Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi közöm az lfp-sekhez. Nyugodtan idézz tőlem amikor életveszélyesen fenyegettelek téged vagy a gyerekeidet. Kattan a bilincs barátom.
Na,most rám ijesztettél!
Ott vannak az ellenetek szolgáló írások is te sutyerák!
ne röhögj bazdmeg,majd elkap téged is meg a gyerekeidet,azokkal meg látod hogy hmilyen vasmarokkal bánik
Lassan megérsz egy rendőrségi feljelentést. Csak így tovább! A börtönkoszt úgy is jobb mint amit te főzöl. Kedvelem a hülyéket akik nyílt fórumon fenyegetnek másokat. A rendőrség mindig olyan könnyen megtalálja őket. Aztán amikor a faszfejet elviszik a sparhelt mellől az étteremben már csak motyogásra futja neki hogy ő nem úgy gondolta. Majd add be a vendégeknek, hogy te azért akartál gyerekeket gyilkolni mert valaki csúnyát írt az egyik szar képedre 3 évvel ezelőtt.
hogy is mondtad?valamelyikünkel szemtől szemben? áj dont níd konflikt sztyupid men
Én bemérettem a vízvonalakat a pecóban és a fengsungg szerint északról dél felé haladva végigszartam a nappalit most hogy ezt is tudom
Szóval egy sarok kicsit szerény teljesítmény lenne egy ekkora horderejű tett előtt
neked komolyan az a célod, hogy egyszer találj valakit aki megnyomorít ?
Szinte örülök, hogy nem VTR-em van és nem választ várok egy kérdésemre, mert lehet én arra is nagyon berágnék, hogy kitakarod a választ.
A faszért akarsz te mindenkivel beszélgetni és elmondani a problémádat, mikor már rég belinkeltem neked az összes ingyenesen hívható lelkisegély telefonszámát .... de itt van újra : http://www.lelki-segitseg.hu/p...
Gyerekekről beszélsz te fogyatékos .... valaki egyszer csúnyán fogja kedved szegni és hidegzuhanyként fog érni a dolog.
jó,elmegyünk az SP oldalról,ahogy eltakarodtál az egész sportmotor.hu-ról......ja a vadászatomhoz küldjek pénzt te szánalmadék,,,,adj számlaszámot aztán utalok,te veréb,,,,,de aztán ne ám elidd,mert kár beléd,,,,,,annyira ocsmány vagy,hogy beléd még a pálinka is sírva menne
ja,,ennyire kemény,hogy a gyerekeimet akarja falhoz csapni,,,,,,beszarok ,,,de nem akarom nagyon felidegesíteni,mert még a végén haza megy és az anyját veri halomra
mondták a helyiek,hogy úgy ütsz mint egy lány,,,szerintem nem tudnál olyat ütni,hogy megsértődjek,,,de azért próbálkozhatsz mint a kóbor kutyák,,,,,láttam egyet ,épp anyádtól jött ki,szerintem anyád kutyákkal baszik,,,,,,neked is olyan rühes fejed van,mint egy korcsnak szerintem apád egy pudli volt
...hát azért..naa..ez nem pite..
csóró szar vagy,a felsötárkányi faludat még gyalog sem tudod elhagyni,mert annyi pénzed sincs....akkor hogy akarsz vadászni?
nagyon kemény vagy mi?!majd mutasd meg.....megyek én hozzád,,,,,,na,és most menj szépen és baszd meg az anyádat,mert 5 óra lesz....5órai anyabaszó vagy
annyi pénzed nincs,hogy a feltöltő kártyás telefonodon elérjelek......vadászni?te?rám?,,,,,,,majd megnézzük
sokkal inkább vagyok motoros mint te, te idióta nem attól vagy motoros, hogy motor van a valagad alatt te beszélsz, aki utálja a motorosokat, főleg az egri-mátrai motorosokat, akik között élsz és motorozol, és büszke vagy arra, hogy te nem köszönsz senkinek. Szánalmas vagy, és ezzel inkább nem hencegnék, hanem a helyedben inkább befognám a pofámat. És most már tényleg befejeztem veled, mert már konkrétan hányok tőled, te undorító féreg
huu jujjjjjjjjjjjj de jót mondtál megint
milyen suzukiról beszélsz te idióta? há te tényleg nagyon beteg vagy, barátilag azt tanácsolom fordulj elmeorvoshoz
Szerintem a barátaid szájába is szarhatsz!
Bennem van gerinc nem úgy mint bennetek!Meztelencsigák!
Te beszélsz 13 éves Suzuki Swiftes?
Motor nélküli motoros akio alkalomadtán szívesen a nyeregbe "cuppan"!
és akkor most melyik sarokba szarjunk, hogy felmerted hívni? te szerencsétlen nyomoronc
Na bátor lfp-sek!
Én fel mertem hívni F.Gábor barátotokat?
Gyáva szájtépők vagytok egytől egyig!
Vadászat,meg pöcsköszörű ja,meg a betegség nimfománia mi?
Tudom hogy nem vagy agresszív
Ja, jönnek a hideg téli esték, lesz mit olvasgatni
Nem vagyok én agresszív fajta. Nagyon vastag a cérnám.
Kivéve akkor mikor nem.....de ilyen nem sokszor fordult elő

Látszik, hogy egymásnak ugrik az oldal és kezdődnek a harcok..itt a nyakunkon a szar idő. Egyre többen jönnek fel az oldalra és jó bulik lesznek
Szóljál Atmosz, azt szívesen megnézném
Fejjel tompítok minden ellenszegülést
De ha nem tetszik el lehet küldeni a k. anyámba