Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy próbállak egyszerűen remekül szórakozom. Elképzelem, hogy egy 50 éves vén gecihez bevezetik az internetet és képtelen azt kezelni.
Hazaviszed?
nem csodálkozom már én is fetrengek a röhögéstől slowhand kérsz?
De ebben egyetértünk. Te még 90 évesen is ott fogsz rohadni a sütő felett, hogy ne dögölj éhen. Amikor én már a 12-ik motoromat adom el.
Látod,hogy hanyagollak téged,és társaid!
Megpróbálsz idegesíteni,és néha 2 db 5 forintos csörög a zsebenben csórikám!
Nekem nincs munkám mert nincs rá szükségem. Hajlongtam amikor kell és összeszedtem annyi pénzt ami elég lesz az unokáimnak is. Te meg a földön csúszva fogsz bocsánatot kérni amikor a főztödet behajítom a konyhába.
Ezért rohad meg a motorod a garázsban. Tudod a vendéglátóipar nevében benne van mi a lényeg. Ha rendesen csinálnád már csak a pénzt kéne beszedned a saját kis szállodádból.
De gyerek vagy!
Szinte sajnállak!
Nekem akkor is lesz munkám amikor te már a motorod adod el!
Mert én szeretek dolgozni,és attól nagyobb elismerés nem kell,hogy visszajár a vendég!Kis buta!
eddig bírta
bogyesz át jöttél ?
mi már csak ilyen lúzerek vagyunk Bogyeszkám
Nem kell. Van már fent rólad videó azon röhögünk 1 hete.
szeva bogyesz
Nekem a fizetésembe van a jatt!
Nem vagyok híve a barátaid féle seggnyalásnak,hogy ott hajlongjak,akár 1 dervis!
Sokan járnak vissza reklamálni mi?
én 1400-ért pluc ásványviz 99 ft
"Én hívatkoztam már valamikor másokra?" 4844
"De a kollégám igaz sportol,és rúgott már szájba ilyen nagyhangembereket,mint te!" 4854
Nem tartott sokáig amíg eljutottál az önellentmondásig. 52 évesen így elromlik az ember memóriája? Vagy csak a minimálbéres szakácsoké?
Én közvetlen beszélek a vendégeinkkel,mert sok a visszajáró!
Nem vagyok csórikám,mint te!
Kistakony!
Tegyek ki fotót az autómról,motoromról,robogóról,Merida kerképárról?
Sügér vagy,aki 1500Ft-t tankol!
Ja és még a borravalóból sem kapsz? Az én szakács ismerőseimet kihívják konyhából és személyesen köszönik meg nekik a finom ételt. Nyilván azért értetlenkedsz mert veled ilyen még sosem történt. Talán át kéne gondolnod az életed. Bár azt hiszem már késő.
zzzzzzzzzzzzz
Szakács vagyok nem felszolgáló!
De a kollégám igaz sportol,és rúgott már szájba ilyen nagyhangembereket,mint te!
Mind a 4 "pesti vagány eltakarodott !
Majd egy hónapja írtad, hogy nem bírod fenntartani szóval nem kell a mellé duma. Csak nem hazudni készülsz?
ááááááááááá
Mi a probléma a motor fenntartással?
Ma vettem rá Dunlop Sportmax Qualifier II gumit kisfiú!