állat egy gép,futómű-fék-blokk egy isten!
elektronika:kínai kábel köteg,olasz szereléssel
folyamamtos szívás:)
a futómű az sp-ben talán egy kicsit jobb,viszont ár-érték arányban(egy 2003-ast vettem 1 hónapja 350-ért),veri az SP-t...
És felhívtad már AGO-t mogy mi a csecs van? Amikor én is rendeltem tőle a PC-t, fel nem hívott volna hogy megérkezett, kicsit szórakozott a Mester! Én meg csak vártam, vártam, mondom mifaszvan már, aztán rátelefonáltam, és az áru már régesrég ott volt a polcon, bár azt nem tudom miért nem hívott fel, pedig a számomat is megadtam. Amúgy rendes srác, csak szétszórt, vagy nem tudom.
Rég láttunk errefelé Fater!
Azt hiszem aki VTR-F tuning témában érdeklődik, annak Te tudsz a legjobb eligazítást adni.
Mondjuk egy jó kipuffrendszert használtan azért ócsóbbért is meg lehet szerválni, újonnan kerültek ilyen horribilis összegekbe.
Reni!
Nekem is "Firestorm"volt vadi új!
1 hónap után egy "Póló"-s elémkanyarodott,és gazdasági totálkáros lett!700 ezret buktam a banki hitel miatt!
Nagyon szeretem e V2-ket brutál alulról toló erejük miatt!
A"rizsrakétánál"kapcsolgathatsz!
Aztán a banki bukásból okulva használt SP2-t vettem!
Júliustól végleg az enyém!
Nagyon szeretem ereje miatt!
Laza gáz,és már is 4-5 autót leelőztem!
Ezért,és kuriózumként tartom,és becsülöm!
nagyon jó írás,én az rsv-t választottam magamnak,egy kicsit talán kényelmesebb..viszont a fokozatok kiosztása nem utcára való:160 alatt nem kell 6.-at kapcsolni...
Nem is mondom azt,hogy nekem kevés lenne a Firestorm ereje,sőt még sok is,csak kíváncsi voltam milyen lehetőségek vannak.
Illetve most lenne egy eladó 500km-t használt K&N betétszűrő pont annyiért amennyibe a gyári szűrő kerülne,így akkor inkább a K&N választom.
Azért a 11-15 le különbözetért nem adnék 600 ezer Ft-t,és egy Öhlins kormánystabilizátor 100 e.Ft!
Egy 8-10 éves motorra nem költenék ennyit,mert az ára eladáskor 100 ezerrel több,mint ezek nélkül!
Na meg az, hogy közúton jó,ha 70 lovat használsz!
Autópályán 270-l menni annak érmes aki szeretné 300 ezer Ft-t megörökíttetni a rendszámtábláját!
Ezt a felvilágosítást kereskedésekben,motoroázis egyebek kaptam!
Na ennyi
Csak az más kérdés hogy meg is kapod-e Konkrétan én júniusba rendteltem tőlük és azóta se kaptam meg Ezek szerint ajánlatosabb paypal-t csinálni és magadnak rendel.
Minden további nélkül. Egy sportkipuffrendszerrel, egy fúvókakészlettel és a légszűrő módosításával kb. még 15 lovat lehet kipréselni belőle, ezt még emberi áron ki lehet hozni belőle, de minden további lóerő súlyos pénzekbe kerül.
elektronika:kínai kábel köteg,olasz szereléssel
folyamamtos szívás:)
a futómű az sp-ben talán egy kicsit jobb,viszont ár-érték arányban(egy 2003-ast vettem 1 hónapja 350-ért),veri az SP-t...
És fasza a gép, meg vagy elégedve vele?
Most nézem, kicsit elírtam, az indítórelé helyett megszakítórelét írtam.
Azt hiszem aki VTR-F tuning témában érdeklődik, annak Te tudsz a legjobb eligazítást adni.
Mondjuk egy jó kipuffrendszert használtan azért ócsóbbért is meg lehet szerválni, újonnan kerültek ilyen horribilis összegekbe.
Inkább rángat!
Nekem is "Firestorm"volt vadi új!
1 hónap után egy "Póló"-s elémkanyarodott,és gazdasági totálkáros lett!700 ezret buktam a banki hitel miatt!
Nagyon szeretem e V2-ket brutál alulról toló erejük miatt!
A"rizsrakétánál"kapcsolgathatsz!
Aztán a banki bukásból okulva használt SP2-t vettem!
Júliustól végleg az enyém!
Nagyon szeretem ereje miatt!
Laza gáz,és már is 4-5 autót leelőztem!
Ezért,és kuriózumként tartom,és becsülöm!
Azt tudnod kell,hogy kb 3000km-enként tisztítani kell! (és olajozni)
Illetve most lenne egy eladó 500km-t használt K&N betétszűrő pont annyiért amennyibe a gyári szűrő kerülne,így akkor inkább a K&N választom.
Nem olyan,aki elhajítja maga alól a motort!
Nekem SP2-m van!
A tudásomhoz még sok is a 134 ló!
Egy 8-10 éves motorra nem költenék ennyit,mert az ára eladáskor 100 ezerrel több,mint ezek nélkül!
Na meg az, hogy közúton jó,ha 70 lovat használsz!
Autópályán 270-l menni annak érmes aki szeretné 300 ezer Ft-t megörökíttetni a rendszámtábláját!
Ezt a felvilágosítást kereskedésekben,motoroázis egyebek kaptam!
Na ennyi
+jó fajta 60-as kipuff rendszer300-500k
+beállitás30-50k
http://www.dynojet.com/pdf/118...
És itt lehet kapni:
http://www.agomotors.hu/websho...
Milyet érdemes nézni belőle?