Van ráció abban amit mondasz . Hétvégére lekapom róla a commandert és megnézem nélküle mennyit megy . Fogyasztására viszont tényleg jó hatással volt . Becsületesen betartva a kresszt , illetve kicsi kigyorsítások és 130-150 között a ketyerével 5. 12 L -t fogyasztott . A képet még megtartottam a tankolásról :D .
Hááááát, abba nem lennék biztos hogy nem szól bele a végsebességbe. Ha mondjuk elszegényíti a keveréket, akkor nem csoda hogy nem megy... Mert ha jól emlékszem valami csoda fogyasztási adatokat írtál Te is régebben, egy tankkal 300km, ami ha koppra kifogyna a benya akkor az kereken 6liter/100 km lenne. Én a fekete SP-mmel óra szerint 275-öt mentem az Autobahnon ( ), és még ment volna, nem forogta le magát, csak utólértem az autókat és lassítani kellet. Semmi tuning nem volt rajta, csak 2db jóféle Yoshi cső, ami még csak hozzá sem volt hangolva a motorhoz. Ilyen tempónál kellenek a lovak, de ha nem kapnak abrakot akkor nem fognak menni... Ha megnézel videjókat a neten, egyik sem áll meg 260-nál:
Szóval 2-3-s fokozatban a környezetvédelmi tiltást kiszedi és extra fordulatszámot enged , már csak arra lennék kíváncsi hogy így végre hány km/h-t engedélyez , vagy abba nem szól bele ? Azért kérdezem mert nem tudtam kibogarászni speciálisan a mi motorunkra . Az enyém 260-t ment végre . Amivel a mai napig nem vagyok kibékülve .
ne basszatok már fel hogy tényleg 5 oldalon keresztül ezt kell olvasni :D ki hogy főz meg baszik, milyen gyógyszert szed meg hogy cukros e, mivel foglalkozik az anyja és hány hétig szoptatta gyerekkorában :D faszom.. azt hittem ez egy kurva motoros fórum -.- '
Mi van? Te nem érted a magyar beszédet? Te nem bíráltál hanem életveszélyesen fenyegettél emberket! Felfogod a különbséget vagy megint lekapcsolt az agyad mint tegnap este?
Te már ,csak tudod te köcsög!
Aki közösségi portálon jelen van az vállalja a bírálatot,és a hozzászólást!Te nagyon gyenge eresztés vagy libaszar!
Nem-e-mail-ban történt,és az sem bizonyítható látod a pöcsköszörűtök elmesélte,hogy vadásztok rám,és kinyírtok!
Na ettől úgy megijedtem,hogy nem érdekel!te fasz!
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.co
m/watch?v...
Légy a Kykee barátja!
Neki már 5 haverja gyűjtötte csokorba a villanypóznákat!
Te lennél a következő!
Megy az adok-kapok!
Nehogy már a kisegítő osztályosok szarják a Képes Motort!
He ?
Aki közösségi portálon jelen van az vállalja a bírálatot,és a hozzászólást!Te nagyon gyenge eresztés vagy libaszar!
Nem-e-mail-ban történt,és az sem bizonyítható látod a pöcsköszörűtök elmesélte,hogy vadásztok rám,és kinyírtok!
Na ettől úgy megijedtem,hogy nem érdekel!te fasz!