Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm segítséged!
Pfff,az komoly,az enyémbe egy yuasa 16-17 körül van.
Hali!

A kérdésedre itt a válasz:

http://totalbike.hu/tesztek/sp2/
'00-'01 volt SP1 es '02-'06-ig SP2
Ja, történtek. Nekem a tiédbe való sajnos nem jó. Pedig árban jó lenne, mert ebbe a szarba 45 ezer körül van egy yuasa.
Sziasztok!
Motorvásárlás előtt állok és mindenképp V2-őt szeretnék venni. Nézegettem Suzuki SV-t és TL-t is, de a VTR mégis jobban tetszik. Viszont azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy az SP-1 és az SP-2 között mi a különbség? Mert igazából ezt nem tudom, csak az évjáratra tudok tippelni, hogy esetleg 2002-ig volt SP-1 és aztán SP-2.
Szóval, ha valaki ki tudna ebben segíteni, azt megköszönném :)
1999
Lehetséges hogy 2000 után történtek módosítások az akku helyén is de nem vagyok benne biztos.
Milyen évjáratú az F? Nekem gyárilag ytz12 volt benne.
Hi !

Van raktársöprésből 2db vadonat új kuplung lamella szettem

Vesrah VC-1025 VTR1000F '98-'00

Vesrah VC-1037 VTR1000F '02-'05

Fél áron 10000Ft/szet ha valakit érdekel

jedis@freemail.hu
azt én is tudom hogy el tud akadni de talán a mátrába nemsok csatornafedél meg vízelvezető árok van
multkor találtam egész érdekes bukógombákat
link
A bukógomba feldőléskor jó, vagy kettővel elcsúszáskor jó, de egy komolyabb csúszáskor lehet nagyobb kárt okoz ha beleakad valamibe, azt szakít mindent.
ha már készlessz a motorod akkor ne indulj el bukógomba nélkül
tudod, te szoktad mondani olcsó a drága
Akinek ajánlottam a motorodat, annak először el kell adnia a VFR-jét... Az sem fog pikk-pakk menni, úgyhogy rá nem nagyon kell számítani. Na meg még azt sem tudja hogy RSV vagy SP1/SP2 legyen amit venni akar. Most kisgellen kollégánál az ütőkártya, neki van KP a zsebben. A rendelkezésére álló keretből most van 3-4db értelmes SP is ami szóba jöhet, lehet válogatni. Az biztos hogy a te SP1-ed az nagyon jó ár/érték arányban van, pláne hogy ismerjük az előéletét.
Már rég készen lenne a gép, ha nem saját zsebből kellett volna iskolába járnom. Csupán pénz kérdése mikor lesz kész, most az autómra is költeni kellett, úgyhogy e hónapban storno a motor projekt, viszont jövő hónapban már tudok a motor oltárán is áldozni, ha nem jön közbe semmi. 1-2 hónap és működni fog.
Mi az hogy megéri e vele foglalkozni? Nem totálkáros, csak elcsúszott. A tank az húzós tétel volt, meg a magnézium cuccok sem a legolcsóbbak. Ez van. De mi mást tehetnék, mint hogy megcsinálom? Más motor úgysem kell, eladni meg max bagóért tudtam volna...
A hónap végéig csak vissza teszem a hirdetést a motoromról , hogy eladó . A hónap végéig akciósan meg lehet vásárolni bárkinek . Ha addigra sem megy el megy be kereskedésbe . Úgy hogy akit érdekel pl kisgellént vagy Csizi te mondtad , hogy ajánlod az ismerőseidnek csak nyugodtan érdeklődjenek , hívjanak , vágjanak bele .
Amúgy kb hogy látod mikor lesz motorozható a géped?
Meg ha ennyit rá kell költeni megéri egyáltalán foglalkozni vele?
Ha fényezni is akarom a motort, akkor 300 felett van a javítás, amúgy 250-300 körüli összeg lesz a vége. Csak a tank 330€ volt... Valahol visszább leírtam, nem akarom ismételni magamat, ha érdekel olvass vissza.
Halvány lila fingom sincsen mennyi lehet egy hengerfej tömítés a VTR-be, hívj fel egy dílert, vagy keress rá a gugliba "David Silver"-re, "OEM motorparts"-ra, "Honda motorcycle parts"-ra, vagy eBay.
Mekkora a kár a mociban? Mi baja lett? Utálok motor nélkül lenni,főleg ilyenkor szezon kellős közepén ahogy ez most is van.. Átérzem amit érzel,képzeld megvettük a feszítőket és a tömítéseket,de sajna két szelepszár is meggörbült.. Azt nem tudod mibe fáj megközelítőleg,meg mondjuk egy hengerfejtömítés? Egyébként a két feszítő 30 ropi volt a tömítésekkel..
Szépek
Amerikai Pitt az egyik a másik meg Bully Pitt
Nagyon jó túra volt , mondtam is a srácoknak , hogy életem legjobb túráján vagyok túl . 1100 km-t mentünk szinte magyar ország belső határain belül , indult Szeghalomnál-Békéscsaba-Szeged-Baja-Pécs-Orfű-Mánfa-Balantonlelle
-Eger-Szeghalom . Mindenhol motoroztunk és mindenhol ittunk rendesen és hatalmasokat ettünk ! Bárhová mentünk megnéztek minkt de különösen a VTR-R-t . Az a hang amit tud meg a robosztus elindulás ... . Na de nem sztárolom úgy is tudjátok milyen . Még annyit hogy jól teljesített úgy az autó úton mint az autó pályán . 200 km/h-val 200km-nél villant a sárga lámpa szóval teljesen jót fogyasztott a gép , meg voltam elégedve .
Üdv Hanzo bácsi ! Az sp-vel túráztál? Nagy túra volt? Telefont cseréltem és eltűnt a számod! Gondolom a régi telóban maradt,ezért nemtudtalak felhívni! Most elmentettem,sosem lehet tudni!
Szia due! Azért nem hívtalak mert mailben kaptam egy 2005-ös sp2 ajánlatot és azt most hétvégén megyek megnézni,addig meg már nem ígérek senkinek semmit!
Szia! Jól látom, hogy amerikai bulldogod van?
Na kis gellén tamáska megjött Hanzo bácsi a magyarországi túráról :P . A telszámom nem változott 06-30-81-52-437 .