Lehet,hogy te azt szoktál vacsizni,de nálunk ételek vannak!
Csak a büdös bunkók nevezik az ételt annak amit eszel!
Ha nálunk ezt mondanád székestől lennél kibaszva!
Tanuld meg selejt!EPK.
Mindenkit sosem fognak szeretni!
Én hívatkoztam már valamikor másokra?
Nem?
Talán az élettapasztalat.
Nekünk meg a te stílusod undormány!
Tudod vannak a szakácsok közt olyanok akik tudnak főzni. Ők rendes fizetést kapnak pláne 35 év vendéglátózás után. Egy sincs közöttük aki ne 2 kocsit tartana fent és esetleg mellé motort is. Számodra ez nyilván érthetetlen lehet hiszen a kutyaszargyárban csak minimálbért kapsz és ezért nem bírod fenntartani a motorodat. De hidd el vannak ilyen szakácsok is.
ELPatkolókovács,akinek minden séf,és főzőlegény haverja félmillát keres Bunkófalván!
A "Lukács"szakácsok azért járnak le Egerbe mi?
Ejejej!Talán Orbán rokona vagy,hogy így hazudsz?
Alvó oroszlán! Alvó szakácsra gondoltál?
Ember! Utál téged mindenki mint a szart. Azt hiszed 1 hét után visszajöhetsz mint ha mi sem történt volna. Te hülyébb vagy mint hittem.
Egész másról beszélsz mint amiről én. Mindenkinek vannak érdemei, és mindenki megélt már ezer és ezer helyzetet. Szerintem fejezzük be ezt az egészet, leköteleznél, ha nem használnád a továbbiakban az lfp kurvája jelzőt, különösen úgy, hogy hónapok óta nem kommunikáltunk, és csak úgy egy hsz-ben előszeded ezt a kifejezést. Bár ha te ettől vagy boldog, használd továbbra is, én ettől még kiválóan tudok aludni, és akiknek mondod, azok jól ismernek engem. Szerintem lazuljunk le egymásról, ha te nem piszkálsz, én sem foglalkozom veled. Vannak ennél fontosabb dolgaim is.
De akkor a Kikee barátod,miért kezdte el anyámat "méltatni,és engem különböző gyűlölködő szavakkal illetni!Normális?
Ha két egyén nézeteltérsbe keveredik nem szólok bele!
Tanuljanak meg tisztelni az lfp-k is más emberek,és azt kapják vissza!
Azért nem megyek az oldalukra,mert 5 perc alatt hányok tőlük!
Tehát az utálat kölcsönös!Megfogadtam!Az úton nem intek egyetlen motorosnak sem!inkább nézem a fecskéket a villanydróton alibi gyanánt!
"Egyetlen topikban sem szeretnek"!
Érdekes ez a visszásság,mert kb.ezer emberrel dolgoztam eddig,és
senki nem haragszik rám,és én sem senkire!
Itt a sportmotoron nem érdekem,hogy szeressenek,mert nem fogok senki szája íze szerint írni!
Én határozott ember vagyok,aki megveti az alkoholt,cigarettát!Néha a fogyasztóit is!Nekem 35 éve van jogsim,és azóta folyamatosan közlekedem a vendéglátásból kifolyólag!
Sok ezer helyzetet megéltem,és láttam!
Nehogy már egy hajtási engedéllyel rendelkező sutyerák magyarázzon nekem!
Nem beszélve arról amit nem tudnak!
A törvény nem ismerete nem mentesíti az egyént annak alkalmazása alól!
Senki nem kért meg rá, hogy alázkodj meg előttük. De írtani sem kell őket, mert nem ismered őket, csak azért mert neked ez a véleményed róluk. Nem kell hogy mindenki szeressen mindenkit, de ebben az esetben nem kell tudomást venni egymásról, és akkor nincs feszkó.
Nem, nem láttunk, de te sem láttál engem. Másfél-két évvel ezelőtt kulturáltan eldumálgattunk egymással az üzenőfalon. Aztán láttad, hogy az lfp-be irogatok és jól elvagyok velük, onnantól kezdve minden voltam, csak nagyságos asszony nem. Rám raktad az "lfp kurvája" jelzőt. Akkor ki az előítéletes itt köztünk?
Konkrétan melyik topikra gondoltál?
Amelyiken a motoros csürhe árkon bokron menekül 2 rendőrautó elől?
Ha normális kommentet írok a törváény szerint,és a selejt leanyáz azt nem nyelem le!
ja igen, és még valami, ne csodálkozz azon hogy mindegyik topikban utálnak. Az emberek utálják azokat, akiből mindig csak a rosszindulat jön, és aki mindig csak bántja a többi embert és ocsmányul káromkodik - úgy hogy semmi alapja nincs, és nem ismeri a többieket. Az emberek látnak, és beleolvasnak más topikokba is, ismernek és nem szívelnek téged. A helyedben nem csodálkoznék azon hogy egyik topikban sem vagy szívesen látott személy.
