Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen.
úgy kell kezdeni, hogy kiszeded a blokkot a helyéről. sajnos enélkül teljesen esélytelen bárminemű teljesítményt kicsiholni. Majd ezután beleraksz egy SP1 blokkot és kész is!
Sejtettem hogy a sebeségnek ára van ,csak nah vonz egy v 2 es 1000 es az álom egy sv lett volna de találtam egy 98 as vtr 1000 est külföldi papirost ami most nekem elérhető nagy dilllema nah de köszönok mindent ...
Valahogy lehet még kicsiholni egy kis erőt a FireStorm-ból?
Csak érdeklődésképpen kérdezem.:)
nah ez mindjárt megnyugtatobbb....
Mondhatnánk úgy is , hogy átlag pilótákra , normál körülmények közt nem jellemző a 11 L/100km . De amúgy többet is lehet etetni velük ha nyelezed őket .
11liter /100km, ha átlag sebességed 200felett van. Egyébként normál motorozáskor nekem 6-8L között szokott lenni
Köszi szépen itt ténleg minden megvolt irva ami engem érdekel,ugy az sv röl mint a vtr röl ....minden jot széles utat....
Hali!

Pár hónappal ezelőtt írtam V2 témában:

http://www.sportmotor.hu/motor...
Sziasztok.Kérdésem lenne.... valakinek közületek volt honda vtr 1000f 98,vagy hasonlo modelje.Karbantartás,fogyasztás,költsegek érdekelnének......'Egy tesztet találtam itt sport motoron,de gondoltam rákérdezek másoktol is elég riaszto volt 11 literes fogyasztás 100 on bár,nekem nincs v 2 es tapasztalatom semilyen...köszönöm elöre is ha válaszoltok,széles utat nektek.
Az SP1 patika állapotban , lemosva-feltöltve-levaxolva-fényezve be van téve egy 2 ajtóval zárt helyre . Az XT660x-em meg darabokban . Egyrészt mert vizes füvön , slick gumival nem vagánykodunk ... , másrészt meg ahogy mondtad jönnek a felújításos idők . Futóműbeállítás ás szelephézag állítás , hogy jövőre meglegyen minden időre .
nagyon köszönöm a reagálást, szerintem majd 1 füst alatt letudom az összes megrendelést, és ez a képesmotoros emberke megbízhatónak tűnik, váltottunk 1-2 email-t, de először a pénzt gyűjtöm össze meg a listát írom hosszasan

Elraktátok már a gépet?
A hosszú hétvégén 2x is voltam fent mátrázni, valószinűleg utoljára kihasználva a jóidőt, majd 500 km lett még igy a motorba, jön a tél a hideg meg a felújítás
Ja, ezt elfelejtettem: van itt egy srác aki hirdeti magát a KépesMotoron, némi készpénzért cserébe lebonyolítja a vásárlást ha kell:

