Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ja engem is meglepett,r1-et akarok 2006-2007-eset,s4-em nem volt még.
Na, de beindult a piac! Mi lesz helyette?
Nebasszáfel, eladtad az SP-t?
Sikerült eladnod a gépet?
Elment a vtr-em.
Sziasztok!SP1-2-höz sportlégszűrő 10e.ft.,fémfékcső(első)15 e.,WP kormányteló 25e.ft.,fokozatkijelző 10 e.ft.,Nikko elektronika 15 e.ft.magasított fekete plexi 7e.ft.ha valakit érdekel hívjon a 309810139-es számon.széles utat mindenkinek!
Köszönöm szépen :)
Hali!

Én voltam az elkövető. A VFR800 topikban publikáltam, itt a link az irományomhoz:

http://www.sportmotor.hu/motor...
Egy VTR-F-et sem könnyű eladni, ilyen régi karbis őshüllő nem sok mindenkinek kell. Az SV-k jobban mennek.
Akkor keverlek valakivel, sokáig volt hirdetve egy vadi új Firestorm 1.7M-ért kb 2 éve, azt hittem Te vetted meg azt a gépet.
azt szerintem csizi írta, legalábbis én tőle olvastam egy beszámolót
Sziasztok szép napot. Segítséget szeretnék tőletek kérni. Azt hiszem ebben a fórumban olvastam régen, hogy egy srác V2 motorokat hasonlított össze. 50 oldalt átbogarásztam de az istenért nem találom a leírást. Tudna ebben valaki segíteni? Most pontosan meg nem tudom mondani itt vagy a VFR topicban olvastam e. De egy jó hosszú írás volt.
Segítségeteket előre is köszönöm
Nem a tankolás végett, csak lassan építkezés előtt leszek és minden forintra szükség lesz... de nem minden áron adom el.
mért adod el?
sokba van a tankolás?
tényleg gyönyörű,de annyim valszeg nincs rá amennyiért megválnál tőle,nem is szabad fillérekért eladni egy ilyen gépet...
Az most a legnagyobb baj,hogy pang a piac,viszonylag sok eladó gép van és kevés vevő,ez nekem jól jön most,van miből válogatni :))
De megvannak,de attól se sokkal halkabb,azt mondják hogy akkor hallatszik hogy halkabb mikor megy a motor,nem tudom én egyszer rktam rá de nagy különbséget nem tapasztaltam.
Szűkítő sípok nincsenek hozzá?
mit találtam :)

holnapra 350 km-es túra betervezve Szarvas irányába :)

Engem múltkor a KPM állított meg, szívóztak a kipufogóval, az első gumival nem, pedig az már tényleg csereszavatos. szó se róla a kipufogó sem gyári, valami házilag gyártott rettenet lehet mert semmi jelzés rajta, és nem 90 dB... de szerencsére nem genyóztak sokat, közölték hogy ez nagyon hangos, én meg mondtam hogy ez 90 dB... nem mérték meg, elengedtek de legközelebb lehet hogy inkább meg sem állok a kinyitott kamionnak. . .
Ja az biztos szalon állapotú gép...
Mondjuk az enyém is eladó már jó ideje csak épp senkinek nem kell,szarér meg nem adom akkor inkább megmarad.
Az volt a baj hogy nincs rajta semmilyen szabvány
4évesen vettem, 12ezer km-rel.
Ezért érdemes volt vadiúj motort venned... 2 éve van meg kb?
Lehet eladó sorba kerül a gépem, bár nem 2-3százért ezzel tuti nem nyúlsz mellé
Arohadttak, köcsög az összes, azt tudom én is bár eddig ilyen téren szerencsés voltam. Milyen kipuffod van?
Helyes-helyes, ne kapkodd el, szart ne vegyél, általában az olcsó a drága.