Ezt jó hogy pont te mondod szerintem te szólogatsz be mindenkinek olyan alpári stílusban, hogy mindenkinek kinyílik a bicska a zsebében. Van itt olyan motoros, akinek a gyerekei halálát kívánod, engem az lfp kurvájának hívsz, úgy, hogy soha se láttál és nem ismersz, csak azért mert én jóban vagyok velük, ismerem őket személyesen és szeretem őket. Szerintem elsősorban neked kellene elgondolkoznod és visszavenned... nem kicsit
Nem kezdődik semmi,de utálom,ha a hátam mögött beszólogatnak,és külöböző jelzőket használnak rám!
Na meg aztán neki áll feljebb,és le akar tiltatni!
A másik meg egy 17.századi bőrgatyeszos beszól!/page/
Nincs semmi gond,ha békén hagyjuk az alvó oroszlánt!
Miért?Te megállnád szó nélkül?
Olvassák,de nem kommentelnek!
Na látod az ilyen bicskanyitogató válaszokat bírom te fasz!
Nem téged kérdeztelek,ha nem válaszol akkor nem,és kész!
Ki a fasz kérdezett te ökör?
Utána meg azt mondjátok,hogy én milyen vagyok,holott beszólsz a másiknak te bunkó!
Én is szétborítottam a FireStorm-ot,komplett fényezés van folyamatban és az alkatrészek rendelése.
Megjöttek már a gyertyák,olajszűrő,levegőszűrő,Motul 5100,Motul DOT 5.1,generátor tömítés,felújított állórész,új fesz.szab és még jópár apróság.
Még kell rá gumi előre-hátra,láncszett,fékbetétek és mehet:)
Érdemes még valamit cserélni,átnézni,ha már szét van borítva?(vezérlésen/feszítőn kívül)
Muszáj volt kibírnom, mert sok minden kellett hozzá hogy indítható legyen: tank, tápszivattyú, szelepfedél, hűtőjavítás, kuplundekli. Csúszott + a szalagkorlátnak csapódott a tanknál fogva, szerencse a szerencsétlenségben hogy a tank deformációja nyelte el az ütközést, se a váz, se a futómű nem kapott.
elég hamar elindult 1 év állás utan
így videón teljesen más hangja van a fogaskerekes vezérlésnek
élőbe szinte nem is hallani mert elnyomja a kipufogó dübörgés
Ennek a reális ára max 20 ezer, darabonként 10-nél többet nem ad érte senki. A Sankei nem más mint sok-sok japán autó- és motorgyár beszállítója, kipufogóktól kormányig mindenfélét gyártanak. Ez amit hirdetsz, sima gyári kipufogó.
Olajteknő tömítést legegyszerűbben Honda kereskedésből tudsz beszerezni.
Hali!
Ugyanolyan mint amit képesmotor-on is hirdetnek,képet holnap tudok feldobni.
Adta a srác a motorhoz,de nem fogom felrakni,azért vállt eladóvá.
ő is azt mondta hogy sankei sportdob,és a srác is aki ugyanilyet árul,ettől függetlenül nem feltétlen igaz,javítsatok ki ha tévedek :)
Na meg aztán neki áll feljebb,és le akar tiltatni!
A másik meg egy 17.századi bőrgatyeszos beszól!/page/
Nincs semmi gond,ha békén hagyjuk az alvó oroszlánt!
Miért?Te megállnád szó nélkül?
Olvassák,de nem kommentelnek!
Majd egykorúak vagyunk,de a fotó alapján apám lehetnél!
Ne öltözz már olyan öregesen!
Szép motor,és egy igénytelen gazda?
Miért kell beszólnod a másiknak?
Szépen jól magyarul!Nem a birkaakolban vagy!
Nem téged kérdeztelek,ha nem válaszol akkor nem,és kész!
Ki a fasz kérdezett te ökör?
Utána meg azt mondjátok,hogy én milyen vagyok,holott beszólsz a másiknak te bunkó!
Én nagyobb amperszámú akksit tettem bele,és 2 forgatás után indul.
Te csúsztál vele?
Én is szétborítottam a FireStorm-ot,komplett fényezés van folyamatban és az alkatrészek rendelése.
Megjöttek már a gyertyák,olajszűrő,levegőszűrő,Motul 5100,Motul DOT 5.1,generátor tömítés,felújított állórész,új fesz.szab és még jópár apróság.
Még kell rá gumi előre-hátra,láncszett,fékbetétek és mehet:)
Érdemes még valamit cserélni,átnézni,ha már szét van borítva?(vezérlésen/feszítőn kívül)
így videón teljesen más hangja van a fogaskerekes vezérlésnek
élőbe szinte nem is hallani mert elnyomja a kipufogó dübörgés
http://www.youtube.com/watch?f...!
Olajteknő tömítést legegyszerűbben Honda kereskedésből tudsz beszerezni.
Javítom a hirdetést,köszi:)
A másik kérdésem pedig az lenne,hogy tud-e valaki karter tömítést VTR hez?
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Ugyanolyan mint amit képesmotor-on is hirdetnek,képet holnap tudok feldobni.
Adta a srác a motorhoz,de nem fogom felrakni,azért vállt eladóvá.
ő is azt mondta hogy sankei sportdob,és a srác is aki ugyanilyet árul,ettől függetlenül nem feltétlen igaz,javítsatok ki ha tévedek :)