http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Hanzo jól mondja, dombornyomott kártya kell a PayPal számlához, sajna a lakossági folyószámla kevés. Fizetési mód több is van, PayPal, banki átutalás, utánvét. A PayPal a leggyorsabb és leghatékonyabb, csak ugye kell egy dombornyomott kártya hozzá, ezt neked kell mérlegelni hogy megéri e ezért egy ilyen számlát létrehozni. Én évente 1-2 alkalommal vásárolok csak eBay-ről, és ha csak PayPalon keresztül lehet fizetni, akkor megkérem egyik cimborámat hogy segítsen. Vásároltam már úgy is, hogy a lakossági folyószámláról utaltam pénzt -ez a ritkábbik lehetőség-, általában németországi eladók szoktak a PayPal mellé ilyen lehetőséget kínálni, hogy közvetlenül a bankszámlájára lehet utalni. Ezt kényelmesen otthonról, internet bankon keresztül le lehet bonyolítani, viszont elég nagy lehúzás külföldi IBAN számlára utalni, legalábbis nekem ennél a szemét OTP-nél egy 30.000 HUF-nak megfelelő Euró utalásáért több mint 2000 Ft-ot kiszámláztak. Vannak eladók akik utánvéttel is küldenek, de szerintem ez nemzetközi viszonylatban nem működik.
Eddig nekem sosem volt problémám az eBay-en, minden üzlet sikeresen zárult. Egyszer németből rendeltem lengőkarokat a kocsimhoz (fele áron volt mint idehaza), és hamarabb ideért mintha itthon rendeltem volna meg egy dílernél. A lényeg hogy megbízható eladótól vásárolj, én rá szoktam keresni az értékeléseire, meg az aukcióira. Egy profi eladó nem fog átbaszni, egyszerűen nem éri meg neki a jól menő üzletét kockáztatni, illetve a trógerság nem jellemző rájuk. Jah, hogy honnan érdemes vásárolni. Idáig a német, és az olasz eBayről vásároltam, talán ez a kettő a legjobb, de érdemes az angol és a francia piacot is nézegetni. Vannak jó cuccok az amcsi eBay-en is, de onnan akkor érdemes vásárolni, ha azt a terméket Európában nem kapod meg. Az EU-n kíülről való vásárláskor még vámot is kell fizetni, ezt bele kell kalkulálni.
Dombornyomatos visa kártya kell neked . Mindig csak annyit tegyél fel erre a számládra amennyi a cucc és a postaköltség + max 500 ft mert ingadozik pár forintot minden valuta . Csak jó tapasztalataim vannak amúgy a dologgal kapcsolatban . Rendeltem 4 alkalommal , minden megjött amit rendeltem csak a szállítási idők változtak . Annyi tippet adok , hogy jól nézz szét az eladók között mert van hogy egy terméket ugyan azzal a fotóval többen is árulnak különböző áron illetve megbízhatósággal . A normális eladókat értékelik is " best seller " vagy hogy .
Egy a lényeg! csinálj paypal számlát mert ha azzal fizetsz akkor van esélyed visszaszerezni a pénzt ha átbasznak! (45 napon belül)
Én legutóbb megbíztam egy osztrákban és elutaltam a pénzt! (nem paypal-lal fizettem mert nem volt ilyen lehetőség az eladónál) Aztán se csomag se pénz! Buktam 110 Euro-t!
Baszott már át angol is! Hiába fizettem paypal-al. Addíg húzta a levelezést míg letelt a 45 nap és itt is buktam kb 20000 Ft-ot!
Aztán eltünt az Ebay-ről is! Pedig elötte már vettem tőle mást is és akkor rendben ment minden!
Srácok valaki tud segíteni Ebay-ről hogy tudok rendelni cuccokat? Mármint hogy beregisztráltam még régebben de nehezen tudok megbízni ebben a rendszerben. Miféle bankszámla kell hozzá? Vagy van postai utánvételes megoldás is? Nem nagyon fognak átbaszni? Van pár dolog amihez a télen szeretnék hozzájutni, ott olcsóbb minden, de még sosem próbáltam venni semmit és nem tudom mennyire bízzak meg benne. Vagy hogy egyáltalán mi a menete egy tranzakciónak. kösz előre is
Kipróbáltam a téli felszerelésem . Azt kell mondjam hogy izzadtam benne + 5 foknál . Úgy néz ki megállja a helyét hidegebb időben is .
na jó, meggyőztetek
Na ja van abban amit Csizi mondott,a motorjaim zömét nem szezon alatt adtam el,a vtr-em is nemrég adtam el.
Na ez a hülyeség! A hirdetés kenyeret nem kér, elfér ott ahol van. Lehet hogy pont valakinek mostanra gyűlt össze a pénze, és szeretne vásárolni... Fater motorjait is mindig november-december hónapban vettük meg.
levettem, semmi értelme most hirdetni, mert a kutyának nem kell. Majd tavasszal felrakom újra, ha addig nem tudom beszámíttatni valamibe...mondjuk egy MT01be :-)

abban reménykedem, hogy van olyan kereskedő aki szeretne még az idén pénzt látni, és inkább beszámol más motort ráfizetéssel...
Az MT-01 nekem is izgatja a fantáziámat. Hirdeted még az SP-t? Nem látom a hirdetések között.
nem való az terepre. Eleve mindene műanyag, és ha borul akkor törik is. Esetleg egy GS-t el tudok képzelni terepen, de ahhoz is kell fizikum hogy megüld, viszont a japán túraendurok alkalmatlanok erre. Viszont túrázni sztem nincs náluk jobb. De ezt tudták akkor is amikor megalkoztták őket.

az MT01es okfejtésről meg remélem tudok majd első kezes infót adni, mert ha elmegy a VTR akkor az MT01 ott van az első helyen amire cserélném, csak kicsit drágák...
Könnyű terepen csak használgatják a Varákat, az igaz hogy ilyen atom dzsumandzsiba csak megszállottak hajtanak be egy ilyen nagy döggel. Egyszerűen endúróba nem való ilyen robbanékony motor, ami alul csak prüszköl, és igazán 5000-től érzi jól magát... Jó, persze lehet az áttételezéssel is variálni.