla mondani. Eleinte tartottam tőle hogy ez az egyetlen sisak aminek fel fújható a belső része és lehetnek vele gondok, de tökéletesen működik pedig minden nap használtam a szezonba.
Tetszeni fog amit írok . Az RC51-be összesen egyféle gyertya jó . Semmilyen másik motorba nem jó ez a típus . Na már most ezt a féle gyertyát összesen két gyártó gyártja . Szóval lehet választani drága és kurvadrága között :D De ha jól emlékszem a kettőt már 17.000-t kb megtudod vásárolni . Könnyen beszerezhető bármelyik autós-motoros boltban . És végül de nem utolsósorban boldog kellemes ünnepeket kívánunk nektek a barátnőm és én !
Tudna valaki segíteni gyertyát szeretnék cserélni a vtr em ben tud valaki olcsón? SP1
vtr 1000 f hez van 1-2 aróságom.
oldalidomokhoz való belső idomok bal jobb amihez az index csatlakozik.
sport dobhoz összekötő elemek bal jobb
gyári indexek
ülészárhoz tartozó bovden
óccsóér
köszi... elolvastam, már amennyire elolvasható.
Azt írja, hogy az ideális előgyújtáshoz szűkséges a fordulatszám és a fojtószelep állás (?!). Ebből számolja ki... hmmm..
Semmi szó nem esik semmiféle környezetvédelmi tíltásról benne.
És az, hogy beleszámolja a TPS-t valamiért és ha nincs TPS jeled, mert letört, akkor lehet hogy lesz vele gondod.
http://www.honda.co.jp/factboo...
Ezt nyomjátok be a google fordítóba
A link újra, mert fordítani kell Japánról...