Rendben,holnap felhívlak! Hát ez tényleg szarul jött ki,szarul is érzem magam de tényleg úgy nézett ki! Minden esetre ez jó hír hogy nincs ilyen sérülése! Akkor holnap csörgöm!
Megnéztem e képet, amit elküldtem vinko-nak, Az csak egy matrica maradéka. Nincs harag, csak szarul jött ki. Hívj fel holnap, szívesen elmondok mindent a motorról, aztán eldöntheted érdekel-e. Vagy érdeklődj Taki bácsiéknál, hozzájuk jártam.
Szia! Régebben ajánlotta vinko, küldött nekem képeket róla és az egyiken úgy láttam hogy a jobb oldalán a vázon lévő kis táblánál javítva van! Ha nem így van akkor elnézést kérek,nem rossz szándékból írtam! Ja,és ha nincs ilyen sérülés rajta,akkor szivesen megnézném a héten mert érdekelne a motor!
Kommandert eladtam, meg a kipufogót is. Egy nyílt napon felborult a kavicságyban, ezért újra lett fényezve. Még az idom sem sérült, csak a festése. De nem lett a váz javítva. Ilyen volt a fényezés előtt. Sosem árulnám, ha nem lennék megszorulva.
Na, ez tök jó hogy itt vagy, legalább tisztázva lesz a dolog! Látom te is Taki bácsiékhoz vitted a gépet, ez már egy jó pont! Az egy normális szervíz, ahol értenek is a motorokhoz, nem csak fotón láttak SP2-t.
Rossz üzletember az illető akkor, még jövő ilyenkor is hirdetni fogja a motorját. Fizetheti rá az adót, a biztosítást, a motor is kevesebbet fog érni, na meg a pénze is, mert az is inflálódikés ha még használja is a motort, akkor lehet költögetni a kopó cuccokra.
Hanzo meg levette már a hirdetést, megunta az árusítást. Én mondtam neki hogy 1.4-ért nem fogja senki sem megvenni, azt a végén már a pincében volt az ár, és akkor rájött hogy többet ér neki az az agyonra felextrázott motorja mint 1 milla.
Hát én is így voltam vele.Gondoltam az 1.480.000-böl enged 80-ezret de nem engedett csak 30-at! már azt is mondtam neki hogy vegyük le a sport dobokat és úgy adok 1.4-et,de ebbe se ment bele! Szeretnék minél fiatalabbat ezért is nézegetem inkább az sp2-t!Hazafelé jövet elakartam menni megnézni Hanso gépét,de már nemleltem a hirdetését hogy felhívjam!Neki már többször is ígértem hogy megyek megnézni de valahogy sosem jött össze igazán a pénz,de mostmár megvan és rajta vagyok hogy nekem is meglegyen az álmom!
Óóóó, banyek, pedig képről milyen jól nézett ki az a fehér... No de képről ilyenek nem látszanak... Hülye aki kp-vel érkező vevőt elszalasztja, SP-t nagyon nehéz eladni. A mostani helyzetben egy másfél millás árból 1 kilót engedni nem nagy kaland.
Szia csizi! A fehér sp2 jó lenne mert elég jó áron van de a váz javítva van és ilyet nem akarok venni! Tegnap voltam megnézni a 2007-es fekete sp2-t,na ott tátva maradt a szám hogy mennyire szép állapotban van! Vele sajnos nem sikerült meg egyezni! Most megpróbálom majd ezt: http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vtr_1000_sp-2-5937168
Rem
élem ő enged majd az árból! Azért köszi a segitséget!
Sziasztok! Valaki nem tud véletlenül egy szép,megkímélt állapotú eladó sp2 vagy sp1-est? Maximum 1.3m-1.4m-ig! A neten lévők nagy részét már megnéztem de sajna egyikkel sem tudtam meg egyezni ! Kp-ban,azonnal fizetek! Segítségeteket előre is köszi !
Semmi bajom nem lett szerencsére, a motor viszont bibis lett. Egy jobbos kanyarban hirtelen kiment alólam a gép, mintha jégre futottam volna, de a ma inapig nem tudom hogy én kúrtam e el (se nagy gáz, se nagy fék, se nagy sebesség), vagy az a fehér csík volt az amin megcsúsztam.
Igen levettem . Ma kap új olajat és szűrőt . Igol 10 w 60 megy bele , full racing . Na meg előre és hátulra is a teljes szinteres fék garnitúra . Hétfőn meg kapja a szelephézag állítást . Aztán én meg kezelésbe veszem és össze hangolom az apróságokat rajta . Hogy mennyi + benzint kapjon , a a fokozat kijelzővel is bele lehet szólni neki a gyújtásba + a szelephézag állítástól új erőre fog kapni de persze eddig sem volt gyengusz .
Amúgy meg túl jó motor , hogy ennyi pénzért valami neki ajándékozzam valakinek .
Hanzo meg levette már a hirdetést, megunta az árusítást. Én mondtam neki hogy 1.4-ért nem fogja senki sem megvenni, azt a végén már a pincében volt az ár, és akkor rájött hogy többet ér neki az az agyonra felextrázott motorja mint 1 milla.
ismerős helyzet Pityusz?
Rem
élem ő enged majd az árból! Azért köszi a segitséget!
Keselyu kolléga SP1
RC-51 kolléga SP2
Szép gyári fehér SP2
Ez is egy szép SP2
Meg ez is
Van amelyik 1.4M fölött van, de ha elmész személyesen és meglobogtatod a lóvét, szerintem beadja a derekát.
568czz7ot0molhz41wh1hduf70r4tczgweweq9oold7ehffmetgfmel9jalqljia2wl5hro
ecet4wrkchp7sd5dtqj56et4ocfk0tkuo5zrk9gjerfu77fliirhqwf/page1
hahu vtr-ek
Amúgy meg túl jó motor , hogy ennyi pénzért valami neki ajándékozzam valakinek .