Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őt még nem láttam élőben de majd most megnézem!
Rendben,holnap felhívlak! Hát ez tényleg szarul jött ki,szarul is érzem magam de tényleg úgy nézett ki! Minden esetre ez jó hír hogy nincs ilyen sérülése! Akkor holnap csörgöm!
Ja, azt hittem élőben voltál megnézni...
Megnéztem e képet, amit elküldtem vinko-nak, Az csak egy matrica maradéka. Nincs harag, csak szarul jött ki. Hívj fel holnap, szívesen elmondok mindent a motorról, aztán eldöntheted érdekel-e. Vagy érdeklődj Taki bácsiéknál, hozzájuk jártam.
Szia! Régebben ajánlotta vinko, küldött nekem képeket róla és az egyiken úgy láttam hogy a jobb oldalán a vázon lévő kis táblánál javítva van! Ha nem így van akkor elnézést kérek,nem rossz szándékból írtam! Ja,és ha nincs ilyen sérülés rajta,akkor szivesen megnézném a héten mert érdekelne a motor!
Kommandert eladtam, meg a kipufogót is. Egy nyílt napon felborult a kavicságyban, ezért újra lett fényezve. Még az idom sem sérült, csak a festése. De nem lett a váz javítva. Ilyen volt a fényezés előtt. Sosem árulnám, ha nem lennék megszorulva.
Whoa, most nézem, még PowerCommander is van a traktorban? Még egy jó pont! Most már tényleg kíváncsi vagyok mi ez a vázsérüléses félreértés.
Na, ez tök jó hogy itt vagy, legalább tisztázva lesz a dolog! Látom te is Taki bácsiékhoz vitted a gépet, ez már egy jó pont! Az egy normális szervíz, ahol értenek is a motorokhoz, nem csak fotón láttak SP2-t.
Honnan veszed hogy a váz javítva van? Csak mert az enyém, és érdekelne.
Ja...
Rossz üzletember az illető akkor, még jövő ilyenkor is hirdetni fogja a motorját. Fizetheti rá az adót, a biztosítást, a motor is kevesebbet fog érni, na meg a pénze is, mert az is inflálódikés ha még használja is a motort, akkor lehet költögetni a kopó cuccokra.
Hanzo meg levette már a hirdetést, megunta az árusítást. Én mondtam neki hogy 1.4-ért nem fogja senki sem megvenni, azt a végén már a pincében volt az ár, és akkor rájött hogy többet ér neki az az agyonra felextrázott motorja mint 1 milla.
Hát én is így voltam vele.Gondoltam az 1.480.000-böl enged 80-ezret de nem engedett csak 30-at! már azt is mondtam neki hogy vegyük le a sport dobokat és úgy adok 1.4-et,de ebbe se ment bele! Szeretnék minél fiatalabbat ezért is nézegetem inkább az sp2-t!Hazafelé jövet elakartam menni megnézni Hanso gépét,de már nemleltem a hirdetését hogy felhívjam!Neki már többször is ígértem hogy megyek megnézni de valahogy sosem jött össze igazán a pénz,de mostmár megvan és rajta vagyok hogy nekem is meglegyen az álmom!
Óóóó, banyek, pedig képről milyen jól nézett ki az a fehér... No de képről ilyenek nem látszanak... Hülye aki kp-vel érkező vevőt elszalasztja, SP-t nagyon nehéz eladni. A mostani helyzetben egy másfél millás árból 1 kilót engedni nem nagy kaland.
nekem csak porosodik a garázsban és érdeklődő egy szál sem pedig bagóért adom..tényleg felesleges, úgysem tudom használni, nomeg jön a gyerek is...

ismerős helyzet Pityusz?
Szia csizi! A fehér sp2 jó lenne mert elég jó áron van de a váz javítva van és ilyet nem akarok venni! Tegnap voltam megnézni a 2007-es fekete sp2-t,na ott tátva maradt a szám hogy mennyire szép állapotban van! Vele sajnos nem sikerült meg egyezni! Most megpróbálom majd ezt: http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_1000_sp-2-5937168
Rem
élem ő enged majd az árból! Azért köszi a segitséget!
Na jó, úgy látszik nem működik most valamiért ez a szar. Megpróbálom egyenként:

Keselyu kolléga SP1

RC-51 kolléga SP2

Szép gyári fehér SP2

Ez is egy szép SP2

Meg ez is

Van amelyik 1.4M fölött van, de ha elmész személyesen és meglobogtatod a lóvét, szerintem beadja a derekát.
A használtautón mindjárt van 4db is 1.4m-ig, amivel így első ránézésre érdemes lenne foglalkozni. nem hiszem el hogy egyik sem megfelelő.

hahu vtr-ek
Sziasztok! Valaki nem tud véletlenül egy szép,megkímélt állapotú eladó sp2 vagy sp1-est? Maximum 1.3m-1.4m-ig! A neten lévők nagy részét már megnéztem de sajna egyikkel sem tudtam meg egyezni ! Kp-ban,azonnal fizetek! Segítségeteket előre is köszi !
Semmi bajom nem lett szerencsére, a motor viszont bibis lett. Egy jobbos kanyarban hirtelen kiment alólam a gép, mintha jégre futottam volna, de a ma inapig nem tudom hogy én kúrtam e el (se nagy gáz, se nagy fék, se nagy sebesség), vagy az a fehér csík volt az amin megcsúsztam.
Neked ugye nem lett komolyabb bajod? Mi történt?
De, sajna be lett panírozva a gép.
Azt ne mond,hogy megfektetted azt a szépséget...
Na az utolsó mondat érdekesre sikeredett , kb sikerült magam lecenzúrázni , de ha odateszitek a " fasznak " szót már kerek is lesz a mondat .
Igen levettem . Ma kap új olajat és szűrőt . Igol 10 w 60 megy bele , full racing . Na meg előre és hátulra is a teljes szinteres fék garnitúra . Hétfőn meg kapja a szelephézag állítást . Aztán én meg kezelésbe veszem és össze hangolom az apróságokat rajta . Hogy mennyi + benzint kapjon , a a fokozat kijelzővel is bele lehet szólni neki a gyújtásba + a szelephézag állítástól új erőre fog kapni de persze eddig sem volt gyengusz .
Amúgy meg túl jó motor , hogy ennyi pénzért valami neki ajándékozzam valakinek .