Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ago,
Ebben a témában pont én is benne voltam. A régi CB1000-remen is volt TPS a karbin. Aztán sokat olvasgattam, h mi lehet az.
Olvasd el te is a Hondának a meghatározását róla:
www.honda.co.jp%2Ffactbook%2Fm..." target="_blank">ITT
Amikor nekem eltört a csatlakozója, akkor alacsony és közép fordulaton éreztem egy kis teljesítmény lyukat, de felső fordulatszám tartományban ugyan olyan maradt a motor. Aztán kicseréltem a CDI-t egy CBR1000F-ére, amin nem volt ilyen szenzor, és eltűntek a teljesítmény lyukak...
Elvileg lehet, ha azt szimulálja egy ellenállás segítségével, h a TPS nyitva van tökig.
Kíváncsi lennék, h mi van benne, mert a cimborám 900-as Hornet-jébe is van egy ilyen "kütyü"...
VFTR,
Képbe vagy evvel a TPS témával. Pontosan ezt tudom én is róla amit te írtál.
A későbbi generációs CBR1000F-eken is megtalálható a TPS.
Jó tudom csak érdeklődöm!
Szollosi !

Mondtam ebay-ről 15 pénzért adnak sárvédőt :)
Xlájt szia!
Ez az sp is nagyon szép!
kb most az enyém is ien.
De nekem vmi szép csili vili dob kéne rá
meg fehér irány jelzők.
ezek most a tervek a közeljövöre!
Hello!
Ebay-on találtam yosi dobokat.Ezekröl mik a tapasztalat?
Vagy olcsóbb lenne itthon venni valamiet?
Én rendszert nem akarok csak hogy szép hangja legyen és jól áljon neki a dob.
Most meg bekakilt az aksim
Már nem a Yoshi rendszer van rajta, azt lecseréltem. Olyat már nehéz szerezni, mert nem gyártják évek óta. Amúgy brutkó hangja volt, a kamera nem tudja visszaadni igazából a valóságot. Szóval lecseréltem a Yoshi rendszert, visszamentek a gyári leömlők,és hozzá Leo Vince dobok kerültek fel. Ez teljesen legális cucc, kivehető hangtompítóval meg minden, KPM vizsgán gond nélkül átmegy. Ezzel is szép hangja van, és a hangerő is megfelelő.
Az alábbi oldalon sok hasznos informaciót találsz az SP-vel kapcsolatban(PC,kipufogó,áttételezés stb.) Ami a kérdésedre vonatkozik:Mods - Exhaust information.Ha tudsz angolul, akkor hajrá! - Más:: az eröböl sosem elég!
szollosi,

új rendelhető nálunk, de kiviteltől függően vagy 40KHUF!
Most jöttem meg a motorozásból,a pofám lefagyott
Egy Sp2-vel együtt csapattam,fél úton cseréltünk is.A Honda sokkal finomabb,viszont szarabb fék,futómű,de így is sokkal könnyebben motorozható,mint az enyém.
Na de az RSV!Prüszköl,rángat,viszont ezzel az új légszűrőházzal,2. ban gázra! kerékre áll alattam!Erősebb,mint az Sp2 pc-vel.(mi lesz,ha belekerül a pc is az enyémbe)Eddig is brutális fék volt rajta,köszönhetően a Brembo gold edition-al,most kapott rövidített verseny fékkarokat,eszméletlen harapós,az egész fékút 1cm
Egyszóval:levert az Sp2,mint a szar,mert az RSV-vel kell még kb 10-20000 km,mire megtanulok vele motorozni A Honda hozzá képest sor4
Még valami!
Ha már ott tartol jelenleg,hogy te ki tudod használni a 134 lovat akkor ideje,hogy tuningolj!Sok sikert hozzá!
Szevasz!
Ha van felesleges százezreid 4-5 plussz lóerőért vegyél!
A motorod nem lesz értékesebb!Üdv
csizi!
helló ha jól láttam neked az sp-n yosi rendszer volt.
azt lecserélted? vagy most van az rajta?ien sp-t szeretnék mint a tied!Legalábbis a sajátomból csinálni:D
ami még nagyon szép dörgős hang,a 2. helyezett:titán micron
Köszönöm szépen!
Én is arrow-ban vagy yosiban gondolkodom csak még nem tudom mi legyen.
Sziasztok! Keresek Honda VTR-SP-1 hez hátsó sárvédöt , ha valakitud légyszi szóljon előre is köszi!
Gratulálok a motorodhoz!
Bátran állítom,hogy a titán Arrow-nak van a legszebb hangja az sp2-n,egy párat már hallottam!
Köszönöm szépen
HA minden jól megy tavasszal meg lesz rá a kipu meg a szűrők.
Elgondolkodtam a commanderen is csak most nem fog menni.
Mit ajánlotok kipufogóba?
Nicsak de szép sp-je van valakinek!
Mire vagy kíváncsi? Szerencsére különösebb típushibája nincsen, de meg kell adni ami jár neki, 6000km-enként olajcsere, legyen benne jó akksi, a kopó-fogyó alkatrészek időben legyenek cserélve és akkor nem lesz vele gond. A vezérlése fogaskerekes, lapkázni sem nagyon kell 60-70e km előtt. Innen le tudod tölteni a szervízkönyvet, ebben igazából minden benne van:

http://www.manualedereparatie....
Mire figyeljek oda, hogy lehet javitani egykét dolgon stb.....
Helló
Egy pár jó tanácsért fordultam hozzátok.
Most lettem boldog tulajdonosa egy sp2-nek és tanácsokat szeretnék kérni.
Enyhén modifikált 916-os.