És Ti láttatok engem?
Az nem mentség,hogy az lfp-n a gőzt engedik le!
Vegyenek példát a Szaffi-ból a gőz leengedésére!
Azt hiszed a másik álomhelyen dolgozik!
Több,mint 1 évig nem szóltam senkinek,aztán egy motoros videónál kulturált véleményt írtam,ami nem tetszett a szájkaratés motoros suhancoknak.(vagy motor nélkülinek!)
A más gyereke téma!Ha az a 37 éves állítólag művelt kikee olyat ír nekem ami trágárságból áll kénytelen vagyok egy gyenge pontot keresni rajta ami bejön!Be is fogta a pofáját azonnal!
Meg állandóan elkapnak,meg agyonvernek!Szinte naponta motorozom Eger Egerszalók között,mert ott dolgozom!
Egyetlen motoros sem jött oda,holott látható helyen szoktam hagyni!A moderátor valószínű azért nem tilt le,mert van ideje,és végigzongorázza azelőzmény listát!
Kikee-hez ki szólt?Berobbant ez a pocakos ember,és mocskolt!
Írtam neki,hogy a LÓFŐPÖCSÖN kikkel beszéljen így!
Ha ez a kulturájuk akkor maradjon ott,és én biztos nem keresem!
Csak a büdös bunkók nevezik az ételt annak amit eszel!
Ha nálunk ezt mondanád székestől lennél kibaszva!
Mindenkit sosem fognak szeretni!
Én hívatkoztam már valamikor másokra?
Nem?
Talán az élettapasztalat.
Nekünk meg a te stílusod undormány!
Miből lecc a cerebogár!
A "Lukács"szakácsok azért járnak le Egerbe mi?
Ejejej!Talán Orbán rokona vagy,hogy így hazudsz?
Szeretnél te úgy kinézni 52 évesen,mint én!
De ahhoz tudni kell életben maradni!Te ökör!
Nem?Akkor?Én is utállak így látatlanba!
Te már babának is hülye voltál!
Ember! Utál téged mindenki mint a szart. Azt hiszed 1 hét után visszajöhetsz mint ha mi sem történt volna. Te hülyébb vagy mint hittem.
Ha két egyén nézeteltérsbe keveredik nem szólok bele!
Tanuljanak meg tisztelni az lfp-k is más emberek,és azt kapják vissza!
Azért nem megyek az oldalukra,mert 5 perc alatt hányok tőlük!
Tehát az utálat kölcsönös!Megfogadtam!Az úton nem intek egyetlen motorosnak sem!inkább nézem a fecskéket a villanydróton alibi gyanánt!
Érdekes ez a visszásság,mert kb.ezer emberrel dolgoztam eddig,és
senki nem haragszik rám,és én sem senkire!
Itt a sportmotoron nem érdekem,hogy szeressenek,mert nem fogok senki szája íze szerint írni!
Én határozott ember vagyok,aki megveti az alkoholt,cigarettát!Néha a fogyasztóit is!Nekem 35 éve van jogsim,és azóta folyamatosan közlekedem a vendéglátásból kifolyólag!
Sok ezer helyzetet megéltem,és láttam!
Nehogy már egy hajtási engedéllyel rendelkező sutyerák magyarázzon nekem!
Nem beszélve arról amit nem tudnak!
A törvény nem ismerete nem mentesíti az egyént annak alkalmazása alól!
Amelyiken a motoros csürhe árkon bokron menekül 2 rendőrautó elől?
Ha normális kommentet írok a törváény szerint,és a selejt leanyáz azt nem nyelem le!
Az nem mentség,hogy az lfp-n a gőzt engedik le!
Vegyenek példát a Szaffi-ból a gőz leengedésére!
Azt hiszed a másik álomhelyen dolgozik!
Több,mint 1 évig nem szóltam senkinek,aztán egy motoros videónál kulturált véleményt írtam,ami nem tetszett a szájkaratés motoros suhancoknak.(vagy motor nélkülinek!)
A más gyereke téma!Ha az a 37 éves állítólag művelt kikee olyat ír nekem ami trágárságból áll kénytelen vagyok egy gyenge pontot keresni rajta ami bejön!Be is fogta a pofáját azonnal!
Meg állandóan elkapnak,meg agyonvernek!Szinte naponta motorozom Eger Egerszalók között,mert ott dolgozom!
Egyetlen motoros sem jött oda,holott látható helyen szoktam hagyni!A moderátor valószínű azért nem tilt le,mert van ideje,és végigzongorázza azelőzmény listát!
Kikee-hez ki szólt?Berobbant ez a pocakos ember,és mocskolt!
Írtam neki,hogy a LÓFŐPÖCSÖN kikkel beszéljen így!
Ha ez a kulturájuk akkor maradjon ott,és én biztos nem keresem!